|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 8:12 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Už má to 5. místo jasný, že? |
Jestli vypadne Jeong tak bude sesty, protoze ejste enastoupil Salimi.
e: Takze bude sedmy.
Naposledy upravil Majesty dne út srpen 07, 2012 8:14 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 8:13 pm Předmět: |
|
|
Takže nejhůř 7. ? I to je hodně pěkný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 8:14 pm Předmět: |
|
|
dobre to vydrel _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 8:14 pm Předmět: |
|
|
korejec to dobre taha
2 x jsem myslel ze to neudrzi, poprve uz u premisteni _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
rekordy teda zjavne nepadli, okrem stovky to bol jediný event, čo som na oh sledoval a neľutujem tí chlapíci sú brutálni. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 8:27 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | rekordy teda zjavne nepadli, okrem stovky to bol jediný event, čo som na oh sledoval a neľutujem tí chlapíci sú brutálni. |
To jsi o hodne prisel, nejlepsi byly 94ky a 77ky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 8:40 pm Předmět: |
|
|
Malé ohlédnutí za lehkou atletikou..
Ta Felixová mi přišlo, že tu 200m z jejího pohledu spíš kluše delším krokem, než sprintuje...když se podívám na její úsilí a na úsilí jiných :D
Jsem zvědavá kolik dá konečně ten Ukhov...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Draper napsal: | | Tyrael napsal: | | NO, nevím jakým způsobem může být u sportu jakým je vzpírání komentátor hroznej... |
Asi tak, at si to jdou mistni chytraci komentovat |
Sorry ten člověk mluví jako totální pako, nedá se to poslouchat. Zní to zhruba tak blbě jako by to znělo od těch místních chytráků. |
| madball napsal: | | Draper napsal: | | Tyrael napsal: | | NO, nevím jakým způsobem může být u sportu jakým je vzpírání komentátor hroznej... |
Nezlob se na mě , ale každej se na tu práci nehodí. Nejlepší je držet hubu a krok, že? Nejlépe se vůbec neozvat... Ať to stojí za houby pořád... |
| Majesty napsal: | | Draper napsal: | | Tyrael napsal: | | NO, nevím jakým způsobem může být u sportu jakým je vzpírání komentátor hroznej... |
No sorry ale mluvi totalni voloviny, napriklad ze Jirka vyrovnal cesky rekord v trhu, pritom cesky rekord stale drzi Sobotka a je to 200. Anebo ted s tim jak rekl ze Rezazadeh stale drzi svetak v nadhozu, pritom to uz pred rokem prekonal prave Salmi, a nebylo to 212, ale 213, ted je to 214..
Mohl by to komentovat vazne aspon clovek co tomu sportu trochu rozumi, ne takovej nesmysl. |
V poho kluci, ja se na vas nezlobim _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 9:15 pm Předmět: |
|
|
hmm tak Lolo opět bez medaile, vypínám to.. _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 10:04 pm Předmět: |
|
|
Tak videl sem vzpirani az ted, takze 239 (ČR rekord) clean/jerk u Jiriho parada, gratulace. O trhu mluvit nebudu, pro me cisla z říše snů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 10:39 pm Předmět: |
|
|
Na 23 let a první olympiádu je to myslím skvělej úspěch :)
Nejlepší na tom je, že pokud se fatálně nezrakví, má solidní šanci na další dvě
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 10:57 pm Předmět: |
|
|
co jsem koukal, tak ten druhý pokus v trhu, jak se zastavil ve spodní pozici, tak to byl vpodstatě dřep z dolní pozice ne? zřejmě to držet nad hlavou v natažených rukách a dřepovat s tím moc dobře nejde kvůli potřebě udržet balanc, nebo se to využívá i při tréninku? teoreticky by mohl zlepšit dřep třeba o 50 kg, tak by takhle dal pak v trhu o 50 kg více, když by se zastavil ve spodní pozici a vstal by s tím nahoru, ne?
myslel jsem, že ta finta v trhu spočívá v tom, že výbušným výtahem paží činku přemístím do letící pozice vzhůru, takže pak vlastně nezvedám ze dřepu v natažených paží celou hmotnost činky, proto jsem si myslel, když se dole zastavím, tak už to v rukách neudržím a ani to nejde dřepnout nahoru pro platný pokus
ale když on se dole zastavil, tak vlastně dokončil při pohybu nahoru dřep s činkou v natažených pažích a pak to nahoře podržel, jak požadují rozhodčí
z toho usuzuji, že když J. O. zapracuje na technice a síle, tak zde budeme mít přístího medailistu, samozřejmě, když vydrží zdraví _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 11:55 pm Předmět: |
|
|
Achjo, to je zase moudro _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 5:46 am Předmět: |
|
|
Cipinku, možná by ses mohl věnovat alespoň rok vzpírání a pak radit, co má Jirka zlepšovat a jakým způsobem, protože je vidět, že o tom nevíš vůbec nic.
Jinak parádní výkon pro Jirku a gratulace k 7. místu na OH, ikdyž škoda, že mu nevyšly všechny pokusy, jak si je naplánoval. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 7:33 am Předmět: |
|
|
Není nad to zasvěceně komentovat něco, co jsem neviděl ani z vlaku a o čem vím absolutní prd, že?  Tohle se ti cipinku opravdu povedlo. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|