NUTREND vs. PROMIL

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - NUTREND vs. PROMIL  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> NUTREND vs. PROMIL
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jaký výrobek je nejlepší ?
Whey Protein 85
37%
 37%  [ 10 ]
Whey Protein 65
25%
 25%  [ 7 ]
Laktofit 70 Super Protein
37%
 37%  [ 10 ]
Celkem hlasů : 27

Autor Zpráva
SCHWACA

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2005 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no tak jsem uz okostoval ten Ultimate Nutrition čokoládu 70% Whey protein a zadnej super zazrak to neni
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
al.kompine

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2005 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kane napsal:
Promil je podle mě v poměru cena/kvalita ta nejlepší volba (pokud vám ovšem záleží na ceně )

Podle tebe na trhu má nejlepší kvalitu (pokud nehledíme na cenu) ?
Lifter750

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2005 11:01 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Promil je v pohodě. Ale nejlepší zkušenost mám s Whey 70 od Ultimate Nutrition.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bara

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2005 11:03 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Lifter750 napsal:
Promil je v pohodě. Ale nejlepší zkušenost mám s Whey 70 od Ultimate Nutrition.

Dobré je ho střídat s 80 Whey.Ovšem od jisté doby se trochu zdrcává.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bara

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2005 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

al.kompine napsal:
Teď jsem používal výrobky od promilu, tak asi zůstanu u něj, myslím že má dobrou kvalitu a chuť taky není špatná a cena ujde. Co myslíte ?

Že je to ochucenej sunar pro děti,když to potřebuješ vědět.Ostatní značky nesoudím,protože je moc neznám,ale do N.B. jsem jezdil osobně a kdo to viděl,nepije to.Pokud bereš protein jako doplněk,tak nechápu proč řešit rozdíl pár korun na balení.Z českých proteinů,teda které jsem mohl zkusit,je nejlepší CFM od Aminostar,pokud budeme mluvit i o chuti,tak čoko.
Velmen

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 12:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zrovna nedavno sem dostal trochu proslej[nic mu nebylo] jahodovej 4kilovej belik od promilu. Pil sem to trikrat denne asi dve nebo tri odmerky a urcite to nadyma,ale ta chut je proste vyborna! Treba jahoda od aminostaru chutna taky super,ale tohle je proste klasa...co sem se jich napil...
Slayter

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
al.kompine napsal:
Teď jsem používal výrobky od promilu, tak asi zůstanu u něj, myslím že má dobrou kvalitu a chuť taky není špatná a cena ujde. Co myslíte ?

Že je to ochucenej sunar pro děti,když to potřebuješ vědět.Ostatní značky nesoudím,protože je moc neznám,ale do N.B. jsem jezdil osobně a kdo to viděl,nepije to.Pokud bereš protein jako doplněk,tak nechápu proč řešit rozdíl pár korun na balení.Z českých proteinů,teda které jsem mohl zkusit,je nejlepší CFM od Aminostar,pokud budeme mluvit i o chuti,tak čoko.

Co si konkretne videl? vyrobu?? btw: sunar pro deti obsahuje syrovatku..tak jako kazdej spravnej whey protein,takze v tom bych problem nevidel...zalezi na stravitelnosti...cistote a mnozstvi proteinu v davce.
Promil a dalsi cesky proteiny
sou spatny prave tim,ze v davce maj v pomeru malo kvalitniho proteinu a taky se do nich pridavaj dasli veci jako karnitin,kreatin,vitaminy,mineraly....KOLAGEN treba do nutrendu 70 (dela se z nej pri slehani pekna slichta na dne)..
Bara

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Slayter napsal:
Bara napsal:
al.kompine napsal:

Co si konkretne videl? vyrobu?? btw: sunar pro deti obsahuje syrovatku..tak jako kazdej spravnej whey protein,takze v tom bych problem nevidel...zalezi na stravitelnosti...cistote a mnozstvi proteinu v davce.
Promil a dalsi cesky proteiny
sou spatny prave tim,ze v davce maj v pomeru malo kvalitniho proteinu a taky se do nich pridavaj dasli veci jako karnitin,kreatin,vitaminy,mineraly....KOLAGEN treba do nutrendu 70 (dela se z nej pri slehani pekna slichta na dne)..

Konkrétně všechno.Výrobu,uskladnění,dávkování,etiketování,atd..
Sunar taky není nic extra,pro děti je lepší Nutrilon.Tyto ovšem nevsázejí na syrovátku,ale na mléčný cukr,který je rychlejším zdrojem energie pro dítě.Poměr tam taky není nic extra pro nárůst svalu.
Slayter

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No a ty si myslis,ze nutrend je nejak extra jinej???

VSECHNY cesky vyrobky maj jednu vadu..nejsou tak cisty,kvalitni a rekneme hodnotny (pomer cena/vykon) jako jsou zahranicni znacky:

treba EAS,MM,Sci-tec....

proto dilema promil versus nutrend je podobna dilematu : trabant vs dacia

-jenze kdyz nejsou prachy je to lepsi nez nic..
al.kompine

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
al.kompine napsal:

Já jen tak ze zvědavosti , co by volili ostatní jen porovnávám.
Bara

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slayter napsal:

VSECHNY cesky vyrobky maj jednu vadu..nejsou tak cisty,kvalitni a rekneme hodnotny (pomer cena/vykon) jako jsou zahranicni znacky:

treba EAS,MM,Sci-tec....

Nutrend vůbec neznám a snad ani nechci.Používám různé značky,které se mi osvědčily,ale i nové.Champion Nutrition,Ultimate Nutrition,Dymatize Elite Whey,Designer,...teď bych rád zkusil Muscle Tech Nitro,protože to má být nejlepší protein světové produkce.Samozřejmě tyto značky,ale stejně i ty co jsi psal ty Slatere jsou dražší než Nutrend nebo Promil,ale pro mně osobně není hlavním měřítkem cena.
al.kompine

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Slayter napsal:

treba EAS,MM,Sci-tec....

Nutrend vůbec neznám a snad ani nechci.Používám různé značky,které se mi osvědčily,ale i nové.Champion Nutrition,Ultimate Nutrition,Dymatize Elite Whey,Designer,...teď bych rád zkusil Muscle Tech Nitro,protože to má být nejlepší protein světové produkce.Samozřejmě tyto značky,ale stejně i ty co jsi psal ty Slatere jsou dražší než Nutrend nebo Promil,ale pro mně osobně není hlavním měřítkem cena.

No tak pro mě taky není hlavním měřítkem cena, ale jsem začátečník a chtěl bych se jen zeptat co používají ostatní, jak sou stím spokojeni apod. Pro mě je tedy hlavním měřítkem kvalita.
Pat

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trošku OT: Zkoušel někdo proteiny od Kaizen nutrition?
Alena

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na super proteinu jsem vyrostla. A sakra do pěkný velikosti :-)) . Né, vážně. Myslím, že je velmi kvalitní. Nutrend moc neznám, vyfakovali mě se sponzoringem , tak já na ně od tý doby plivu špínu :-)) (a za rohem piju jejich carnitine) :-). Promil nechutná moc dobře, ale ta cena je výborná a prokáže opravdu velkou službu. Nějaký weidery a spol. ... fakt mi to přijde zbytečné vyhazování peněz. Né, že by to nebylo kvalitní, ale prostě drahý.
Azrael

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nutrend nee, moje prdel by mohlas vyprávět...Promil taky nadýmá, ale zdaleka ne tolik

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - NUTREND vs. PROMIL Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: