|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Co je víc adidas? |
| rukavice |
|
15% |
[ 8 ] |
| předplatné Muscle & Fitness |
|
5% |
[ 3 ] |
| lifterský boty |
|
7% |
[ 4 ] |
| pásek |
|
19% |
[ 10 ] |
| trhačky |
|
5% |
[ 3 ] |
| sypka! |
|
28% |
[ 15 ] |
| magnezium |
|
17% |
[ 9 ] |
|
| Celkem hlasů : 52 |
|
| Autor |
Zpráva |
mysH

|
Zaslal: út květen 03, 2011 10:47 am Předmět: |
|
|
g_dgrim: no hele v lete (25++ stupnu) z nich tece soustavny potucek potu, prida se dalsi z kolen a konci to v ponozkach a botech, ktery pripominaj po treninku rybnik :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út květen 03, 2011 10:54 am Předmět: |
|
|
Ja som podobne kratase nosil pod sortky na basketbal,a to bol iny zahul  potis sa tak ci tak,ale dost pomozu _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 03, 2011 11:03 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | g_dgrim napsal: | No mimochodom tiez si neviem predstavit cvicit v tych neoprenovych spodaroch. Ked som nosieval neopreny na kolena tak po docviceni som mal kolena uplne mokre. Cizo what's your secret? |
Taky jsem při tréninku úplně mokrý, ale nevím jestli jsi přesně tohle chtěl slyšet |
To jsou ty vlhké dřepovací sny
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út květen 03, 2011 11:13 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 03, 2011 11:15 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | CIZOPASNIK napsal: |
Taky jsem při tréninku úplně mokrý, ale nevím jestli jsi přesně tohle chtěl slyšet |
Nechci být vyloženě jazykový purista, ale správný výraz je ZAPAŘENÝ |
"Vojáci, nasedat na koně!!"
"...ale pane veliteli, já mám vlka"
"Tak na vlka! Vpřed!!!"
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út květen 03, 2011 12:01 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Tommy - cvičíš doma jo? |
jj
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 03, 2011 2:45 pm Předmět: |
|
|
Prekvapuje me, ze o tolik vede pasek, coz podle me vec pro vetsinu lidi uplne zbytecna, respektive vetsina lidi, co ho pouzivaji, ho pouzivaji uplne zbytecne. A presne jak pise Hovnival, je lepsi si na tyhle pomucky nezvykat. Ja jsem tyhle veci drive pouzival porad a jsem strasne rad, ze jsem si odvykl, hlavne na ten pasek.
Jedine, co bych si ja osobne z toho asi vybral, by bylo magnezko a to jen kvuli tezkym seriim mrtvol a pripadne haky na ruce (ne trhacky, ty nejak neumim pouzivat a nebavi me si je omotavat) na pritahy, kde maji podle me, asi jako u jedineho cviku (mozna jeste spolu s krcenim ramen), sve opodstatneni.
Jo a jeste malou ortezu na koleno :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: út květen 03, 2011 3:09 pm Předmět: |
|
|
V podstatě je pravda ta že čím míň toho potřebujete tím jste silnější.
Největší problém je asi s tím pocením dlaní ale magnez třeba u hrazdy nebo trhačky u Mt nebo u trapéz proč ne.
Pásek je dobrej jen pro minimum lidí a háky vůbec pro nikoho, nebezpečná věc.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út květen 03, 2011 3:18 pm Předmět: |
|
|
Tak mne pasek co ho pouzivam pomohl ve zmirneni bolesti a napeti ve spodnich zadech. Protoze cvicim doma a mam omezeny vyber cviku, tak cvicim vlastne jen tezke cviky a kdyz sem jezdil drepy, c. drepy, pritahy a MT furt dokola bez pasku, tak se ta bolest ve spodnich zadech uz nedala vydrzet. Pasek me hodne pomohl v jeji zmirneni.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út květen 03, 2011 3:27 pm Předmět: |
|
|
Mám dva kámoše, kteří se mnou choděj cvičit, ten jede vypadá slušně 180cm a cca 100kg, ale má strašnej zvyk, u všeho používá pásek, už od první sérky mrtvoly má pásek a háky (ty používá snad u všech cviků na záda).
Pásek používá i při bicáku, při ramenech s kladkou, při benchi, prostě snad při všech cvicích, ať je to stroj či volná váha.
Nejhorší, že ten druhej to u něj okoukává a u mrtvol jede sérku s osou a asi na každé straně má 10kg a už mi řiká, že si jde na bar pro háky a veme si ktomu i pásek. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út květen 03, 2011 3:32 pm Předmět: |
|
|
přesně tak, jak napsal drejpr.
Dřív sem měl rukavice i opasek, ale už to nevedu... teď na tahy používám magnézko a pokud jsou v posilce háky, tak na přítahy jc v předklonu...
Ale magnézko je jasná volba. Na úchopu to aspoň mě přidalo asi 15-20kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 03, 2011 3:36 pm Předmět: |
|
|
Já poslední dobou pásek používám paradoxně jen u bicepsů
(pomáhá mi to, protože se můžu soustředit na techniku a nemusím myslet na udržení středu těla)
U mrtvol a dřepů na něj vždycky zapomenu - u posledních dvou sérií přehodím na největší hardcore co mám zrovna vypálenej, udělám hudry hudry a zabejčím. No a pak si vzpomenu, že jsem si chtěl vzít pásek
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: út květen 03, 2011 3:40 pm Předmět: |
|
|
pásek používám je u mrtvol nad 2xBW
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|