|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
elrubio

|
Zaslal: so červenec 28, 2012 1:44 pm Předmět: |
|
|
proti Berdychovi hrajou vždycky všichni nějak výborně
Gulbis, Llodra, Robert atd atd jestli ono to nebude tím Berdychem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
martin66

|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: so červenec 28, 2012 1:52 pm Předmět: |
|
|
viděl
ano, hrál dobře, ale Berdychovi vůbec nešel servis, pohyb taky nic moc (i když za to asi mohl servisman, jak mu namazal).
ztratit 3x servis s hráčem, který na returnu nepatří mezi třídu, to není výkon na top ten
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 28, 2012 3:50 pm Předmět: |
|
|
Tak Vinokurov... hodně jsem mu to pak přál a nádherné zakončení kariéry. A to chtěl skončit už loni =) Takhle končí na vrcholu.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so červenec 28, 2012 4:01 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Tak Vinokurov... hodně jsem mu to pak přál a nádherné zakončení kariéry. A to chtěl skončit už loni =) Takhle končí na vrcholu. |
Fandil sem Španělům, zklamali mě. Myslel sem, že rozjedou spurt Valverdemu, ale asi už na to neměli.
Vinokourov je teda pěkně všechny vy... .
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: so červenec 28, 2012 4:04 pm Předmět: |
|
|
Cyklistika byla proti TdF totální nuda, protože jde jen o dojezd a ne o přetahovanou v několika kategoriích v průběhu etapy (a nakonec ještě bez pořádného spurtu). Snad bude časovka zajímavější.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so červenec 28, 2012 4:08 pm Předmět: |
|
|
| Vidlák napsal: | | Cyklistika byla proti TdF totální nuda, protože jde jen o dojezd a ne o přetahovanou v několika kategoriích v průběhu etapy (a nakonec ještě bez pořádného spurtu). Snad bude časovka zajímavější. |
Dyť spurt pelotonu je na cyklistice to nejnudnější. Není nad uprché skupinky, nebo boj jeden na jednoho v cílové rovince.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: so červenec 28, 2012 4:14 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Dyť spurt pelotonu je na cyklistice to nejnudnější. Není nad uprché skupinky, nebo boj jeden na jednoho v cílové rovince. |
Tak to je o tom komu fandíš a jak je ta etapa postavená. Tohle byla rovinatá trať stavěná hlavně pro spurtery takže jsem se těšil na souboj několika konkrétních jmen. Kdyby byla ta etapa členitější tak bych si nějaký únik užil daleko víc, případně kdyby nebylo 20km před cílem jasné, že peloton už nedostihne uprchlíky, protože pak odpadne to napětí.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 28, 2012 4:25 pm Předmět: |
|
|
20km před cílem to právě ještě jisté nebylo, až mi vrtá hlavou, že to nezvládli stáhnout.... taky jsem doufal ve spurt, protože třeba Saganovi jsem moc věřil na placku a radoval bych se z ní, jako by jí vyhrál někdo odnás.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 6:54 am Předmět: |
|
|
Nemůžu se zbavit pocitu, že Uran nechal Vinokourova vyhrát. Tak jako nechal před 12 lety vyhrát Vinokourov v Sydney Ullricha.
15. místo Romana Kreuzigera je myslím úspěch, byl v čelní skupině, která bojovala o medaile, pak už to byla loterie. I když ruku na srdce, v této skupině nemohl mít na nějaké vítězství nárok, když tam byli zkušení a hlavně výbušní jezdci typu Vinokourov, Valverde, Sanchez, Gilbert...
Britům to dali ostatní dobře sežrat...táhli minimálně 150 km peloton, což ve třech čtyřech lidech prostě nezvládli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 8:15 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | 20km před cílem to právě ještě jisté nebylo, až mi vrtá hlavou, že to nezvládli stáhnout.... taky jsem doufal ve spurt, protože třeba Saganovi jsem moc věřil na placku a radoval bych se z ní, jako by jí vyhrál někdo odnás. |
Na základě čehos věřil Saganovi na placku? Podle nedávného mistrovství ČR/SR kde se nedostal ani na celkové pódium? Polnický co se umístil před ním je cyklokrosař.
Sagan je šikovný kluk ale medaile z olympiády, kde byl navíc sám? To by byl velký zázrak.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 8:40 am Předmět: |
|
|
Protože závod, kterej jde do spurtu, v letošní sezoně uměl vyhrát. A závod na Olympiádě takovej měl být, Britové a Němci do toho šli s tímhle cílem a Sagan v to určitě doufal taky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 9:10 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Protože závod, kterej jde do spurtu, v letošní sezoně uměl vyhrát. A závod na Olympiádě takovej měl být, Britové a Němci do toho šli s tímhle cílem a Sagan v to určitě doufal taky. |
A který závod to letos byl? San Remo, Wevelgen, Okolo Flander, Roubaix, Amstel, Valoňský šíp, Liège? Co třeba to společné MČR/SR v konkurenci co tam byla? Kterou z důležitých klasických jednorázovek vyhrál? Nevím v co doufal ale tyhle uvedené jednorázovky byly spurty, kromě Roubaix, kde Boonen ujel. Teď čekal že mu to rozjede Liquigas?
To 34. místo na olympiádě je pro něj úspěch, 42. místo na TdF taky není propadák, ale že by měl včera jisté pódium? K tomu má ještě pořádný kus cesty.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|