|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
patrikdundych

|
Zaslal: út květen 21, 2013 2:26 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,příbuzná z ameriky mi bude posílat několik Pump-hd od BPi nutrition. Pokud by měl někdo zájem napište do zpráv a dohodnem se na ceně. Jinak v USA je to jeden z momentálně nejlepších předtréninkáčů tak kdo chce zkusit může. Bylo by to do 2-3 týdnu v čr
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: út květen 21, 2013 3:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út květen 21, 2013 3:07 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | A co něco jinýho od Bpi? |
Mám od nich 1MR, tak kdybys chtěl ;) Povím ti i proč jsem to, vychcaně, kupoval :D
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: út květen 21, 2013 4:32 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | A co něco jinýho od Bpi? |
Jari bohužel ...už to mam koupený akorát čekám než vše pošle..a dost věcí najdeš i na našem trhu ale za trohu jinou cenu no
Ale je možný že kdyby to ještě neodeslala, tak byhc jí mohl napsat co by jsi eventuelně chtěl a možná by se to dalo nějak zařídit. Problém je že pokud by jsi tedy něco chtěl dohodli s ena určité částce,že by pak cleníci mohli něoc příčíst jako clo apod. A aby to pak nebyl problém. Ale určitě by se to dalo nějak zařídit.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út květen 21, 2013 4:56 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | jari napsal: | | A co něco jinýho od Bpi? |
Jari bohužel ...už to mam koupený akorát čekám než vše pošle..a dost věcí najdeš i na našem trhu ale za trohu jinou cenu no
Ale je možný že kdyby to ještě neodeslala, tak byhc jí mohl napsat co by jsi eventuelně chtěl a možná by se to dalo nějak zařídit. Problém je že pokud by jsi tedy něco chtěl dohodli s ena určité částce,že by pak cleníci mohli něoc příčíst jako clo apod. A aby to pak nebyl problém. Ale určitě by se to dalo nějak zařídit. |
Né, to zas ne, já myslel že to bude nějaká stálejší obchodní linka
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: út květen 21, 2013 4:57 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | patrikdundych napsal: | | jari napsal: | | A co něco jinýho od Bpi? |
Ale je možný že kdyby to ještě neodeslala, tak byhc jí mohl napsat co by jsi eventuelně chtěl a možná by se to dalo nějak zařídit. Problém je že pokud by jsi tedy něco chtěl dohodli s ena určité částce,že by pak cleníci mohli něoc příčíst jako clo apod. A aby to pak nebyl problém. Ale určitě by se to dalo nějak zařídit. |
Né, to zas ne, já myslel že to bude nějaká stálejší obchodní linka |
Hele tak si řekni co chceš dokud to neni poslaný
|
|
| nahoru |
|
 |
Aesthetics

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 11:32 am Předmět: |
|
|
Nějaké zkušenosti s CELLUCOR NO3 CHROME?
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: st květen 29, 2013 2:44 pm Předmět: |
|
|
Neměl někdo CELLZOOM od Amixu?
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 9:06 am Předmět: |
|
|
Chci zkusit po dlouhe dobe nejaky NOcko, co doporucite? Padlo mi do oka- Assault, C4 nebo jeste ma Cellucor D5
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 10:08 am Předmět: |
|
|
Za mě určitě Assault. C4 na mě třeba nijak nepůsobilo (2 dávky naráz).
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 10:46 am Předmět: |
|
|
Jo na ten jsem slysel chvalu, jen mi tam hapruje beta-alanin. On ho obsahuje a BCAA Cellucor co chci zkusit taky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Aesthetics

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 3:30 pm Předmět: |
|
|
CZEBLADE:: Mám teď týden C4 dávám 2 odměrky a spokojenost. Assault jsem měl tester a krom beta alninu jsem necítil vůbec nic a v tom byli taky dvě dávky...
Takže prozatím pro mě top C4.
Ještě sháním něco aby napumpovanost vydržela déle jak pár hodin po posilovně. Zatím to vypadá na Nitrix , ale uvidíme. Sbírám názory, ale zatím nikdo nic kloudného neporadil
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 3:55 pm Předmět: |
|
|
Jo on je ted novy Nitrix 2.0. A co Cellucor C03 nebo D5 ci jak to je... to prvni je od nich neco jako Nitrix a druhe je zvlastni predtreninkovy stimulant co ma dve casti nebo co.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 4:00 pm Předmět: |
|
|
Czeblade - vola sa to M5,prave to pijem  nie je to najhorsie,ale assault je stale top _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|