|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Orbb

|
Zaslal: so duben 16, 2011 6:35 pm Předmět: shyby |
|
|
klasické shyby nadhmatem. Úchop bych řekl středně široký (prostě jsem to přirozeně čapnul a jel) - až budu v posce tak to změřím. Co se týče rady tak určitě díky... když je dám na začátek tak nejen že jich je víc, ale také technicky lépe vypadaj  . _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
8Shade

|
Zaslal: so duben 16, 2011 8:11 pm Předmět: Re: shyby |
|
|
| Orbb napsal: | když je dám na začátek tak nejen že jich je víc, ale také technicky lépe vypadaj . |
Měřit je nemusíš, taky jezdim stejný co ty :) Já jsem si všiml právě hrozně často toho, že trenéři sestavujou tréninky podle cviků a svalových skupin, ale na takovéhle věci už neberou zřetel. Já třeba když si upravuju tréninky tak například když vidim, že bych měl jet kliky na bradlech s vlastní vahou hned po bench pressu, tak mezi to prostě hodim ještě jeden cvik nejlíp na dolní polovinu těla, kde si ty svaly trochu odpočnou. Obecně na cviky s vlastní vahou si myslim, že je potřeba bejt víc odpočinutej, tam si prostě neubereš tu váhu... (pokud na to nemáš stroje :) )
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 6:34 am Předmět: ... |
|
|
Tak to je jasné, ale ikdyž jedu jen jeden cvik na partii tak shyby jsou poměrně náročný cvik a po dřepech a benchi to není pravé ořechové  . Samozřejmě je pravda že tělo nejlépe prosperuje z tréningu s vlastní vahou a né všechny cviky jsou jednoduché, jako například právě ty shyby, nebo kliky na rukách _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: út duben 19, 2011 5:10 pm Předmět: |
|
|
19.4. FB
číslo: 39 (16 - 6t)
čas: 30 minut
no dneska takové smíšené pocity. Včera mi bylo blbě že jsem šel domu ze školy, odpoledne bylo super, dneska ráno super a před fitkem zase trošku se ozvala rýma. Každopádně jsem poučen, že nemám být najivní a očekávat super výkony o 1. tréninku. Shyby šly, Dřep taky ale Bench drhnul a nedal jsem ho tak jak jsem si představoval a ubral jedno opakování. No doufám že to je jenom tím že jsem hned po nemoci a tento trénink je takový větší warm-up. Po benchi jsem neměl vůbec náladu na nějaký břicho a šel jsem hrát tee-ball... hold je to pro mě klíčový cvik, beru ho jako měřič síly... když se nehnu v něm tak se nehnu v ničem.
Workout:
Shyby - 3x6xJá, 1x4xJá
Front Squat - 4x8x50kg
Bench Press - 4x7x52,5kg
Cool Down:
Strečink - 5 minut
Tee-ball - 20 minut _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 10:05 am Předmět: |
|
|
21.4. FB
číslo: 40 (17 - 6t)
čas: 30 minut
cestou z fitka jsem přemýšlel jakým způsobem okomentovat trénink, abych nedostal ban za vulgaritu, takže asi takto: dnešní trénink byl nejhorší trénink od začátku roku. Jelikož jsem byl nemocnej, tak jsem se snažil ze sebe vypotit nemoc. Bohužel díky pocení jdou z těla ven i všechny nejnovější svalové přírůstky. Jelikož nové váhy jsem zvedal až poslední 2 týdny, tak tyto svalové přírůstky jsou pryč a já jsem tam, kde jsem byl před šesti týdny. Totálně znechucen dnešním výkonem končim s FB programem a nahazuju crossfit. V pátém týdnu jsem měl životní formu a věřil jsem že ten bench dám... hold někdy jindy. Jen doufám že mě crossfit bude bavit a že konečně najdu sport pro který jsem určen... zatím jsem jen pořád šlapal vedle.
Workout:
Shyby - 2x6 1x5 1x4
Dřepy - 2x50
Kliky na Bradlech - 4x6
Sklapovačky - 4x6
Cool Down:
Strečink - 5 min
Co se týče crossfitu tak děkuji Cocmanovi za jeho čas a že mi odpověděl na věci v kterých jsem neměl jasno. _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 10:19 am Předmět: |
|
|
Trénovat nemocný je nejhorší, co můžeš udělat. Svoje tělo tím ještě více oslabíš, takže nějaké svalové nárustky ani nemůžeš očekávat. Nejlepší bude, když dáš pár dní volno, ono se nic nestane.
Přeju brzký návrat ke cvičení  . _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 10:30 am Předmět: ... |
|
|
Já už jsem zdravej, jen jsem naštvanej, že nemoc přišla na vrcholu a nejhorší je, že si za vše můžu sám. Nemůžu se na nic vymluvit ani na nikoho vyřvat, jen sám na sebe. Volno dám do úterka, pak dám už ten crossfit, potřebuju přeřadit na něco nového. Jo a stane se hodně, já jsem perfekcionalista a měl jsem vše vypočítané a naplánované... s něčim jako je nemoc jsem vůbec nepočítal a celého mě to rozhodilo. Hold další zkušenost. _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 10:35 am Předmět: |
|
|
držím palce do crossfitu, těším se na dalšího do "rodiny" s kým se bude dát na "dálku" porovnávat
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 10:41 am Předmět: |
|
|
| elrubio napsal: | | držím palce do crossfitu, těším se na dalšího do "rodiny" s kým se bude dát na "dálku" porovnávat |
jojo, ono vlastně celý tento tréninkový plán měl být taková příprava... abych zvládl bw bench/čelní dřep, udělal shyby bez dopomoci, zvykl si na vyšší počty opakování apod. V úterý dam Angie a hned začnem porovnávat. Dal bych to rád pod 3/4 hodiny.... kliky dám 2x50, zkracovačky doufám taky, dřepy si věřím na 1x100, ale u shybů vidím problém, ty mi zaberou tak půl hodiny (moje maxko je 1x7). _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 11:16 am Předmět: |
|
|
| Orbb napsal: | | elrubio napsal: | | držím palce do crossfitu, těším se na dalšího do "rodiny" s kým se bude dát na "dálku" porovnávat |
jojo, ono vlastně celý tento tréninkový plán měl být taková příprava... abych zvládl bw bench/čelní dřep, udělal shyby bez dopomoci, zvykl si na vyšší počty opakování apod. V úterý dam Angie a hned začnem porovnávat. Dal bych to rád pod 3/4 hodiny.... kliky dám 2x50, zkracovačky doufám taky, dřepy si věřím na 1x100, ale u shybů vidím problém, ty mi zaberou tak půl hodiny (moje maxko je 1x7). |
Ver mi, ze kliky 2x50 nedas ANI omylem mozna tak, ze jich das v prvni serii 20...pak budes rad za 10 a pak budes rad za 5 . A mel bys delat spis sed lehy nez zkracovacky
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 11:21 am Předmět: |
|
|
ono jsou kliky a kliky
občas někoho vidím dělat kliky tak, že to spíš připomíná nepovedenou kopulaci..
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 11:25 am Předmět: |
|
|
Hrudnik se musi dotknout zeme na urovni prsnich bradavek, nohore propnuty ruce a zvedat se v jedny linii. Takze zadna kopulace  ..presne jak rikas
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 1:53 pm Předmět: ... |
|
|
Já vim jak se dělají kliky  . Dělával jsem jich 400 denně, takže už mám něco naklikováno  . Ve 13ti jsem neudělal ani klik, za rok jsem měl maxko někde kolem 75ti  ... schválně teda a k těm sed-lehům - moc mi nevyhovují, necítím u nich břicho a technicky bych řekl že je dělám správně (neškubu, nejsem prohlej v zádech, nemám zafixované nohy o nějaké tyče...) _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 8:05 pm Předmět: ... |
|
|
24.4. Jídelák
tak jsem se konečně dokopal k tomu si zaznamenat co tak přes den snim. Teď vám to tady předhodim a kritikou nešetřete  , budu jen rád když poradíte  . Jinak jídelák tu nebude pravidelně postovanej, to bych se fakt upsal a to samé kdybych měl postovat bruslení skoro každej den když je tak hezky venku  .
9:45 - 2x Pribináček (160g), Piškoty (60g)
11:45 - Banán (velkej, žádnej číňánek)
13:00 - Naložené vepřové maso (150g), Hrany (100g), tatarka
15:45 - Banán (taky žádnej číňánek)
18:00 - 4 rohlíky s česnekovou pomazánkou a šunkou
20:45 - Pibináček (80g)
Pití: odhadem něco málo přes 2 litry - Dobrá voda (citron, jemně perlivá), čaj
Dalo by se říci že každej den jím nějak takhle. Pití to samé. Vodu jako takovou konzumuju jen při tréninku (z těch bublinek jsem se poblil už jednou, stačilo mi to  ) _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|