|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DenisHruby
|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 7:21 pm Předmět: Neroste to :( |
|
|
Naposledy upravil DenisHruby dne čt červenec 31, 2014 9:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wondra

|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 7:37 pm Předmět: |
|
|
Při té výšce a váze je logické že máš úzké ramena. Jsem podobně stavěný. Na tu výšku to chce 80kg a víc;) pak teprv to bude chlapská postava
EDIT 85-90 a víc :D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 7:41 pm Předmět: |
|
|
nerostes? jis malo!
32 na pritahy jednou rukou neni moc
shyby delej klidne se zatezi, kazdopadne, napis si trening a najdi si co nejvic odlisny
venuj se tlakum ve stoji, pritahum k brade _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 7:47 pm Předmět: |
|
|
Vzhledem k těm proporcím se mi 32 nezdá tak málo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Vzhledem k těm proporcím se mi 32 nezdá tak málo. |
dobre, tohle nechame byt, ale snad souhlasis, ze kdyz "neroste" tak ma patrne problemy s jidelnickem, a asi i spatny trening (nebo by spis potreboval lepsi) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 7:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 8:42 pm Předmět: |
|
|
Člověče, máš docela podobnej problém, jako jsem měl já :) Záda mi taky skoro nerostly (a to jsem na ně pak zkoušel hodně věcí) a celkově jsem se pak z postupu z 62 kg usadil na 74 kg a výš to jít nechtělo, a to jsem nejedl zase tak málo :) Ale přece jen, když teď zařazuju víc těstovin a brambor (podstatně víc), tak to jde a taky myslím, že na záda, pokud ti nechcou moc růst, je nejlepší mrtvý tah o dost sériích, ten udělá fakt hodně...a celkově těžký vícekloubový cviky, na mě to třeba zabírá...ale musíš asi počítat s tím, že nabereš i nějakej ten tuk, když budeš chtít takhle přibírat. Ale jestli máš úzkou kostru, tak s tím nic moc neuděláš, tam pak musíš mít fakt tak kolem 85-90 kg, abys vypadal jako pořádnej chlap no :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 9:02 pm Předmět: |
|
|
Zkuste se nekdy podivat kdo vlastne ten dotaz pise a na jeho ostatni prispevky, usetrite si cas a nervy _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 9:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 9:36 pm Předmět: |
|
|
jo už to vidím...ono mu nic neroste _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|