Objemový trenink pro holku-jaký?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objemový trenink pro holku-jaký?  Úvodní stránka -> Trénink -> Objemový trenink pro holku-jaký?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marka13

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2012 7:44 am    Předmět: Objemový trenink pro holku-jaký? Odpovědět s citátem

Ahoj, mám dotaz. Jaký by jste doporučili objemový trenink pro holku?
Cvičím 3 roky, techniky zvládám. Ráda bych přibrala v rozumné míře nějakou tu hmotu. Do teď jsem jela split. od července mám v plánu najet objem, cca do půlky září. Nejslabší partie jsou záda. Děkuju za typy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Prasopes.

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2012 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolik dní v týdnu plánuješ cvičit v týdnu? jinak každopádně pro holku stejný trénink jako pro kluka, nevidím v tom rozdíl.
nebuzardar

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 9:47 am    Předmět: Re: Objemový trenink pro holku-jaký? Odpovědět s citátem

Ahoj,
myslim, ze CIZO tu mal skvele clanky ohladom objemoveho treninku, daj si vyhladat napr. bear routine a hned prvy, co ti vyhodi, je skely
marka13

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink 5 x týdně, jedu tak vlastně pořád, jsem na to zvyklá. jen na léto počítám, že bych ráda volný víkendy.
Magumi

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marka13 napsal:
Trenink 5 x týdně, jedu tak vlastně pořád, jsem na to zvyklá. jen na léto počítám, že bych ráda volný víkendy.

Myslíš 5 dní posilování nebo 3 dny posilování a 2 kardio? Pokud to první, doporučoval bych split, pokud bys chtěla posilovat 3x týdně, tak full body.
marka13

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně je jedno, jestli pojedu 3 nebo 5 dnů. Jsem zvyklá 3 roky jet v podstatě pořád ( 6+1 ), takže spíš zvažuju, že bych si dáchla, 3 dny trenink a mezi tim nějakou aerobku, pěkně něco nabrala, tak do konce srpna. Chtěla bych zkusit na podzim soutěž.

Rychle na stránku:

Přejdi na: