|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Big Muscle

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 2:19 pm Předmět: |
|
|
Je jedno jak často má být přestávka podle zákoníku práce, ale tu půl hodinu tam má na 100%, takže si tam může sníst svůj vlastní oběd, který mu kaloricky pokryje celou šichtu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
uniQue
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 3:19 pm Předmět: |
|
|
Muzu si prinest svuj :D ale ten v kantyne mi neprijde spatny, vzdy je na vyber kureci s grilovanym prsem, to z toho jidelnicku co sem poslal je spatne?.
Reagoval sem na to ze nekdo psal ze je tam samej protein v prasku, tak jsem to myslel tak ze nemam na vyber o "svacine" mit nic jineho nez todle. jinak jist nekdy v 6 a az pak ve 12 kdy je pauza na obed tak asi chcipnu hlady.
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 4:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 4:48 pm Předmět: |
|
|
Jde o to, ze v sest si das pastiku, nebo sracku v konzerve a pak dalsich sest hodin je jen protein, (Dobre, nektery dny mas sunku)...kterej te nespasi a po sesti hodinach si das jidlo z jidelny (nedelam si iluze ze to bude vic nez 100g masa a rejze tak, aby se vesla na malej talir....) pak dalsi hladoveni a vecer nejaky maso a rejze.... to je proste MALO . _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 9:03 pm Předmět: |
|
|
No, upřímně vůbec nevím, jak to funguje v praxi (jestli by to fungovalo), ale mohl bys zkusit něco ve stylu warrior diet, že dopoledne budeš jíst skoro nic, akorát dáš ráno snídani, jen nějakej protein a tak, a pak v druhý půlce dne až skončíš a odcvičíš, budeš mít 4-6 hodin dobu, kdy budeš pořádně jíst. Fakt nevím, jestli by to u tebe fungovalo, ale občas to výsledky má.
|
|
| nahoru |
|
 |
Josee
|
Zaslal: st květen 27, 2015 12:00 am Předmět: |
|
|
Řešil jsem jiný problém a to v dietě... byl jsem kaloricky výše než ty ale přesto pálil spíše svaly než tuk. Co jsem vypozoroval u sebe tak jsem si tím zabrzdil metabolismus a ať už jsem makal jak jsem chtěl tak tuk se držel. Tělo se snaží zachovat si zásoby aby přežilo. Bude to i tvůj případ dle toho co si psal. Máš obří deficit.
Jak píšou ostatní nahoď kaloricketabulky.cz a počítej. Jen příklad na mě v dietě jedu na 2600-2800kcal v příjmu mám 76kg. Jsem grafik takže půl dne prosedím. Musíš hodně přidat na jídle a půjde to, neboj se tuků a nacpi tam ořechy.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st květen 27, 2015 6:53 am Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | No, upřímně vůbec nevím, jak to funguje v praxi (jestli by to fungovalo), ale mohl bys zkusit něco ve stylu warrior diet, že dopoledne budeš jíst skoro nic, akorát dáš ráno snídani, jen nějakej protein a tak, a pak v druhý půlce dne až skončíš a odcvičíš, budeš mít 4-6 hodin dobu, kdy budeš pořádně jíst. Fakt nevím, jestli by to u tebe fungovalo, ale občas to výsledky má. |
Já jsem zkoušel loni v létě. Dělal jsem v sadech, tudíš tahat si věčně sebou krabičky s jídlem nepřipadalo v úvahu. No výsledky nebyly špatné. Silově jsem šel nahoru, váha se moc nehla, ale zase mi přišlo, že jsem měl svojí nej formu (tak možná šel dolu nějaký tuk a nahoru svaly).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|