|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| mrtvý tah (pozved) osobák |
| do 135 kg |
|
22% |
[ 85 ] |
| do 145 kg |
|
11% |
[ 42 ] |
| do 165 kg |
|
16% |
[ 63 ] |
| do 185 kg |
|
11% |
[ 44 ] |
| do 205 kg |
|
12% |
[ 47 ] |
| do 225 kg |
|
7% |
[ 29 ] |
| do 245 kg |
|
6% |
[ 24 ] |
| do 265 kg |
|
3% |
[ 15 ] |
| do 285 kg |
|
1% |
[ 5 ] |
| do 305 kg |
|
1% |
[ 5 ] |
| do 315 kg |
|
0% |
[ 2 ] |
| nad 315 kg |
|
5% |
[ 19 ] |
|
| Celkem hlasů : 380 |
|
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 11:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Adno
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 11:13 pm Předmět: |
|
|
Jeste jsem nevidel zadny video nekoho, kdo by tahal takovouhle vahu s hakama .. proc asi .. trhacky mivaj obcas, ale haky nikdo.
Uz vim .. sparing tam byl s heverem.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: po říjen 05, 2009 6:00 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | Jeste jsem nevidel zadny video nekoho, kdo by tahal takovouhle vahu s hakama .. proc asi .. trhacky mivaj obcas, ale haky nikdo.
Uz vim .. sparing tam byl s heverem. |
No to opravdu nevím proč by nemohl dát někdo 300kg z hákama.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 6:25 am Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | mysH napsal: | Jeste jsem nevidel zadny video nekoho, kdo by tahal takovouhle vahu s hakama .. proc asi .. trhacky mivaj obcas, ale haky nikdo.
No to opravdu nevím proč by nemohl dát někdo 300kg z hákama. |
Nevim co myslí mysH,ale taky jsem měl takovej blbej nápad vyzkoušet dotahy s hákama když jsem měl problém to udržet a to byla váha jen komelm 250 kg asi...Třeba byli zrovna tyhle háky blbý,ale byly na nic,neudržely to,trhaly se... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: po říjen 05, 2009 6:49 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | prochm napsal: | | mysH napsal: | Jeste jsem nevidel zadny video nekoho, kdo by tahal takovouhle vahu s hakama .. proc asi .. trhacky mivaj obcas, ale haky nikdo.
No to opravdu nevím proč by nemohl dát někdo 300kg z hákama. |
Nevim co myslí mysH,ale taky jsem měl takovej blbej nápad vyzkoušet dotahy s hákama když jsem měl problém to udržet a to byla váha jen komelm 250 kg asi...Třeba byli zrovna tyhle háky blbý,ale byly na nic,neudržely to,trhaly se... |
Já jsem také běžně cvičil mrtvolu v sériích po 5 opak.s 240kg s hákama a úplně v pohodě.Je fakt,že mi vydržely tak půl roku než se začaly trhat a pak jsem si musel koupit nové.Teď už mrtvé tahy necvičím jen přítahy v předklonu ze 180kg po 6 opak.a už ty háky mám tak 1 rok a jsou zatím v pořádku ani ještě nejsou natrhlé ale je fakt,že těch 180kg není taková váha aby se zničily to až tak od těch 220kg víše.Také záleží jak kvalitní háky člověk používá.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 7:23 am Předmět: |
|
|
asi zavedeme stejne pravidlo jako na jednom foru ktere navstevuji...
pravidlo zni:
"No outlandish claims without video proof"
protoze chytraci, kteri si mysli, ze jim ty jejich pohadky bude kazdy zrat uz me unavuji _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 7:39 am Předmět: |
|
|
jo bylo by to fajn _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 7:43 am Předmět: |
|
|
Dožadovat se něčeho u blázna nemá cenu. V klidu přejít jeho exces je pohodnější :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 7:49 am Předmět: |
|
|
Premysleli jste nekdy co to dela se zapestim, kdyz je na nem poveseno tolik kg? Tim jsem chtel rict 2 veci - nevim jestli to ty haky vubec udrzi a zadruhy doufam, ze nikdo neni tak pitomej, aby to vubec zkousel.
Jeste bych pochopil brat haky na nejaky mega serie o hodne opakovani .. ok, tam se da jeste brat. Ale na maximalku nebo cokoliv kolem maxka - to opravdu neni dobry napad.
PS: staci prestat pouzivat trhacky anebo az opravdu v nouzi a uchop se srovna casem. Vim o cem mluvim, taky jsem kdysi mel trhacky .. za posledni 2 a neco let mi lezi v baglu a nepotrebuju je.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po říjen 05, 2009 12:22 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | [Já jsem také běžně cvičil mrtvolu v sériích po 5 opak.s 240kg s hákama a úplně v pohodě.Je fakt,že mi vydržely tak půl roku než se začaly trhat a pak jsem si musel koupit nové.Teď už mrtvé tahy necvičím jen přítahy v předklonu ze 180kg po 6 opak.a už ty háky mám tak 1 rok a jsou zatím v pořádku ani ještě nejsou natrhlé ale je fakt,že těch 180kg není taková váha aby se zničily to až tak od těch 220kg víše.Také záleží jak kvalitní háky člověk používá. |
Lze čistě informativní dotaz, proč zrovna háky, a ne trhačky, které jsou myslím podstatně vhodnější? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 12:59 pm Předmět: |
|
|
Pretoze to je prve,co google vyhodil
Aby sme sa vratili k topicu : moj aktualny PR : 2x185 s opaskom a magnezkom ( pri vahe 107kg,vyske 192cm a neskutocne dlhych nohach a rukach  ) _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 1:25 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | asi zavedeme stejne pravidlo jako na jednom foru ktere navstevuji...
pravidlo zni:
"No outlandish claims without video proof"
protoze chytraci, kteri si mysli, ze jim ty jejich pohadky bude kazdy zrat uz me unavuji | a to myslis jako konkretne tet koho?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 1:30 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | a to myslis jako konkretne tet koho? |
tohodle talenta:
| punk_boioioi napsal: | | Ja cvicim mrtvoly tak pul roku, ale mel jsem v tom 2,5mesice dietu :-). Jinak osobak s hakama je 320kg, ale dnes to hodlam zmenit. Bez haku jsem docela dlouho nejel, ale 280kg jsem dal. Pak to dojizdim s 220kgx7. | _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|