Ahoj silaci,
s postupujicim novym rokem na Vas mam mensi anketni otazku. Uz jste uvazovali o tom, jak by podle Vas mela vypadat strongman sezona 09? Mate v planu se ucastnit soutezi? Mate v planu porad zavody nebo o tom alespon uvazujete?
Timto vykrikem nemyslim nic spaneho, je to jen moje reakce na soucasnou necinnost ceskeho zastoupeni. Protoze pokud nebudou lide co budou porad zavody a lide co na ty zavody budou jezdit, je jasne ze nebude ani sezona 09.
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Ahoj Jirko...a dalsi silaci..
Uz sem na toto tema mluvil s par lidma..profi i amateri a take se jim situace zda v ceskem strongmanu dosti choulostiva nikdo presne nevi co se bude dit dale...
Lidi co vededou ceske strongmena do toho nejdou 100% ..to si nemyslim jen ja,ale urcite vice lidi co s tim maji neco spolecneho...
Do konce Sedma uvazoval ze zalozi nejakou asociaci,protoze je tu spousta talentu strongmanu..,ale to je budoucnost..
jinak by se melo zlepsit lepsi organizovanost zavodu..davat spise strongmanske discipliny nez nejake jine...
urcite lepsi ceny pro zavodniky...aspon v podobe suplementu...preci jen vykony jsou tam obdivujici a pak dostat nejakou tuzku nebo blocek ....to zamrzi...
no snad se sejde par lidi a udelaji s tim neco at nemame kam jezdit zavody a stane se z toho prestizni podivana...
tak tohle je moc.. nelíbí se vám, jak to tu vypadá ? ceny, organizace ?? TO je vcelku směšné vzhledem k tomu jak to vypadá v IPF, co jsme tak zaslechl. Účast na strongmanech vzrostla a to jak závodníků, tak diváků a na tento rok se chystá spousta dalších lidí. Protože byla jednou za rok jako cena nějaký blok snad neshazuje celou federaci ?! To že amatéři vyhrají 6000,-, 3000,- 1000,- a zbylí závodníci dostanou cestovné 500,- je málo ? Medaile snad byly také pěkné (o tom, že trojbojaři na ME dostali plastovou medaily radši nemluvim). To že je zařízené ubytovaní, které si mimochodem nemusíš platit je také zřejmě nic že ?
Na to jsem tedy reagovat musel, vzhledem k tomu jaká příjemná atmosféra na závodech panuje a jak je o vše postaráno. Možná to vidím jen z pohledu člověka, který jinde nezávodil, nicméně to co organizátoři dělají mi nepřijde jako "nic".
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Je mozne ze jsem se spatne vyjadril. Muj prispevek si v zadnem pripade nestezoval na vysi odmen na zavodech.. Slo mi spise o ty veci ostatni. A taky o snahu ziskat nove informace o aktualnim deni. Jelikoz od samotnych organizatoru jednotlivych zavodu (kterymi nejsou Ing. Madera a Dr. Patenidis) se mi doneslo ze bude pravdepodobne potreba vziti veci alespon castecne do vlastnich rukou.. Jelikoz vsem vadi ze prave samotna "hlavni organizace" dost vazne.. Nehlede na to, ze udajne uz nejsme pod IFSA, takze nikdo nemuze nikam vyjet. Proto to udajne treba resi i Sedma (udajne!).
PS: vsechno berte s nadhledem! Ziskavam informace, nechci tu sirit nejake famy ci pomluvy
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
ahoj strongmani...
nasel sem dobrou posilku Toma Podlipneho a Jakuba Smejkala..
maji super veci na trenovani...pohadka... asi si tam s klukama treba v lete zajedem zatrenovat... co na ni rikate...?
ahoj strongmani...
nasel sem dobrou posilku Toma Podlipneho a Jakuba Smejkala..
maji super veci na trenovani...pohadka... asi si tam s klukama treba v lete zajedem zatrenovat... co na ni rikate...?
mě se tam líbí :) jen bych chtěl dodat že na fotkách tam ještě nejsou nové přírůstky, protože v zimě nás nebaví fotit, tak aspoň nastíním, že tam máme 6 nových koulí (105-175kg) se stolem viz. rozmazaná fotka :
dále na fotce je vidět nové 30m lano na tahání kamionu s lanem a pak máme i ty originál popruhy konečně
a taky ještě máme vlastně schody síly 190kg,210kg,240kg,270kg viz video našeho kamaráda Honzy jak je testoval :)
Ty wole to jsou krasny hracky...
kdyz to vyjde tak snad neco takoveho budou delat kluci z Mostu..
tak pak muzem delat nejake zavody a vymene pobyty....
.. nelíbí se vám, jak to tu vypadá ? ceny, organizace ?? TO je vcelku směšné vzhledem k tomu jak to vypadá v IPF....
Je super o tom nic nevedet, ale psat jak je to v IPF hrozny ze?
Pises, ze si lidi v IPF museji platit svoji ucast na ME/MS. Pravda to neni. Pokud je nekdo uspesny ma vyjezd hrazeny svazem. Plastove medaile? No tomu se musim fakt zasmat Co je faktem je, ze se na ME/MS ceny nedavaji. Ceny se davaji ma MCR, Mistrovstvi Cech, Moravy atd. Napr. ceny na MCR jsou myslim hodne slusne.
Ohledne strongmenu je to s cenami podle mne o dost jednodussi, protoze jich nemusis davat tolik jako v trojboji, kde je hodne vahovych kategorii....
Jasme : super vybavení ty schody síly závidim.Můžeš mi klidně do PM říct kde ste si nechali dělat ty koule?Díky.
Jinak v Mostě máme taky nějaký vybavení a to : pneu 350,450,600, super yoke nakládací, popruhy na tahání aut, koule 130,150,170 a teď právě sháníme lehčí 110tku, kufry 105tky a jedny těžší nakládací kufříky.Neni problém kdyby měl někdo zájem přiject a zatrénovat budem jen rádi.
Co se týče soutěžení kluci od nás (i já) bysme se chtěli zůčastnit soutěží amatér série.Jediný co bych řekl, že trošku těmhle soutěžím ubírá je startování profíků mezi amatéry to je trošku demotivující pro soutěžící.Jinak se na novou sezonu hodně těšim a snad to všechno vyjde.
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru