Nejsilnější benčař historie???

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nejsilnější benčař historie???  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Nejsilnější benčař historie???
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
seeya

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 11:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tlaky za hlavou 240x8 ? Savickas a ine obludy to mozu rovno zabalit. Vlastne pravdepodobne by to stacilo aj na prekonanie platneho svetoveho rekordu v nadhode 263 akurat ze nie vyrazom, ale cistym tlakom. Snad to nebude rozhodcom prekazat :) Staci to len dako premiestnit

Naposledy upravil seeya dne st leden 16, 2013 11:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 11:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
ted budu za idiota, ale co znamena to RAW

Ze to cvici normalne, a nemaj nejaky podelany stahujici dresy na sobe, ktery ti to ulehcujou a zvednes vic, asi pro to ze divaci maj proce radi velky cisla. Jinak to nechapu.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Super Tome, že si to vzal takhle z gruntu. Ten bench by znamenal skutečně nejsilnějšího raw benchpressera a ty tlaky by byly ještě větší šílenost. K tomu se podle mě nikdo na světě nepřiblížil. Snad ani Greg K.
Každopádně tohle přímo řve o report. Možná o report, který obletí svět silových sportovců. Já těm tlakům nevěřím, ale to nehraje roli. Jakékoliv čisté tlaky nad 140kg jsou podle mě famózní.

já zatím moc nevěřím ani tomu benči. 340 raw je podle mě hodně velký scifi. Myslím že by byl hodně velkej úspěch už jen to, kdyby dal sám čistou technikou ,,alespon" hodnotu absolutního českýho rekordu tj. 270 kg.

Cizo, koukej zařídit reportáž! To je rozkaz!
CIZO

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Snad nikoho neurazím, když napíšu, že nevěřím ani raw bench-pressu se 340 kilama, ani tlakům za hlavou s 240 po 8 opakováních (popravdě, nevěřil bych ani jednomu opakování), ale pokud bude zájem, tak tým z ronnie reporáž samozřejmě udělá. Samozřejmě tím myslím zájem ze strany Pavla Butora, těžko ho můžeme natáčet proti jeho vůli. :)

Derek Poundstone
kubaz

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

240 8x za hlavu ? 340 benc... cool story rekl bych
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sranda by byla , kdyby to fakt natočil a ukázal že to prostě dává. To by pak všem zklaplo
Majesty

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neverim ani jednom z tech cisel :) a kdo se v silovych sportech pohybuje nejakou dobu tak vi ze to je nesmysl, zvlast ty tlaky teda
raw

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Scott Mendelson - 324kg RAW, good technika, rezerva ..a odpoved je na svete
keba

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak moje teorie je taková, že tyhle obro čísla už překoná jen někdo z řad závodníků. Asi ne pan X co nikdy nebyl na soutěži, cvičí v jeskyni a tam dává světový rekordy. Kdo závodí tak ví jak to chodí a, že to chce i určité vysoutěžení aby padaly rekordy. Trochu mojí teorii vyvrací Petráš, který se zjevil odnikud a dával strašlivý balíky, nicméně furt to nebyly all time rekordy RAW...a dle jasné logiky, kdyby někdo WR dával, šel by to ukázat na soutěž (neberu argumenty, že ho to nezajímá).

Takže za sebe tomu benchi nevěřím, ty tlaky na ramena mě moc nezajímají to neni měřitelná disciplína
Bara

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem se o to začal trochu zajímat a zkusím pátrat po souvislostech,protože tohle by bylo opravdu zajímavé zdokumentovat.Už pro borce soutěžící v silovkách jako satisfakce a případně jako pomoc člověku takto obdařenému,kdyby to fakt dal.Za sebe říkám,že si myslím,že je to přifouknuté a přijde mi to prozatím nezvládnutelné,protože i kostra a šlachy mají jisté hranice a dres má nejen pomáhat,ale také ochraňovat.Při RAW technice by tam asi už něco prasklo.Zkusíme udělat maximum aby se tohle vysvětlilo a nezůstalo to na úrovni jedna paní povídala a ala rozmazaná fotka.Kdysi byla podobná situace s Jakubem Havelkou a jeho BP 300 kg a naše reportáž to celkem vyjasnila.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Keba: Pročpak? Protože je necvičíš? Nebo proto, že nejsou oficiální disciplínou trojboje, sešněrovanou pravidly tak pečlivě, že je často čtvrtou disciplínou ojebat ty tři samotné. (Poddřepy, mosty, dresy)?

Naposledy upravil Johncreasy dne čt leden 17, 2013 4:50 pm, celkově upraveno 1 krát
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara: Já si také myslím, že to skončí zjištěním, že má Butor velkou sílu, ale taková čísla se nemohou potvrdit. Zvlášť ty tlaky. To by bylo opravdu ještě hodně daleko za koubičovým výkonem, který už sám byl tehdy k neuvěření. A taky myslím zjistíme, že ta čísla nenafoukl Pavel Butor sám.

Naposledy upravil Johncreasy dne čt leden 17, 2013 4:47 pm, celkově upraveno 1 krát
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Kdysi byla podobná situace s Jakubem Havelkou a jeho BP 300 kg a naše reportáž to celkem vyjasnila.

Přesně na tohle jsem si vzpoměl při zakládání tohohle topicu. No, upřímně jsem fakt zvědav, jak se k tomu postaví sám Pavel a co se z toho nakonec vyklube.
raw

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Bara napsal:
Kdysi byla podobná situace s Jakubem Havelkou a jeho BP 300 kg a naše reportáž to celkem vyjasnila.

Přesně na tohle jsem si vzpoměl při zakládání tohohle topicu. No, upřímně jsem fakt zvědav, jak se k tomu postaví sám Pavel a co se z toho nakonec vyklube.

Co sem pletete havelku, on dal 300 v dresu snakt ne? A neni zde rec o raw?
Seva98

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
Tom.K. napsal:
Bara napsal:

Co sem pletete havelku, on dal 300 v dresu snakt ne? A neni zde rec o raw?

Ale v 18 letech , jen tu poukazuji na to, ze tomu tehdy tez nikdo nechtel moc verit, tak to zajeli zdokumentovat zda to je pravda.

https://www.zonetraininglog.com

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nejsilnější benčař historie??? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: