Objemový trénink 2x týdně celé tělo do 60 minut

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objemový trénink 2x týdně celé tělo do 60 minut  Úvodní stránka -> Trénink -> Objemový trénink 2x týdně celé tělo do 60 minut
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spam

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne však v pohodě. Ten biceps a triceps je u noh, protože po tom vršku bych na to už neměl sílu a šmrdal bych tam něco s poloviční váhou, bez významu. Radši to dát k nohám a po těch nohách se dají krásně procvičit.
BTW: Doporuč to tvoje rozdělení, nebo tebou preferované, rád se nechám inspirovat, popř. vyzkouším...

Jo jinak je taky dobré 2+1, 3+1. 2+1 podle rozpisu co jsem postoval a 3+1 klasický split.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už to tady tak hezky řešíte, tak by taky možná nebylo šptaný se nejdřív zeptat, čeho chce cvičením dosáhnout, co považuje za svoji slabinu apod.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
B.é.d.a.

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžu teda poprosit o "ideální" rozpis fullbody tréninku, abych odjel 2x týdně celé tělo a stihnul trénink do 60 minut?
B.é.d.a.

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Když už to tady tak hezky řešíte, tak by taky možná nebylo šptaný se nejdřív zeptat, čeho chce cvičením dosáhnout, co považuje za svoji slabinu apod.

Nabrat nějakou svalovou hmotu...
nocomply

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Zkusil bych spíš dát:
A:prsa, zada, ramena
B:nohy, ruce

Mě nevyhovovalo cvičit jeden den ramena druhý dne prsa, proto jsem měl vždy v jednom tréninku a ty záda jsou tam mezi, aby si právě ramena trochu odpočinuly.

Přesně tak!Tahle to cvičím taky...
A)Prsa, Záda, Ramena, Břicho
B)Nohy, Ruce

jedu na kazdou partii 2 cviky po 4 seriich, jenom na břicho a lytka 4 serie po 15-20 opak
- jinak ted jsem místo shybu do treninku zad zaradil shyby na multipressu s batohem a v nem zabazi, musim podotknout ze z tohodle provedeni shybu citim vice zada nez z klasickych shybu...nekdo to jsem kdysi dal video z treninku zad M.Šádka a ptal se jak se ten cvik jmenuje, zkoušel jsem to a je to perfektní doporučuji.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

osobne kdybych jel trenink 2x tydne tak tam 2x tydne dam 'velkou' trojku... a pak jen prohazovat zbytek...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út srpen 20, 2013 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
osobne kdybych jel trenink 2x tydne tak tam 2x tydne dam 'velkou' trojku... a pak jen prohazovat zbytek...

Blbe ctes
Nechce trenovat dva dnyv tydnu,ale procvicit telo2xtydne
Z vlastni zkusenosti
Po:mrtvola,celni drepy,lytka,shyby,biceps
Ut:bench,bocni a zadni delty, triceps
St:volno
Ct:drep, pritahy,shyby,biceps
Pa:military press,rozpazky na prsa, triceps

Ad Draper:porad lepsi po jdnom cviku na prsa, kqvadry a hamy, nez dva na prsa a vynechat nohy

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Objemový trénink 2x týdně celé tělo do 60 minut Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: