|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jaký výrobek je nejlepší ? |
| Whey Protein 85 |
|
37% |
[ 10 ] |
| Whey Protein 65 |
|
25% |
[ 7 ] |
| Laktofit 70 Super Protein |
|
37% |
[ 10 ] |
|
| Celkem hlasů : 27 |
|
| Autor |
Zpráva |
SCHWACA

|
Zaslal: st červenec 20, 2005 8:45 pm Předmět: |
|
|
no tak jsem uz okostoval ten Ultimate Nutrition čokoládu 70% Whey protein a zadnej super zazrak to neni
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
al.kompine
|
Zaslal: st červenec 20, 2005 9:36 pm Předmět: |
|
|
| Kane napsal: | Promil je podle mě v poměru cena/kvalita ta nejlepší volba (pokud vám ovšem záleží na ceně ) |
Podle tebe na trhu má nejlepší kvalitu (pokud nehledíme na cenu) ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: st červenec 20, 2005 11:01 pm Předmět: Re: |
|
|
Promil je v pohodě. Ale nejlepší zkušenost mám s Whey 70 od Ultimate Nutrition.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st červenec 20, 2005 11:03 pm Předmět: Re: |
|
|
| Lifter750 napsal: | | Promil je v pohodě. Ale nejlepší zkušenost mám s Whey 70 od Ultimate Nutrition. |
Dobré je ho střídat s 80 Whey.Ovšem od jisté doby se trochu zdrcává.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st červenec 20, 2005 11:10 pm Předmět: |
|
|
| al.kompine napsal: | Teď jsem používal výrobky od promilu, tak asi zůstanu u něj, myslím že má dobrou kvalitu a chuť taky není špatná a cena ujde. Co myslíte ? |
Že je to ochucenej sunar pro děti,když to potřebuješ vědět.Ostatní značky nesoudím,protože je moc neznám,ale do N.B. jsem jezdil osobně a kdo to viděl,nepije to.Pokud bereš protein jako doplněk,tak nechápu proč řešit rozdíl pár korun na balení.Z českých proteinů,teda které jsem mohl zkusit,je nejlepší CFM od Aminostar,pokud budeme mluvit i o chuti,tak čoko.
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 12:12 am Předmět: |
|
|
Zrovna nedavno sem dostal trochu proslej[nic mu nebylo] jahodovej 4kilovej belik od promilu. Pil sem to trikrat denne asi dve nebo tri odmerky a urcite to nadyma,ale ta chut je proste vyborna! Treba jahoda od aminostaru chutna taky super,ale tohle je proste klasa...co sem se jich napil... _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 8:06 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | al.kompine napsal: | Teď jsem používal výrobky od promilu, tak asi zůstanu u něj, myslím že má dobrou kvalitu a chuť taky není špatná a cena ujde. Co myslíte ? |
Že je to ochucenej sunar pro děti,když to potřebuješ vědět.Ostatní značky nesoudím,protože je moc neznám,ale do N.B. jsem jezdil osobně a kdo to viděl,nepije to.Pokud bereš protein jako doplněk,tak nechápu proč řešit rozdíl pár korun na balení.Z českých proteinů,teda které jsem mohl zkusit,je nejlepší CFM od Aminostar,pokud budeme mluvit i o chuti,tak čoko. |
Co si konkretne videl? vyrobu?? btw: sunar pro deti obsahuje syrovatku..tak jako kazdej spravnej whey protein,takze v tom bych problem nevidel...zalezi na stravitelnosti...cistote a mnozstvi proteinu v davce.
Promil a dalsi cesky proteiny sou spatny prave tim,ze v davce maj v pomeru malo kvalitniho proteinu a taky se do nich pridavaj dasli veci jako karnitin,kreatin,vitaminy,mineraly....KOLAGEN treba do nutrendu 70 (dela se z nej pri slehani pekna slichta na dne)..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 8:32 am Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | | Bara napsal: | | al.kompine napsal: | Teď jsem používal výrobky od promilu, tak asi zůstanu u něj, myslím že má dobrou kvalitu a chuť taky není špatná a cena ujde. Co myslíte ? |
Že je to ochucenej sunar pro děti,když to potřebuješ vědět.Ostatní značky nesoudím,protože je moc neznám,ale do N.B. jsem jezdil osobně a kdo to viděl,nepije to.Pokud bereš protein jako doplněk,tak nechápu proč řešit rozdíl pár korun na balení.Z českých proteinů,teda které jsem mohl zkusit,je nejlepší CFM od Aminostar,pokud budeme mluvit i o chuti,tak čoko. |
Co si konkretne videl? vyrobu?? btw: sunar pro deti obsahuje syrovatku..tak jako kazdej spravnej whey protein,takze v tom bych problem nevidel...zalezi na stravitelnosti...cistote a mnozstvi proteinu v davce.
Promil a dalsi cesky proteiny sou spatny prave tim,ze v davce maj v pomeru malo kvalitniho proteinu a taky se do nich pridavaj dasli veci jako karnitin,kreatin,vitaminy,mineraly....KOLAGEN treba do nutrendu 70 (dela se z nej pri slehani pekna slichta na dne).. |
Konkrétně všechno.Výrobu,uskladnění,dávkování,etiketování,atd..
Sunar taky není nic extra,pro děti je lepší Nutrilon.Tyto ovšem nevsázejí na syrovátku,ale na mléčný cukr,který je rychlejším zdrojem energie pro dítě.Poměr tam taky není nic extra pro nárůst svalu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 8:40 am Předmět: |
|
|
No a ty si myslis,ze nutrend je nejak extra jinej???
VSECHNY cesky vyrobky maj jednu vadu..nejsou tak cisty,kvalitni a rekneme hodnotny (pomer cena/vykon) jako jsou zahranicni znacky:
treba EAS,MM,Sci-tec....
proto dilema promil versus nutrend je podobna dilematu : trabant vs dacia
-jenze kdyz nejsou prachy je to lepsi nez nic..
|
|
| nahoru |
|
 |
al.kompine
|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 11:16 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | al.kompine napsal: | Teď jsem používal výrobky od promilu, tak asi zůstanu u něj, myslím že má dobrou kvalitu a chuť taky není špatná a cena ujde. Co myslíte ? |
Já jen tak ze zvědavosti , co by volili ostatní jen porovnávám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 4:57 pm Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | No a ty si myslis,ze nutrend je nejak extra jinej???
VSECHNY cesky vyrobky maj jednu vadu..nejsou tak cisty,kvalitni a rekneme hodnotny (pomer cena/vykon) jako jsou zahranicni znacky:
treba EAS,MM,Sci-tec....
-jenze kdyz nejsou prachy je to lepsi nez nic.. |
Já Nutrend vůbec neznám a snad ani nechci.Používám různé značky,které se mi osvědčily,ale i nové.Champion Nutrition,Ultimate Nutrition,Dymatize Elite Whey,Designer,...teď bych rád zkusil Muscle Tech Nitro,protože to má být nejlepší protein světové produkce.Samozřejmě tyto značky,ale stejně i ty co jsi psal ty Slatere jsou dražší než Nutrend nebo Promil,ale pro mně osobně není hlavním měřítkem cena.
|
|
| nahoru |
|
 |
al.kompine
|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 5:13 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Slayter napsal: | No a ty si myslis,ze nutrend je nejak extra jinej???
treba EAS,MM,Sci-tec....
-jenze kdyz nejsou prachy je to lepsi nez nic.. |
Já Nutrend vůbec neznám a snad ani nechci.Používám různé značky,které se mi osvědčily,ale i nové.Champion Nutrition,Ultimate Nutrition,Dymatize Elite Whey,Designer,...teď bych rád zkusil Muscle Tech Nitro,protože to má být nejlepší protein světové produkce.Samozřejmě tyto značky,ale stejně i ty co jsi psal ty Slatere jsou dražší než Nutrend nebo Promil,ale pro mně osobně není hlavním měřítkem cena. |
No tak pro mě taky není hlavním měřítkem cena, ale jsem začátečník a chtěl bych se jen zeptat co používají ostatní, jak sou stím spokojeni apod. Pro mě je tedy hlavním měřítkem kvalita.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pat

|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 5:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Alena

|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 7:35 pm Předmět: |
|
|
Na super proteinu jsem vyrostla. A sakra do pěkný velikosti :-)) . Né, vážně. Myslím, že je velmi kvalitní. Nutrend moc neznám, vyfakovali mě se sponzoringem , tak já na ně od tý doby plivu špínu :-)) (a za rohem piju jejich carnitine) :-). Promil nechutná moc dobře, ale ta cena je výborná a prokáže opravdu velkou službu. Nějaký weidery a spol. ... fakt mi to přijde zbytečné vyhazování peněz. Né, že by to nebylo kvalitní, ale prostě drahý.
|
|
| nahoru |
|
 |
Azrael
|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 7:39 pm Předmět: |
|
|
Nutrend nee, moje prdel by mohlas vyprávět...Promil taky nadýmá, ale zdaleka ne tolik
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|