Olympijské Hry 2012 - Londýn

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 27, 28, 29  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Olympijské Hry 2012 - Londýn  Úvodní stránka -> Ostatní -> Olympijské Hry 2012 - Londýn
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
elrubio

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proti Berdychovi hrajou vždycky všichni nějak výborně
Gulbis, Llodra, Robert atd atd jestli ono to nebude tím Berdychem

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
balbi

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud jsi viděl ten zápas, tak musíš uznat, že Darcisovi míčky neměly chybu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
martin66

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já budu sledovat cyklistiku , Sagan a Kreuziger
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
elrubio

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

viděl
ano, hrál dobře, ale Berdychovi vůbec nešel servis, pohyb taky nic moc (i když za to asi mohl servisman, jak mu namazal).
ztratit 3x servis s hráčem, který na returnu nepatří mezi třídu, to není výkon na top ten

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
kuše

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v Blesku psali, že Berdych vděčí za 7. místo Navrátilovi, kterej dal koňskou hlavu Seppu Blatterovi pod polštář....
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Vinokurov... hodně jsem mu to pak přál a nádherné zakončení kariéry. A to chtěl skončit už loni =) Takhle končí na vrcholu.
jnerez

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Tak Vinokurov... hodně jsem mu to pak přál a nádherné zakončení kariéry. A to chtěl skončit už loni =) Takhle končí na vrcholu.

Fandil sem Španělům, zklamali mě. Myslel sem, že rozjedou spurt Valverdemu, ale asi už na to neměli.
Vinokourov je teda pěkně všechny vy... .
Vidlák

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cyklistika byla proti TdF totální nuda, protože jde jen o dojezd a ne o přetahovanou v několika kategoriích v průběhu etapy (a nakonec ještě bez pořádného spurtu). Snad bude časovka zajímavější.
jnerez

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidlák napsal:
Cyklistika byla proti TdF totální nuda, protože jde jen o dojezd a ne o přetahovanou v několika kategoriích v průběhu etapy (a nakonec ještě bez pořádného spurtu). Snad bude časovka zajímavější.

Dyť spurt pelotonu je na cyklistice to nejnudnější. Není nad uprché skupinky, nebo boj jeden na jednoho v cílové rovince.
Vidlák

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Dyť spurt pelotonu je na cyklistice to nejnudnější. Není nad uprché skupinky, nebo boj jeden na jednoho v cílové rovince.

Tak to je o tom komu fandíš a jak je ta etapa postavená. Tohle byla rovinatá trať stavěná hlavně pro spurtery takže jsem se těšil na souboj několika konkrétních jmen. Kdyby byla ta etapa členitější tak bych si nějaký únik užil daleko víc, případně kdyby nebylo 20km před cílem jasné, že peloton už nedostihne uprchlíky, protože pak odpadne to napětí.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20km před cílem to právě ještě jisté nebylo, až mi vrtá hlavou, že to nezvládli stáhnout.... taky jsem doufal ve spurt, protože třeba Saganovi jsem moc věřil na placku a radoval bych se z ní, jako by jí vyhrál někdo odnás.
jnerez

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2012 6:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemůžu se zbavit pocitu, že Uran nechal Vinokourova vyhrát. Tak jako nechal před 12 lety vyhrát Vinokourov v Sydney Ullricha.
15. místo Romana Kreuzigera je myslím úspěch, byl v čelní skupině, která bojovala o medaile, pak už to byla loterie. I když ruku na srdce, v této skupině nemohl mít na nějaké vítězství nárok, když tam byli zkušení a hlavně výbušní jezdci typu Vinokourov, Valverde, Sanchez, Gilbert...
Britům to dali ostatní dobře sežrat...táhli minimálně 150 km peloton, což ve třech čtyřech lidech prostě nezvládli.
Reichenberk

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2012 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
20km před cílem to právě ještě jisté nebylo, až mi vrtá hlavou, že to nezvládli stáhnout.... taky jsem doufal ve spurt, protože třeba Saganovi jsem moc věřil na placku a radoval bych se z ní, jako by jí vyhrál někdo odnás.

Na základě čehos věřil Saganovi na placku? Podle nedávného mistrovství ČR/SR kde se nedostal ani na celkové pódium? Polnický co se umístil před ním je cyklokrosař.
Sagan je šikovný kluk ale medaile z olympiády, kde byl navíc sám? To by byl velký zázrak.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2012 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože závod, kterej jde do spurtu, v letošní sezoně uměl vyhrát. A závod na Olympiádě takovej měl být, Britové a Němci do toho šli s tímhle cílem a Sagan v to určitě doufal taky.
Reichenberk

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2012 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Protože závod, kterej jde do spurtu, v letošní sezoně uměl vyhrát. A závod na Olympiádě takovej měl být, Britové a Němci do toho šli s tímhle cílem a Sagan v to určitě doufal taky.

A který závod to letos byl? San Remo, Wevelgen, Okolo Flander, Roubaix, Amstel, Valoňský šíp, Liège? Co třeba to společné MČR/SR v konkurenci co tam byla? Kterou z důležitých klasických jednorázovek vyhrál? Nevím v co doufal ale tyhle uvedené jednorázovky byly spurty, kromě Roubaix, kde Boonen ujel. Teď čekal že mu to rozjede Liquigas?
To 34. místo na olympiádě je pro něj úspěch, 42. místo na TdF taky není propadák, ale že by měl včera jisté pódium? K tomu má ještě pořádný kus cesty.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Olympijské Hry 2012 - Londýn Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 27, 28, 29  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: