...cítím ramena a velmi slušně záda (horní i spodní) + šikmé břišní svaly už lehce doznívají
Út - 31.12.2013
VOLNO - zaplacení gymu na další (druhý) rok + (třetí) rok zdarma
* * * * *
2 0 1 3
2 0 1 4
* * * * *
St - 1.1.2014
VOLNO - CLOSED
* * * * *
Čt - 2.1.2014
OPN od 07:00 - uvidíme jestli nebudu muset brzo ráno do práce - pokud ano bude VOLNO
_________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
_________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
rozcv: 2x100kg
---
3 série 6-10op 2x125kg
---
3 série 12op 2x100kg +2 série
Upažování s JČ hlavou nahoru
3 série 12op 20kg
Svíčka - zvedání pánve
1 série max op
Zkracovačky
1 série max op
Naposledy upravil MilanaliM dne pá leden 03, 2014 8:46 pm, celkově upraveno 5 krát
rozcv: 60kg, 90kg, 110kg
---
1 série 6op 140kg +15kg
2 série 6-10op 130kg +5kg
---
1 série 10op 110kg +5kg
Přítahy shora úzkým kladivovým úchopem - nakládací stroj
rozcv: 2x25kg, 2x50kg
---
3 série 6-10op 2x65kg +2x5kg
---
1 série 12op 2x55kg +2x5kg
Přítahy JČ v předklonu s oporou o lavičku střídavě
3 série 6-10op 50kg +5kg
Stahování kladky za hlavu širokým úchopem
3 série 6-10op 100 (dest.)
---
3 série 10-12op 80 (dest.) +2 série
Stahování kladky s nataženýma rukama + bonusový cvik
3 série 10-15op všechno (dest.) ...nevím kolik tam je destiček ...velmi krátké přestávky
Naposledy upravil MilanaliM dne čt leden 16, 2014 7:40 pm, celkově upraveno 1 krát
Dřepy na stroji ...akce "jen tak lehce po čtrnácti dnech odpočinku"
rozcv: 90kg, 130kg, 170kg, 200kg
---
1 série 10op 230kg +30kg
1 série 8op 240kg +25kg
1 série 6op 250kg +20kg PR
---
1 série 10op 215kg +15kg
* * * * *
...po potréninkovém jídle č.2 (okolo 19:00) jsem si na hoďku zchrupnul ... je před půlnocí a začínají bolet stehna...krutá předzvěst, že ráno po hlavním spánku to bude teprve peklo ...řešení: necvičit na 110% ...
...byl jsem v práci a otevřel skřínku s náhradním oblečením (po půl roce) - musím konstatovat, že to náhradní tričko tam uschované pro případ nouze se nějakou záhadou srazilo...obepínalo mne nějak těsně ...řešení: nechávat si ve skříňce uschované oblečení o pár velikostí větší, abych se do toho po delším čase dostal...když se to tak smršťuje...
...záda doznívají, ale hlásí se vzpřimovače trupu, ale to není nic proti kvadrákůůům..bolí i když sedím pomóóóóc
* * * * *
Ne 5.1.2014 > 15:00 < trénink
D - RAMENA - BICEPS - TRICEPS
Tlaky s VČ ve stoje za hlavu
rozcv: 20kg, 40kg
---
3 série 6-10op 60kg
---
3 série 6-10op 45g
Upažování s JČ ve stoje
1série 12op 12kg
1série 10op 10kg
1série 12op 8kg
Bicepsový zdvih úzkým podhmatem
rozcv: 20kg, 30kg, 40kg
---
3 série 10op 55kg
---
3 série 10op 40kg
Benčpres úzkým úchopem nadhmatem
rozcv: 60kg
---
3 série 6-10op 90kg
---
3 série 6-10op 80g
* * * * *
...v bíbísíčku jsem si po tréninku stoupl na váhu ...129,4kg v plném polním sportovním (boty, tepláky, nátělník)... a já hlupák porád myslel, že dřepuju a shybuju s max 125kg vlastní váhy (to by bylo něco pro Poníka nabírat kilo za kilem)
...objemový jídelníček jsem plánoval do konce minulého roku, ale nějak se mi nechce přestat, když svaly po tréninku bolí a reagují silově a objemově nahoru ... dám tomu ještě cca měsíc, potom se zvážím na adama, přeměřím a nechám si udělat rozbor skladby těla a začnu měnit poměr sacharidů v jídelníčku + změna tréninkového přístupu - nebudu se vrhat do klasické shazovačky a rýsovačky...nikam nepospíchám...budu si hrát s jídelníčkem
...bolí co ? kvadricepsy...pořád šíleně ku*va ...nějak těch čtvrt tuny nemůže svalstvo stehenní rozchodit
Út 7.1.1014 > 07:00 < trénink
A - Hrudník
Tlaky s JČ na rovné lavici
rozcv: 2x32kg, 2x45kg
---
3 série 6-10op 55kg
Kliky na bradlech - stroj
rozcv: 2x100kg
po rozcvičce na bradlech přišel sparing a nahnal mne zpátky mezi jednoručky ...tím zábava započala - souhlasil jsem s tím pouze za podmínky, že pojedu se šedesátkama...když už, tak ať si srandu užívají i svaly
1 série nad 5op 55kg (vím že bylo víc jak 5op, ale kolik přesně si nepamatuji, padž jsem dostával děsnej kouř a měl jsem co dělat, abych tělo zásoboval čerstvým přísunem kyslíku...pamatuji si, že na stropě svítili světla ...to vím na 100% )
Kliky na bradlech - stroj
3 série 14op 2x75kg
konečně jsem je mohl dojet
Upažování s JČ hlavou nahoru
3 série 10-12op 20kg
* * * * *
...na 100% vím co mne bude ráno bolet jako sv*ňa tak, že si ani neoblíknu tričko přes hlavu
Naposledy upravil MilanaliM dne st leden 08, 2014 7:42 pm, celkově upraveno 1 krát
protože čtvrt tuny to už je slušná nálož... nevím jak moc, protože tam nikoho nevidím dřepovat s nasazením-a to proto, že jsem drtivou většinu času v činkárně v nejvyšším patře a semka do komerční zóny chodím jen na pár mašin (pár kluků tam mělo 90kg a jedna fitnesačka tam jezdí svých 80kg...když jsem šel okolo - nemám s kým porovnat bohužel-každopádně je to dobrá jízda z psychologického hlediska) - ale váha pro mne není hlavní - musí mne to druhý den bolet jinak jsem nesvůj - tedy se snažím jet v plném pohybu co nejníž to jde - jen si přidám víc zátěže pokud splním max limit opakování
...na google jsem ho nenašel padž nevím jak se jmenuje tak jsem si půjčil pár fotek z facebooku, ale vymažu tamního uživatele tak snad to tak bude v pořádku a nebude se na mne zlobit ...na tréninky nohou nemám sparingpartnera tak jedu na tomhle nebo na multipresu a abych odlehčil nohy nějakým lehkým tréninkem tak zařazuji dřepy na jedné noze se zátěží střídavě - tím si posílím veškeré stabilizátory, které zase nejdou procvičit na strojích, kde je pohyb jen nahoru a dolu a nemusí se řešit stabilita dopředu, dozadu a do stran - dřepy na jedné noze zvládám bez držení či opory, takže vše funguje tak jak má
z jedné strany hacken-dřep ...tedy opřen zády o tu svislou plochu a opačně dřep s určenou drahou a tedy možností maximální koncentrace na samotné kvadricepsy ...technika se tady moc zkazit nedá ale i tak je potřeba dávat si pozor na záda a moc nevystrkovat zadek jinak au plotýnky
varianta1 - jen jezdím hodně hluboko, až téměř na dotek té zešikmělé podložky
varianta2 - tohle je na pohyb omezenější - lze zde jet dřep alá do dosedu na lavičku v tomto případě do dosedu na zešikmělou plochu s tím, že v případě nemohoucnosti se prostě dosedne na zešikmělou plochu a tím se dotkne zarážecí jistící tyč a stroj se bezpečně opustí
(ty fotky jsou bez zátěže jen kvůli představě) - ty kotouče na první fotce na stroji jsou napýchaný na skladových tyčích - samotné nakládací tyče jsou tam dobře vidět, ale nejsou dosti dlouhé, takže tam musím primárně ládovat kotouče o hmotnosti 45kg a dvacky...
...jinak ještě důležitá věc k tomuto stroji: ta pohybující se část je dokonale vyvážená a lze ji zvednout pouhým prstíkem - tedy nic neulehčuje ani nepřidává váhu
Naposledy upravil MilanaliM dne st červen 08, 2022 5:33 pm, celkově upraveno 11 krát
VOLNO ...nemám náladu na trénik...moc jsem toho nenaspal...nemohl jsem usnout
takže stroj na hacken-dřepy, ale s možností dělat to obráceně... pěkný, moderní, vyvážený... a ještě se na něj dá naložit čtvrt tuny holt dobře vybavené fitko... a ne jako v naší staré bouchárně, kde u našeho hackenu visí cihličky na řetízku, na nosné tyče se vejde nejvýš stošede - ne že bych potřeboval víc - a člověk má obavu, aby se to neutrhlo - taky jsem zažil... tak takový stroj by se mi taký líbil, skoro-dřepy a ještě navíc safe. a těch dvěstěpade je tedy krásný výkon, klobouk dolů.
EDIT: jo, a konečně koukám, dva dny volna... regenerovat je třeba
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru