|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| mrtvý tah (pozved) osobák |
| do 135 kg |
|
22% |
[ 85 ] |
| do 145 kg |
|
11% |
[ 42 ] |
| do 165 kg |
|
16% |
[ 63 ] |
| do 185 kg |
|
11% |
[ 44 ] |
| do 205 kg |
|
12% |
[ 47 ] |
| do 225 kg |
|
7% |
[ 29 ] |
| do 245 kg |
|
6% |
[ 24 ] |
| do 265 kg |
|
3% |
[ 15 ] |
| do 285 kg |
|
1% |
[ 5 ] |
| do 305 kg |
|
1% |
[ 5 ] |
| do 315 kg |
|
0% |
[ 2 ] |
| nad 315 kg |
|
5% |
[ 19 ] |
|
| Celkem hlasů : 380 |
|
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 7:36 pm Předmět: Re: . |
|
|
Spíš slabých 140kg _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zacharo

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 7:38 pm Předmět: |
|
|
Bravo Daymoone! Taky zkusím postupně zvyšovat, uvidím kde bude strop. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 7:40 pm Předmět: |
|
|
Dík, já to ladění zkrátil, protože dnes byl poslední trénink tahů před pauzou. Možná to nebylo taktický, ale na to seru :-)
Po pauze opět vyšší objem a pak to ladění zkusím pořádně. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 7:44 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Dík, já to ladění zkrátil, protože dnes byl poslední trénink tahů před pauzou. Možná to nebylo taktický, ale na to seru :-)
Po pauze opět vyšší objem a pak to ladění zkusím pořádně. |
Já na nějaké ladění teď kašlu, času málo a práce dost. Prostě každý týden zkusim na mrtvole systémem pyramidy něco přidat... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
punk_boioioi
|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 3:17 pm Předmět: |
|
|
Ja cvicim mrtvoly tak pul roku, ale mel jsem v tom 2,5mesice dietu :-). Jinak osobak s hakama je 320kg, ale dnes to hodlam zmenit. Bez haku jsem docela dlouho nejel, ale 280kg jsem dal. Pak to dojizdim s 220kgx7.
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 3:35 pm Předmět: |
|
|
Po pul roce 320? budto to nejak podloz nebo ti Nikdo nebude verit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 4:26 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | Po pul roce 320? budto to nejak podloz nebo ti Nikdo nebude verit... |
Proč by ne?320 dá přece kde kdo.... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
PapradIsMyName
|
|
| nahoru |
|
 |
punk_boioioi
|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 10:05 pm Předmět: |
|
|
ne po pul roce cviceni, ale po pul roce cviceni mrtvol. Bohuzel Vam dukaz zadny asi neposkytnu, nemam foto, ani video. Vlastne ani nevim, proc to dokazovat, je to s hakama, nic svetoborneho. Dnes jsem tam mel vic, ale sparing mi musel pomoci :- (.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 10:27 pm Předmět: |
|
|
| punk_boioioi napsal: | | ne po pul roce cviceni, ale po pul roce cviceni mrtvol. Bohuzel Vam dukaz zadny asi neposkytnu, nemam foto, ani video. Vlastne ani nevim, proc to dokazovat, je to s hakama, nic svetoborneho. Dnes jsem tam mel vic, ale sparing mi musel pomoci :- (. |
No jasně, stačí se podívat třeba na výsledky v liftu, ještě si k tomu domyslet, že to asi v dresu nebylo, takže spíš sem ... http://powerlifting.ronnie.cz/c-5453-mistrovstvi-cr-muzu-a-zen-v-raw-silovem-trojboji-2009.html ... a 320 je vlastně úplné hovno....další ukrytý potenciální mistr světa mezi námi. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 10:35 pm Předmět: |
|
|
Já mu věřím, pokud se jedná o elitního vzpěrače, co se dal na lift, člověka, který sice MT necvičil, ale přítahy dával tak s 220kg, příbuzného setnyho nebo jedince neznalého vztahu lb/kg...
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 10:58 pm Předmět: |
|
|
| punk_boioioi napsal: | | ne po pul roce cviceni, ale po pul roce cviceni mrtvol. Bohuzel Vam dukaz zadny asi neposkytnu, nemam foto, ani video. Vlastne ani nevim, proc to dokazovat, je to s hakama, nic svetoborneho. Dnes jsem tam mel vic, ale sparing mi musel pomoci :- ( . |
muze mi nekdo vysvetlit jak se da dopomoc u MT? Ja to totiz nevim
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 11:08 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | punk_boioioi napsal: | | ne po pul roce cviceni, ale po pul roce cviceni mrtvol. Bohuzel Vam dukaz zadny asi neposkytnu, nemam foto, ani video. Vlastne ani nevim, proc to dokazovat, je to s hakama, nic svetoborneho. Dnes jsem tam mel vic, ale sparing mi musel pomoci :- ( . |
muze mi nekdo vysvetlit jak se da dopomoc u MT? Ja to totiz nevim |
Napadá mě jedině, že by někdo pod ním jel floor press :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|