|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wygh
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 10:01 pm Předmět: |
|
|
Všechna ta jména jsou impozantní (Koklyav ,Savicka, Ortmayer, Katona, Morumec) Hlavně Ortmayer a Koklyav  , určitě pojedu. _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: čt leden 29, 2009 10:13 pm Předmět: |
|
|
JJ, uz abychom zacali schanet autobus  Protoze videt to bude chtit asi kazdej.
PS: ti kluci slovensky jsou proste v organizaci sikovnejsi, to mi nikdo nevymluvi.. skoda no _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
redcell

|
Zaslal: po únor 16, 2009 9:45 am Předmět: |
|
|
Jedete nekdo na Sport Prague?
pro oziveni fotecka souboj bicepsu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: po únor 16, 2009 2:55 pm Předmět: |
|
|
redcell: Ja to porad zvazuju, ale nevim nevim. V cem spociva soutez bicepsu? _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po únor 16, 2009 3:16 pm Předmět: |
|
|
Muži i ženy si změří své síly v bicepsových zdvizích s tvarovanou osou (EZ-žerď) na maximální počet opakování za časový limit jedné minuty. Zátěž na čince bude bez ohledu na věk a tělesnou váhu standardní – pro muže 35, pro ženy 15 kg. S přihlédnutím k rychlejšímu průběhu akce jako i k větší divácké atraktivnosti zápolení se soutěžící utkají tváří v tvář v náhodně sestavených dvojicích, které začínají a končí na stejný povel. Na dodržení pravidel bude dbát odborná porota, která také vyhodnotí a na místě vyhlásí nejlepší závodníky a závodnice v kategorii mužů, resp. žen. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
post-fipa

|
Zaslal: po únor 16, 2009 3:19 pm Předmět: |
|
|
Víte někdo, v kolik hodin to bude?
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po únor 16, 2009 3:23 pm Předmět: |
|
|
Soutěž bude v sobotu a začíná se v 13:00 _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
post-fipa

|
Zaslal: po únor 16, 2009 3:27 pm Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | | Soutěž bude v sobotu a začíná se v 13:00 |
Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: po únor 16, 2009 4:05 pm Předmět: |
|
|
Ale to nepatří do strongman topicu Lukáši !!
Abych jen neplácal, nevíte někdo, jak to teď vypadá s českou národní federací IFSA ? Jak tu o tom byly nějaké spekulace, Jirka to tušimže psal. Je mi totiž divný, že by se odtrhli, když už koupili licenci :) _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
redcell

|
Zaslal: po únor 16, 2009 10:04 pm Předmět: |
|
|
Muzi meli kolem 40 opakovani do 1 minuty a zeny 35 az40 take do 1 minuty.
co jsem cetl tak tam ma byt nejaka silova soutez,ale nevim jaka..
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: út únor 17, 2009 5:15 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, chci se jednou stat strogman.Je mi 21let, jak mam trenovat?Jak se dostanu k nejaké amaterské soutěži?Díky za odpověd.
Takové a podobné otázky mi často chodí po PM nebo ICQ a já se rozhodl to dát sem, kde se k tomu může vyjadřit i více povolaných lidí a já sem pak dotyčného člověka odkážu.
Co se týče mě, tak pokud je člověk odkázán jen na posilovnu, tak bych mi doporučil základní cviky plus různé druhy přemístění, já před každým tréninkem ještě zařazuji kardio ve formě 15 minut rychlé chůze na pásu.
Poté podlo toho kde bydlíš, bych se zkusil zkontaktovat s lidmi, kteří se tomu věnují a zkusil se domluvit na společných trénincích. Pokud ta možnost není začni si strongmanské vybavení pořizovat sám (nejsnažší je začít s pneu a kládou). Dost inspirace se dá najít na netu (Youtube,...).
Co se týče závodů, je třeba sledovat stránky české federace Ifsa ( strongman.cz) a i zde se vždy objeví informace o závodech. Potom stačí jen poslat elektronickou přihlášku a počkat až přijdou propozice. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: st únor 18, 2009 10:11 pm Předmět: |
|
|
Nevíte už někdo předběžně o nějaké stanici, kde se bude online vysílat Arnold classic games 09 ? _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
redcell

|
Zaslal: po únor 23, 2009 5:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: po únor 23, 2009 8:29 pm Předmět: |
|
|
Jojo už bylo načase. Byl rozesílán mail Ing. Maděrou ohledně závodů v silovém trojboji na Slovensku, pojedete tam někdo ? Je to 11.5. - 16.5. _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|