NEJHORŠÍ FITKO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - NEJHORŠÍ FITKO  Úvodní stránka -> Ostatní -> NEJHORŠÍ FITKO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MOOG

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Občas mi přijde, že si někdo myslí, že je fitness centrum nějakej zaopatřovací ústav...
Grimley

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tu neřekl nic o tom, že má někdo dávat vstup zadarmo ... ani nikomu neurčuju ať má nebo nemá vodu zadarmo.... říkám, že do mišmaše nechodím, protože pro mě je prostě představa kupování si vody nemyslitelná (jsem zákazník....můžu si snad vybrat co je a není pro mě přijatelný)... tak jdu jinam ... ve fitku neám problém si koupit po tréninku proteinák... banán ... ale za vodu platit nebudu a proto chodím do fitek, kde není zakázaný vlastní pití ... howgh
JoeC

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
Cvicim pres 10 let, byl jsem v hodne posilovnach v par jsem byl jen jednou protoze mi z nejakeho duvodu nesedely ale nestalo se mi ze by me nekdo vyrazil z fitka... neverim zakladateli tohodle topicu ze to bylo tak jak rekl.... proc by proboha majitel fitka mel nekoho vyrazet??? zakaznik = penize, kdo provozuje fitko provozuje ho z duvodu dosazeni zisku, to ze pan majitel nekoho vyhodi z fitka verim ze velmi dobre si rozmysli pro a proti nez to udela a pokud tak udela/udelal tak mel velmi dobry duvod.
ze ma nekdo drahou vodu atd? proboha tak tam nechodte?? a cvicte si treba doma nebo u kamarada v garazi.....nesnasim tyhle kecy..... a hlavne pochopte ze provoz / zarizeni fitka neco stoji .. uklid neco stoji.. obsluha neco stoji.. energie neco stoji.. atd. vlastne majitel fitka je strasna kurva kdyz fitko neprovozuje zadarmo, aby si tam nejaka uzovka mohla honit bicaky........ vsichni by chteli vsechno v co nejvetsi kvalite ale idealne zadarmo.....
ty co nadavaj, otevrte si vlastni fitko a uvidite jak strasne jako majitele budete rejzovat na drahe vode a jedina vase starost bude jake sportovni auto si koupit:DDD

za 1. užovka nejsem - pokud nepovažuješ 100kg za užovku (např. DL 240kg..)
za 2. jasný, věřit nemusíš, každopádně to tak fakt bylo. Už se to řešilo v horních příspěvcích a dokonce sám moderátor řekl, že dotyčného zná a měl s ním také problémy. Nemám potřebu si vymýšlet. Byl jsem nasranej, protože nazývat mě - ZÁKAZNÍKA - hovnem přede všema, to je vrchol. Tvoji naivitu - náš zákazník náš pán - ti neberu, sám jsem do pátku byl taky naivní, že jsem si myslel, že majitel nebude tykat a řvát na zákazníka za věc, která opravdu ničemu nevadí - bicák na benchi (krom toho opakuji, že jsem ho tam cvičil proto, že tyč k tomu určená byla zabraná extrémní váhou na mrtvolu - 70kg)....
Pokud mu vadilo (a to píšu opět znovu), že cvičím bicák s benchovou tyčí (jsou tam 2 lavice, obě prázdné byly), stačilo to říct slušně a nehonit si EGO.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem sice slušnej a celkem přizpůsobivej člověk, ale být na místě JoeC, pokud to tak skutečně bylo, tak by děda v nátělníku na baru asi něco zažil :))

Derek Poundstone
keba

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Já jsem sice slušnej a celkem přizpůsobivej člověk, ale být na místě JoeC, pokud to tak skutečně bylo, tak by děda v nátělníku na baru asi něco zažil :))

Ukázal bys mu kolik dáváš na bench?Jo to by ho vystrašilo, že už by nic neřekl
CIZO

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
CIZOPASNIK napsal:

Ne ty pakoni, obrátil bych naruby všechny neopreny, co bych měl na sobě a věř mi, že to fakt neni žádná sranda být zrovna poblíž

Derek Poundstone
JoeC

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
keba napsal:
CIZOPASNIK napsal:

Ne ty pakoni, obrátil bych naruby všechny neopreny, co bych měl na sobě a věř mi, že to fakt neni žádná sranda být zrovna poblíž

Tak teď jsem se fakt Michale zasmál:D
Já se s tím ichtylem hádal, ale on pak odešel pryč. Trénink jsem dokončil, takže aspoň to.
A propo, Michal by mu hodil na hlavu atlasův kámen že:D
AHOLA

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JoeC napsal:

Byl jsem nasranej, protože nazývat mě - ZÁKAZNÍKA - hovnem přede všema, to je vrchol.

Heh, ako Bohumilom...:

- Ty hovne!
- Ty prde!
.
.
.
greenmanDave

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:

ze ma nekdo drahou vodu atd? proboha tak tam nechodte?? a cvicte si treba doma nebo u kamarada v garazi.....nesnasim tyhle kecy..... a hlavne pochopte ze provoz / zarizeni fitka neco stoji .. uklid neco stoji.. obsluha neco stoji.. energie neco stoji.. atd. vlastne majitel fitka je strasna kurva kdyz fitko neprovozuje zadarmo, aby si tam nejaka uzovka mohla honit bicaky........ vsichni by chteli vsechno v co nejvetsi kvalite ale idealne zadarmo.....
ty co nadavaj, otevrte si vlastni fitko a uvidite jak strasne jako majitele budete rejzovat na drahe vode a jedina vase starost bude jake sportovni auto si koupit:DDD

LOL...tohle mě dostalo

Provozuju svoje fitko a můžu tohle přesně potvrdit, je to všude stejné, některé "zákazníky" bych s chutí nakopal do prdele.
Mišmaš

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reklama

Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:01 pm, celkově upraveno 1 krát
cipinek

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mistři světa ve volném sprchování , já se sprchuji třeba 5-10 minut, ale to vždy pustím sprchu, zastavím sprchu, dám si na sebe mýdlo, mydlím se, pak pustím sprchu, zastavím sprchu, umyju si hlavu a pustím sprchu a zastavím sprchu, čuráky, kteří tam stojí vedle sprchy, která teče do kanálu a on se tam mydlí, tak tyto piče bych odsuď vymlátil bičem a vůbec bych se za to nestyděl!!!
jnerez

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to mě nejvíc baví, když si v nějakých fitkách účtují peníze i za obyčejnou sklenici vody. To mi přijde směšné v kontextu s tím kolik tam je pak ten nasraný zákazník schopen ve sprchách tý vody vypustit do kanálu .
Olafekk

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V jednom fitku v kterém sem byl byla sprcha časově omezena, mohl sis jí zapnout, pozastavit, ale jak ti došli čárečky tak se vypla, to mi přišlo rozumný :)
JoeC

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
mistři světa ve volném sprchování , já se sprchuji třeba 5-10 minut, ale to vždy pustím sprchu, zastavím sprchu, dám si na sebe mýdlo, mydlím se, pak pustím sprchu, zastavím sprchu, umyju si hlavu a pustím sprchu a zastavím sprchu, čuráky, kteří tam stojí vedle sprchy, která teče do kanálu a on se tam mydlí, tak tyto piče bych odsuď vymlátil bičem a vůbec bych se za to nestyděl!!!

Já jsem prase a nesprchuju se. Občas skočím do Svratky. Podle počasí to je buď jeddnou (zima) nebo dvakrát (léto). Víc jak 3x do vody nevlezu, protože chci být 100% naturál.

lol :D
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olafekk napsal:
V jednom fitku v kterém sem byl byla sprcha časově omezena, mohl sis jí zapnout, pozastavit, ale jak ti došli čárečky tak se vypla, to mi přišlo rozumný :)

To jako byla na nějakej zákazníkovo čip?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - NEJHORŠÍ FITKO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: