Obávám se, že sojové maso se Ti za chvilku přejí stejně jako to kuřecí. Ze soji je daleko lepší a podstatně stravitelnější to-fu, ale bohužel také není úplně levné.
Jinak souhlasím s názorem, co Ti vyloženě nechutná, to nejez. U kuřecího masa je dost velký problém v kvalitě. Bohužel dobré kuře by bylo asi podstatně dražší než hovězí maso. :)
Já to mám podobné jako Ty a řeším to tak, že z kuřecího dělám čínu ale to mi nevadí, ryby taky ne ale ostatní masa nemusím, jenom když jsou dobře zpracovaná nebo ochucené.. Sóju jím několik let a nikdy jsem se jí nepřijedl ale zase ho trávím déle, dělám ho na způsob špaget a je to fakt luxusní, jenom je potřeba najít si ty své dobré chutě a pak se dá jist skoro vše..
_________________ Love Muay Thai, MMA, BodyBuilding.. :) Its my life..
Obávám se, že sojové maso se Ti za chvilku přejí stejně jako to kuřecí. Ze soji je daleko lepší a podstatně stravitelnější to-fu, ale bohužel také není úplně levné.
Jinak souhlasím s názorem, co Ti vyloženě nechutná, to nejez. U kuřecího masa je dost velký problém v kvalitě. Bohužel dobré kuře by bylo asi podstatně dražší než hovězí maso. :)
JJ opravdu poctivé dobré kuře (ne nějakého modrého chcípáka z Polska) koupíš tak za 200,-/kg +- (celé). Prsa +- za 480,-/kg viz.:
http://www.angus.cz/e-shop.php
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru