|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marky V.

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 8:11 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Jirka Kalous napsal: | | drlift_ napsal: | | Podle mne by ten sport mel byt hlavne hodne rozsirenej, aby bylo opravdu tezky vybojovat medaili. Medaile z olympiady by proste mela mit stoji vahu, takze bych vyhazel sporty jako zensky box, zensky zapas, moderni petiboj, konskou drezuru a podobne, ktere dela 5 1/2 lidi.... |
Pokud si myslíš, že trénink na moderní pětiboj je lehký tak jsi asi nikdy neviděl jak vypadá pětibojařský tréninkový program. |
Narocnost treninku jsem nikde nezminoval. Jedine o cem jsem psal bylo, ze bych z olympiady bez ohledu na tradice vyskrtnul naprosto okrajove sporty, ktere dela minimum lidi . |
Jenže minimum lidí dělá i např. některé atletické disciplíny. Kolik lidí háže kladivem, skáče o tyči nebo dělá trojskok? Osobně se raději podívám na okrajový sport, který dělají opravdoví nadšenci, než na namachrovaný černochy v atletice. Bolta s těma jeho píár šaškárnama už nemůžu ani cejtit a ten druhej Jamajčan, jak "dělá tygra", bože, to jsou trapáci - i když uznávám, že jako sportovci jsou vynikající.
Celá tahle diskuse na téma "který sport na OH" by asi byla na diplomku, je to prostě otázka názoru. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PetkaB

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 8:21 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Merrao napsal: | To že ženy dělají sporty stejné jako muži je podle mě přirozené. Člověk jako člověk.
|
A to je prave ten zakladni kamen nasi neshody, ja si nemyslim ze by se nemely delat rozdily co se tyce pohlavi totiz, to je hrozna pejcovina dnesni doby tvrdit ze zeny a muzi jsou stejni. Nejsou, nikdy nebudou, a ma se to rozlisovat. A kazdy by si mel hledet toho k cemu ho priroda a tisicileti vyvoje a tradic a nesnazit se naschval a zbytecne chcat proti vetru. Chlap ma hokej, fotbal, tezkou atletiku, sportovni gymnastiku, zeny maji moderni gymnastiku, strelbu, lukostrelbu, lehkou atletiku, krasobrusleni, parkour a podobne veci pri kterych zase dokazi vyuzit svych kvalit a fyziologickych predpokladu.
A vubec se to netyka jen sportu ale spolecnosti obecne. Chlap ma makat, vydelavat penize a drit se, zena ma vychovavat budouci generace, pecovat o rodinny krb a zajistit pokracovani rodu. Tak to bylo a ma to byt, ne jako bohuzel v dnensi dobe ze chlapi zustavaji doma s detma zatimco zeny pracuji, a podobne nesmysly ktere by u kterehokoliv jineho druhu na planete nefunguje a znamenalo by vyhynuti, kdyby to zkusili
Ale to je zase na delsi povidani a je to vicemene jine tema. |
Já si hlavně myslím, že každej by měl dělat sport, co ho baví už jako dítě mě nebavily holčičí aktivity a i vybíjenou jsem radši hrála s klukama:-) krom toho hokej, fotbal, běhání na lyžích..nejholčičí sport, co jsem kdy zkoušela, byl tenis ( a tam jsem stejně trénovala s klukama). Takže kdybys u mě trval na dámském sportu, pravděpodobně bych nedělala nic:-) a s ženskou rolí nemám problém, vychovala jsem dvě děti a jsem ženská ráda. Tak nechytrač _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 9:02 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Nebuď směšnej jako je golf. Srovnávat tuhle snobskou grotesku s jakýmkoliv míčovým sportem je projev debility. To, že máš pro tenhle obor zábavy slabost, neznamená, že z něj svou pokryteckou definicí sportu aka "nikoliv nutně činnosti, kde se blije krev"...také sport uděláš. To si zkoušej na někoho jiného. Netvrdím, že to není kumšt, to je kanasta taktéž, ale sportovní výkon to není. Normální člověk ví a vidí rozdíl, který pro svůj výkon podstupují třeba tací házenkáři a nebo cirkusáci a jejich Caddy. A ne, skutečně na něj nepotřebuješ větší fyzičku, než potřebuje průměrný pejskař každý večer. |
Johny, zkus vystrčit nos z Čech. Třeba v UK hraje golf spousta lidí a golfové jamky máš v každém druhém parku. Něco ti zkopíruju z wikipedie
| citace: | Přestože byl považován za hru pro elitu, v současné době získává širokou popularitu a počet hráčů po celém světě stále roste. Kvalifikované odhady hovoří o šedesáti milionech hráčů golfu na celém světě, což golf podle některých zdrojů řadí na druhé místo v žebříčku počtu hráčů - hned po volejbalu.
|
Nepotřebuješ fyzičku na to abys došel od jamky k jamce, ale abys správně odpálil míček. Nepotřebuješ tak dobrou fyzičku jako ostatní atleti, ale bez slušné fyzičky končíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 9:11 am Předmět: |
|
|
| Steny napsal: |
Jestliže špičkový hráč má takovouto "špičkovou" kondici - , tak průměrný hráč golfu bude jistě potřebovat fyzičku... |
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
Ok, bez urážek. To je jako přeposlat sem nějakého koulaře a smát se že nemá kondičku.
Chlápek kterého jsi přeposlal má slušnou vanu a určitě nesplňuje olympijský ideál, ale on má výdrž a výbušnost v tom co dělá, tj. ve švihu. Pupek mu, stejně jakou koulařovi, nepřekáží.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 9:29 am Předmět: |
|
|
Golf neni sport, ale hra. A pochybuju ze na nej potrebujes byt i byt jen trochu trenovany, potrebujes leda talent a nejakou tu jistotu ve svem svihu
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 9:35 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Steny napsal: |
Jestliže špičkový hráč má takovouto "špičkovou" kondici - , tak průměrný hráč golfu bude jistě potřebovat fyzičku... |
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
Ok, bez urážek. To je jako přeposlat sem nějakého koulaře a smát se že nemá kondičku.
Chlápek kterého jsi přeposlal má slušnou vanu a určitě nesplňuje olympijský ideál, ale on má výdrž a výbušnost v tom co dělá, tj. ve švihu. Pupek mu, stejně jakou koulařovi, nepřekáží. |
No zrovna podle toho videa jeho odpal neni uplne idealni
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 9:51 am Předmět: |
|
|
Na wiki je definice sportu. Ma to byt fyzicka aktivita kde se soupeří a má určitá pravidla.
Ale na "šachy jako sport = blbost" se asi shodnem všichni...
| Humanic145 napsal: | | a v cem je lukostrelba,ktera je olympijskym sportem narocnejsi na kondicku nez golf? |
Zkus ten luk napnout a myslím že ti to bude jasný :D
(Tím jsem nechtěla říct, že golf je na ten výboj odpalu méně náročný...tím jsem chtěla říct, že lukostřelba není sranda.)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 10:14 am Předmět: |
|
|
Nemyslim si ze patrim k lidem kteri by meli s napnutim tetivy problem. Dle meho nazoru je golf technicky narocnejsi a hraje ho i vice lidi. Tot vse
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 10:15 am Předmět: |
|
|
Hrát šachy na nějaké slušné úrovni je hodně fyzicky náročné.Partie trvá tak 5 hodin a urazit za tu dobu 50 kilometrů není o nic těžší.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 10:16 am Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Hrát šachy na nějaké slušné úrovni je hodně fyzicky náročné.Partie trvá tak 5 hodin a urazit za tu dobu 50 kilometrů není o nic těžší. |
Může se u šachů vůbec pít? Proboha, ony budou šachy náročnější, než etapa TdF a maraton dohromady, protože tam lidi pijí, jedí i čůrají třeba.
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 10:30 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | haino napsal: | | Hrát šachy na nějaké slušné úrovni je hodně fyzicky náročné.Partie trvá tak 5 hodin a urazit za tu dobu 50 kilometrů není o nic těžší. |
Může se u šachů vůbec pít? Proboha, ony budou šachy náročnější, než etapa TdF a maraton dohromady, protože tam lidi pijí, jedí i čůrají třeba. | Nebo taky uvažujou 5-15tahů dopředu,přehrajou ti zpaměti stovky partií atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 11:11 am Předmět: |
|
|
Mablung. No tak ses pochválil jako světoběžník a znalec snobské ( a neskutečně nudné)kratochvíle, a už buď argumentuj, nebo se na to vyser, protože srovnávat toho šaška s koulařem, kterej k tomu špeku má i horu svalů, nadlidskou sílu a výbušnost o který nemáš ani páru....je projev idiocie. Wikipedii si strč do prdele...já o popularitě golfu vím. To nic nemění na tom, že Golf je jen vycházka do přírody s vyumělkovaným zpestřením ve formě trefování míčku do jamek. Náročné asi jako houbaření. Unavuješ mě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jan_Marcell

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 11:25 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Steny napsal: |
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
Chlápek kterého jsi přeposlal má slušnou vanu a určitě nesplňuje olympijský ideál, ale on má výdrž a výbušnost v tom co dělá, tj. ve švihu. Pupek mu, stejně jakou koulařovi, nepřekáží. |
Za to koulaři jsou čajíčci bez kondice, výbušnosti, síly a rychlosti ... ... tyhle debaty mne baví
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 11:37 am Předmět: |
|
|
Pokud ma na Olympiade byt golf jakozto sport tak tam za chvili bude i quake a starcraft protoze pokud je sport golf tak potom i pro gaming je sportovani...
Majesty prosimte nehodnot tu sporty o kterych nevis ani sum a fuk... zajdi si na trenink juda a na trenink nejake sebeobrany a pak pis... _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|