Nejsilnější benčař historie???

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nejsilnější benčař historie???  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Nejsilnější benčař historie???
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
raw

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
raw napsal:
Tom.K. napsal:
Bara napsal:
Kdysi byla podobná situace s Jakubem Havelkou a jeho BP 300 kg a naše reportáž to celkem vyjasnila.

Přesně na tohle jsem si vzpoměl při zakládání tohohle topicu. No, upřímně jsem fakt zvědav, jak se k tomu postaví sám Pavel a co se z toho nakonec vyklube.

Co sem pletete havelku, on dal 300 v dresu snakt ne? A neni zde rec o raw?

Ale v 18 letech , jen tu poukazuji na to, ze tomu tehdy tez nikdo nechtel moc verit, tak to zajeli zdokumentovat zda to je pravda.

To jo, na ten vek to byl neskutecny vykon i v dresu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
Tom.K. napsal:
Bara napsal:
Kdysi byla podobná situace s Jakubem Havelkou a jeho BP 300 kg a naše reportáž to celkem vyjasnila.

Přesně na tohle jsem si vzpoměl při zakládání tohohle topicu. No, upřímně jsem fakt zvědav, jak se k tomu postaví sám Pavel a co se z toho nakonec vyklube.

Jakub byl velkej talent a já na něj nikdy nezapomenu.Jde o ten princip jak píší kluci.Odhalit skutečnost a pravdu.Nemyslím si,že by si to vymyslel Pavel,spíš to přifouknou většinou lidi přes které to jde dál.Uvidíme,prozkoumáme
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
witus

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jen me se zda, ze ta poloha nohou je prinejmensim podivna ? :)
Bara

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
Seva98 napsal:
raw napsal:
Tom.K. napsal:
Bara napsal:

Ale v 18 letech , jen tu poukazuji na to, ze tomu tehdy tez nikdo nechtel moc verit, tak to zajeli zdokumentovat zda to je pravda.

To jo, na ten vek to byl neskutecny vykon i v dresu.

On měl tenkrát takovej zvláštní dres,myslím denim se tomu říká,já tomu moc nehovím.Vypadalo to jako riflovina.RAW měl max 225 kg.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně zase ta poloha hlavy a ta skvrna mezi nohama.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Seva98

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Mně zase ta poloha hlavy a ta skvrna mezi nohama.

Tez jsem si rikal co to je, ale ono to bude asi zaplata A to jak krouti hlavou pri takove vaze, to tez docela cumim, tam je to fakt o zdravi

https://www.zonetraininglog.com
nEcro

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hlavne s tim jak ma polozene nohy by nemel sanci to zvednout
Bara

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle už prý se rozebíralo na FB.Poloha nohou,poloha hlavy,jakési skvrny atd..Nechte to být,protože je to bezpředmětné a není asi fér tady vtipkovat na cizí účet.Fakt to zkusíme uvést na pravou míru a potom se můžeme všichni těšit na případnou senzaci.
madball

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nerejpu, ani neprndám, jen se ptám. Vidím tam opravdu bezpalcovej úchop?
Tlaky za hlavou mi připadají teda trochu hodně ustřelený, pokud mají být s pokládáním na trapéz. A to jsem schopen věřit hodně věcem.
Jsem zvědavej, jak to dopadne.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Majesty

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidim tam opravdu rukavicky?
Bara

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čísla jsou zatím ze světa fantazie,to je bez debat.Bezpalcový úchop je nebezpečnější,nicméně hojně používaný.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pre mňa naj benč výkon toho iránskeho vozíčkara na paraolympiáde, čisto položený na lavičke, dokonca bez omotávok na zápestia, sám si podal a tlak 300 s rezervou, 310 v tréningu neraz, vek 24.
keba

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Keba: Pročpak? Protože je necvičíš? Nebo proto, že nejsou oficiální disciplínou trojboje, sešněrovanou pravidly tak pečlivě, že je často čtvrtou disciplínou ojebat ty tři samotné. (Poddřepy, mosty, dresy)?

Protože to jednoduše není soutěžní zdvih a přijde mi, že právě u tlakových disciplín ve stoje se to často dost ojebává. Jsou soutěže kdo zvedne nejvíc nad hlavu tj vzpírání a strongmani, sorry ale superčistej tlak nikoho, krom pár fanatiků, nezajímá a je to jen tréninková metoda jak se připravit na soutěž.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
pre mňa naj benč výkon toho iránskeho vozíčkara na paraolympiáde, čisto položený na lavičke, dokonca bez omotávok na zápestia, sám si podal a tlak 300 s rezervou, 310 v tréningu neraz, vek 24.

teď jsem na to koukal to je brutální...
Einarr

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Turakam napsal:

teď jsem na to koukal to je brutální...

Zkazila to ta modlitba k Aláhovi, ale jinak výkon hodný obdivu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nejsilnější benčař historie??? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: