objemový trénink

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - objemový trénink  Úvodní stránka -> Začátečníci -> objemový trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zoidy

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 7:32 pm    Předmět: objemový trénink Odpovědět s citátem

Ahoj všem,víte začal jsem nedávno posilovat jsou to asi 2 měsíce je mi 15 let,ale znáte to 3x tejdně v posilce a pořád beench pres cinky prostě pořád do kola,bez žádného tréninku a nic.Tak proto píšu vám prosím když chci dělat objem jak si mám rozdělit jednotlivé partie do těchto dnů,Pondělí,Středa,Čtvrtek bylo by třeba dobré jet -Pondělí-prsa,triceps Středa-záda,biceps a čtvrtek-ramena ,trapezy nohy me bolej proad pac hraju porad fotbal.Tak nevím jesi zařadit nebo ne prosim kdyýkak mi to nějak rozdělte do těchto dnu moc prosím a břicho každej trenink automaticky dekuju za rady.
robo2512

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

https://forum.ronnie.cz/zacatecnik-trenink-t15199.html

pozri si tento link, resp. je to dolezita tema v tejto sekcii zacatecnik - trenink. podla mna, tam najdes vsetko podstatne. nakolko ti je iba 15, niektore cviky by som vymenil za menej narocne. ich spravne prevedenie a techniku si hravo najdes na tomto fore alebo cez google :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: