|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jaký výrobek je nejlepší ? |
| Whey Protein 85 |
|
37% |
[ 10 ] |
| Whey Protein 65 |
|
25% |
[ 7 ] |
| Laktofit 70 Super Protein |
|
37% |
[ 10 ] |
|
| Celkem hlasů : 27 |
|
| Autor |
Zpráva |
Kane

|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 7:50 pm Předmět: |
|
|
| Alena napsal: | | Na super proteinu jsem vyrostla. A sakra do pěkný velikosti :-)) . Né, vážně. Myslím, že je velmi kvalitní. Nutrend moc neznám, vyfakovali mě se sponzoringem , tak já na ně od tý doby plivu špínu :-)) (a za rohem piju jejich carnitine) :-). Promil nechutná moc dobře, ale ta cena je výborná a prokáže opravdu velkou službu. Nějaký weidery a spol. ... fakt mi to přijde zbytečné vyhazování peněz. Né, že by to nebylo kvalitní, ale prostě drahý. |
JJ souhlas
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 7:53 pm Předmět: |
|
|
| Azrael napsal: | | Nutrend nee, moje prdel by mohlas vyprávět...Promil taky nadýmá, ale zdaleka ne tolik |
Jojo, taky sem si ze zacatku malem natrhl prdel jakou sem mel sracku a pak najednou 4 dny zacpu ale vseho do casu, telo si zvyklo a uz ani neprdim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ady

|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 2:15 pm Předmět: |
|
|
mozem povedat,ze promil whey 65 je pekny shit.
vecinou to clovek ale zisti, az ked vyskusa nieco kvalitnejsie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kane

|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 4:08 pm Předmět: |
|
|
| ady napsal: | mozem povedat,ze promil whey 65 je pekny shit.
vecinou to clovek ale zisti, az ked vyskusa nieco kvalitnejsie. |
A super 70tka je podle tebe lepší? (ptám se proto že 70sátku mám ale neměl jem možnost porovnat se 65tkou)
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 5:05 pm Předmět: |
|
|
DOCELA BY ME ZAJIMALO PODLE CEHO URCUJETE ZDA JE PROTEIN DOBREJ NEBO SPATNEJ?
Chut,stravitelnost,cena,vysledky?
Protoze pokud se syrovatka prefiltruje a chutove upravi,co se nani da asi skazit???
Ted neberu pokrocili metody zpracovani (hydrolized...atd)
|
|
| nahoru |
|
 |
al.kompine
|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 10:20 pm Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | DOCELA BY ME ZAJIMALO PODLE CEHO URCUJETE ZDA JE PROTEIN DOBREJ NEBO SPATNEJ?
Chut,stravitelnost,cena,vysledky?
Protoze pokud se syrovatka prefiltruje a chutove upravi,co se nani da asi skazit???
Ted neberu pokrocili metody zpracovani (hydrolized...atd) |
Třeba podle svejch výsledků na sobě . Já nemohu porovnat, jsem ještě začátečník
|
|
| nahoru |
|
 |
ady

|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 10:33 pm Předmět: |
|
|
| Kane napsal: | | ady napsal: | mozem povedat,ze promil whey 65 je pekny shit.
vecinou to clovek ale zisti, az ked vyskusa nieco kvalitnejsie. |
A super 70tka je podle tebe lepší? (ptám se proto že 70sátku mám ale neměl jem možnost porovnat se 65tkou) |
asi by som ostal pri 70, sam som mal 70 len raz a uz sa nepametam, jaka bola.
momentalne jim proteiny od peak performancea som celkom spokojny (Hi tech profess.)
inak co sa tyka srvatky, nekupoval by som si obycajny koncentrat (l65), ale napr. ultrafiltrat alebo wpc.
|
|
| nahoru |
|
 |
prest
|
Zaslal: ne červenec 24, 2005 12:00 am Předmět: protein |
|
|
Nejlepší protein je sušený vaječný bílek -ovšem nutno podotknou, že ten bílek je vhodné pít nad záchodovou mísou
|
|
| nahoru |
|
 |
Meyer
|
Zaslal: ne červenec 24, 2005 12:38 pm Předmět: Re: protein |
|
|
| prest napsal: | | Nejlepší protein je sušený vaječný bílek -ovšem nutno podotknou, že ten bílek je vhodné pít nad záchodovou mísou | Tak to je dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
ian
|
Zaslal: ne červenec 24, 2005 5:55 pm Předmět: |
|
|
Od promilu je nejlepší laktofit 80, ale dělaj se po něm jebáci (to je moje osobní zkušenost. Já osobně preferuji aminostar buď whey 80 nebo CFM. Jsou sice trochu dražší, ale je to kvalita (i chuťově)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frantav

|
Zaslal: po červenec 25, 2005 1:50 pm Předmět: |
|
|
Já Laktofit 65 používám a nepřipadá mi to nijak hrozný. Nemám ale s čím srovnávat, nic jiného jsem neměl. Stejně mi není ale moc jasný, co si představujete tím "dobrý x špatný" protein. Chápu chuť, ale ta se dá překonat, jsme chlapi...
Ale jestli to po proteinu xx rostlo lépe a po proteinu xy to rostlo méně, to je podle mě blbost. Vždyť záleží na celkové stravě, odpočinku, tréninku atd. _________________ Když někdo tluče a někdo na něj zatluče, tak na něj tluče proto aby netlouk, ne?? To snad pochopí každej magor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dekster

|
Zaslal: po červenec 25, 2005 2:47 pm Předmět: Promil jedině |
|
|
Promil je výrobek obrovské firmy která se zabývá zpracováním mléka. Podle zasvěcených názorů vím, že jakákoliv firma na doplňky, která využívá syrovátku ji kupuje v hrubém stavu od promilu, protože je to prostě nejekonomičtější. Nikdo jí nedokáže tak levně zpracovat. Čili Whey od Nutrendu má podle mě syrovátku od Promilu a také jsem slyšel, že jí trochu řízne, aby ušetřil.
Také jsem četl, že Promil získal někde v Edmontonu cenu za nejlepší syrovátku.
Pro mě je jedině Promil!
|
|
| nahoru |
|
 |
nikolas007
|
Zaslal: pá červenec 29, 2005 1:10 am Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | No a ty si myslis,ze nutrend je nejak extra jinej???
VSECHNY cesky vyrobky maj jednu vadu..nejsou tak cisty,kvalitni a rekneme hodnotny (pomer cena/vykon) jako jsou zahranicni znacky:
treba EAS,MM,Sci-tec....
proto dilema promil versus nutrend je podobna dilematu : trabant vs dacia
-jenze kdyz nejsou prachy je to lepsi nez nic.. | naprostej souhlas+ k tem vadam ceskych vyrobku bych jeste zminil DRZOST ceskych vyrobcu ohledne textu na prednim stitku typu "obsahuje Glutamin! pbsahuje Creatin! obsahuje bla-bla-bla....!!" a paxi na zadnim mnohem mensim stitku uz bez toho obrazku nabusenyho kulturisty (kterej stejne tendle ceskej protein asi nikdy nemel v hube) dozvime ze ty bombasticky quanta tech sqelejch extra primesi delaj celych 200mg kreatinu na 100GRAMU smesi anebo celych uzasnych 100mg L-Glutaminu na 100GRAMU smesi atd........ :o)))) cili jakokdyz plivne do lesa- spis bych rekl jako kdyz plivne zakaznikovi do xichtu. Pro srovnani: 35% gainer od Scitec ma v 1davce=100gramu deklarovano 35 gramu WHEY, ato mix Ultra filtrat+CFM isolat (teda zadny bilky,soja,sladka syrovatka apod) + 10GRAMU BCAA (!), 8 GRAMU Glutaminu, 2,5 gramu Creatinu a 500mg Taurinu+ naky vitaminy mineraly atd.Toje prece nebe a dudy! A efekt? Jestli se v posilovne neflakate tak i malej rozdil v qualite stravy/proteinu poznate-a tady je rozdil opravdu jako prelizt si z Trabanta/Dacie do BMW :o))) Vim o cem mluvim-na Nutrenu sem zacinal, ale ted bych ho do huby uz nevzal,a za ty penize coho ceskej vyrobce prodava bych se asi musel rovnou pozvracet!!! Se divim ze dneska jeste nekdo takovydle dilemata resi....... staci si vzit kalkulacku a zapnout ji a taky zapnout mozek.... _________________ pain is weakness leaving your body.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter77

|
Zaslal: čt srpen 25, 2005 11:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
Zaslal: po listopad 01, 2010 7:41 pm Předmět: Re: Promil jedině |
|
|
| Dekster napsal: | Promil je výrobek obrovské firmy která se zabývá zpracováním mléka. Podle zasvěcených názorů vím, že jakákoliv firma na doplňky, která využívá syrovátku ji kupuje v hrubém stavu od promilu, protože je to prostě nejekonomičtější. Nikdo jí nedokáže tak levně zpracovat. Čili Whey od Nutrendu má podle mě syrovátku od Promilu a také jsem slyšel, že jí trochu řízne, aby ušetřil.
Také jsem četl, že Promil získal někde v Edmontonu cenu za nejlepší syrovátku.
Pro mě je jedině Promil! |
Konecne kvalitní nazor
Jdu do něj taky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|