|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MOOG

|
Zaslal: út červen 18, 2013 11:34 am Předmět: |
|
|
Občas mi přijde, že si někdo myslí, že je fitness centrum nějakej zaopatřovací ústav...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: út červen 18, 2013 11:43 am Předmět: |
|
|
Já tu neřekl nic o tom, že má někdo dávat vstup zadarmo ... ani nikomu neurčuju ať má nebo nemá vodu zadarmo.... říkám, že do mišmaše nechodím, protože pro mě je prostě představa kupování si vody nemyslitelná (jsem zákazník....můžu si snad vybrat co je a není pro mě přijatelný)... tak jdu jinam ... ve fitku neám problém si koupit po tréninku proteinák... banán ... ale za vodu platit nebudu a proto chodím do fitek, kde není zakázaný vlastní pití ... howgh _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
JoeC

|
Zaslal: út červen 18, 2013 1:46 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | Cvicim pres 10 let, byl jsem v hodne posilovnach v par jsem byl jen jednou protoze mi z nejakeho duvodu nesedely ale nestalo se mi ze by me nekdo vyrazil z fitka... neverim zakladateli tohodle topicu ze to bylo tak jak rekl.... proc by proboha majitel fitka mel nekoho vyrazet??? zakaznik = penize, kdo provozuje fitko provozuje ho z duvodu dosazeni zisku, to ze pan majitel nekoho vyhodi z fitka verim ze velmi dobre si rozmysli pro a proti nez to udela a pokud tak udela/udelal tak mel velmi dobry duvod.
ze ma nekdo drahou vodu atd? proboha tak tam nechodte?? a cvicte si treba doma nebo u kamarada v garazi.....nesnasim tyhle kecy..... a hlavne pochopte ze provoz / zarizeni fitka neco stoji .. uklid neco stoji.. obsluha neco stoji.. energie neco stoji.. atd. vlastne majitel fitka je strasna kurva kdyz fitko neprovozuje zadarmo, aby si tam nejaka uzovka mohla honit bicaky........ vsichni by chteli vsechno v co nejvetsi kvalite ale idealne zadarmo.....
ty co nadavaj, otevrte si vlastni fitko a uvidite jak strasne jako majitele budete rejzovat na drahe vode a jedina vase starost bude jake sportovni auto si koupit:DDD |
za 1. užovka nejsem - pokud nepovažuješ 100kg za užovku (např. DL 240kg..)
za 2. jasný, věřit nemusíš, každopádně to tak fakt bylo. Už se to řešilo v horních příspěvcích a dokonce sám moderátor řekl, že dotyčného zná a měl s ním také problémy. Nemám potřebu si vymýšlet. Byl jsem nasranej, protože nazývat mě - ZÁKAZNÍKA - hovnem přede všema, to je vrchol. Tvoji naivitu - náš zákazník náš pán - ti neberu, sám jsem do pátku byl taky naivní, že jsem si myslel, že majitel nebude tykat a řvát na zákazníka za věc, která opravdu ničemu nevadí - bicák na benchi (krom toho opakuji, že jsem ho tam cvičil proto, že tyč k tomu určená byla zabraná extrémní váhou na mrtvolu - 70kg)....
Pokud mu vadilo (a to píšu opět znovu), že cvičím bicák s benchovou tyčí (jsou tam 2 lavice, obě prázdné byly), stačilo to říct slušně a nehonit si EGO.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út červen 18, 2013 1:53 pm Předmět: |
|
|
Já jsem sice slušnej a celkem přizpůsobivej člověk, ale být na místě JoeC, pokud to tak skutečně bylo, tak by děda v nátělníku na baru asi něco zažil :)) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út červen 18, 2013 2:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JoeC

|
Zaslal: út červen 18, 2013 2:14 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | keba napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Já jsem sice slušnej a celkem přizpůsobivej člověk, ale být na místě JoeC, pokud to tak skutečně bylo, tak by děda v nátělníku na baru asi něco zažil :)) |
Ukázal bys mu kolik dáváš na bench?Jo to by ho vystrašilo, že už by nic neřekl |
Ne ty pakoni, obrátil bych naruby všechny neopreny, co bych měl na sobě a věř mi, že to fakt neni žádná sranda být zrovna poblíž |
Tak teď jsem se fakt Michale zasmál:D
Já se s tím ichtylem hádal, ale on pak odešel pryč. Trénink jsem dokončil, takže aspoň to.
A propo, Michal by mu hodil na hlavu atlasův kámen že:D
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
greenmanDave

|
Zaslal: út červen 18, 2013 3:48 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: |
ze ma nekdo drahou vodu atd? proboha tak tam nechodte?? a cvicte si treba doma nebo u kamarada v garazi.....nesnasim tyhle kecy..... a hlavne pochopte ze provoz / zarizeni fitka neco stoji .. uklid neco stoji.. obsluha neco stoji.. energie neco stoji.. atd. vlastne majitel fitka je strasna kurva kdyz fitko neprovozuje zadarmo, aby si tam nejaka uzovka mohla honit bicaky........ vsichni by chteli vsechno v co nejvetsi kvalite ale idealne zadarmo.....
ty co nadavaj, otevrte si vlastni fitko a uvidite jak strasne jako majitele budete rejzovat na drahe vode a jedina vase starost bude jake sportovni auto si koupit:DDD |
LOL...tohle mě dostalo
Provozuju svoje fitko a můžu tohle přesně potvrdit, je to všude stejné, některé "zákazníky" bych s chutí nakopal do prdele.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mišmaš
|
Zaslal: út červen 18, 2013 4:09 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:01 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út červen 18, 2013 4:50 pm Předmět: |
|
|
mistři světa ve volném sprchování  , já se sprchuji třeba 5-10 minut, ale to vždy pustím sprchu, zastavím sprchu, dám si na sebe mýdlo, mydlím se, pak pustím sprchu, zastavím sprchu, umyju si hlavu a pustím sprchu a zastavím sprchu, čuráky, kteří tam stojí vedle sprchy, která teče do kanálu a on se tam mydlí, tak tyto piče bych odsuď vymlátil bičem a vůbec bych se za to nestyděl!!! _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út červen 18, 2013 5:02 pm Předmět: |
|
|
Jo to mě nejvíc baví, když si v nějakých fitkách účtují peníze i za obyčejnou sklenici vody. To mi přijde směšné v kontextu s tím kolik tam je pak ten nasraný zákazník schopen ve sprchách tý vody vypustit do kanálu  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: út červen 18, 2013 5:05 pm Předmět: |
|
|
V jednom fitku v kterém sem byl byla sprcha časově omezena, mohl sis jí zapnout, pozastavit, ale jak ti došli čárečky tak se vypla, to mi přišlo rozumný :)
|
|
| nahoru |
|
 |
JoeC

|
Zaslal: út červen 18, 2013 5:10 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | mistři světa ve volném sprchování , já se sprchuji třeba 5-10 minut, ale to vždy pustím sprchu, zastavím sprchu, dám si na sebe mýdlo, mydlím se, pak pustím sprchu, zastavím sprchu, umyju si hlavu a pustím sprchu a zastavím sprchu, čuráky, kteří tam stojí vedle sprchy, která teče do kanálu a on se tam mydlí, tak tyto piče bych odsuď vymlátil bičem a vůbec bych se za to nestyděl!!! |
Já jsem prase a nesprchuju se. Občas skočím do Svratky. Podle počasí to je buď jeddnou (zima) nebo dvakrát (léto). Víc jak 3x do vody nevlezu, protože chci být 100% naturál.
lol :D
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út červen 18, 2013 5:27 pm Předmět: |
|
|
| Olafekk napsal: | | V jednom fitku v kterém sem byl byla sprcha časově omezena, mohl sis jí zapnout, pozastavit, ale jak ti došli čárečky tak se vypla, to mi přišlo rozumný :) |
To jako byla na nějakej zákazníkovo čip? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|