OT - heavy duty trénink

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - OT - heavy duty trénink  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> OT - heavy duty trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so červenec 27, 2013 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:
V čem se liší tvoje HD série od obyčejné,když ani v tempu ne?

Mám za sebou více než 4 roky tréninku (celkem cca 6 let hd nebo možná více už nevím) s kadenci 4-2-4 případně 3-2-4 nebo dokonce superslow 10-10 nebo 30-30.Nějakou dobu jsem experimentoval s rychlosti opakování a nyní můžu říct s čistým svědomím,že se mi nejvíc osvědčila standartní rychlost (asi cca 1-2-1)

HD se odlišuje v objemu a frekvenci tréninku,já osobně používám cca 4-5 cviků jen 1 set ,tedy spíše konsolidovaný trénink (kliky na bradlech,mrtvoly,krčení ramen,atahovaní kladky s vrchu,přítahy v předklonu) žádné příme zatížení ramen,tricepsů a bicepsů.

Stačí mít trénink složeny jen z dřepů nebo mrtvých tahů+bradla nebo bench a uvidíš že porosteš.

Podívej se na videa ze 70.let s Boyer Coe pod vedením Mike a Ray Mentzerovými,mrkni jakou používají kadenci ani Mike a Ray nepoužívalí pomalé op.,to začal aplikovat až ne své klienty po ukončení kariéry.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so červenec 27, 2013 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nějak nerozumím tomu tréninku. To mi tady jako někdo tvrdí, že když vlezu na bench a udělám jednu jedinou sérii s nějakou specifickou vahou (když nepočítám nějaký to rozcvičení) tak že to stačí?
raw

PříspěvekZaslal: so červenec 27, 2013 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzer´s boy - nechci delat chytreho, ale pokud vim tak v Heavy Duty je prave zaklad co nejpomalejsi provedeni cviku

diamond - ta serie je ponekud jina nez bezna - zhazovana nebo superseri,uplne do mrtva a treba jeste drzeni na konci, tak aby sval sel uplne do vycerpani, ale pro nas smrtelniky asi stejne zbytecne:D
člověk

PříspěvekZaslal: so červenec 27, 2013 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
dokonce superslow 10-10 nebo 30-30

Chtěl bych tě vidět jak jedeš 1 opakování minutu vole...
haino

PříspěvekZaslal: so červenec 27, 2013 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zhruba tak vole,taky jsem to zkoušel.
mentzers boy

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 7:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
citace:
dokonce superslow 10-10 nebo 30-30

Chtěl bych tě vidět jak jedeš 1 opakování minutu vole...

Tak jak to poslal Haino nebo tady máš další videa i 60/60 hulváte (proč vole? )

Bajkonur

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myšlenka přenositelnosti jedné tréninkové metody mezi několika sporty, dokonce tvrzení, že je ultimátně nejlepší je naprosto zcestná. Člověk, zvyklý trénovat v rozsahu 6-10 opakování bude pro těžké singly muset podstoupit speciálně zaměřenou průpravu.
Myšlenka, že nejmíň je nejlíp odporuje naprosto veškerému lidskému snažení. Choď do práce na hodinu denně, makej naplno a vyděláš víc, než za osm hodin. Uč se hodinu denně a naučíš se víc, než za celé vyučování. Dává to nějaký smysl? Ti nejlepší trénují/pracují nejvíc, tak to vždycky bylo. Ve všech sportovních odvětvích se snaží všichni posunout renegeraci tak, aby mohli trénovat co nejvíc a nejčastěji. A pak přijde někdo s myšlenkou, že stačí trénovat patnáct minut jednou za týden? To zní jako zázračný produkt z teleshoppingu.
Runner

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle je kolem dokola, cvič HIIT, ten je za pár minut odbytý, cvič silovku izometricky v sekundách, bude z toho zaručeně velký benefit. A celé je to o tom, jak to odfláknout. Výsledek se nedostaví ale to nevadí, už je připravená teorie proč to nevyšlo. Hlavně se při cvičení nezpotit.
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzer's boy napsal:

Divil by ses,ale někteří lifteři v sev. americe HD používájí.

Ktori?
Oddo

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je zas diskuze, proč mají lidi pořád tendence druhému dokazovat proč zrovna to jeho nefunguje a podobné nesmysly. Každý jsme jiný, každý si může zkusit co jemu padne, a když nepadne tak se sám pohne k něčemu jinému, nějaké omílání proč něco nemůže fungovat a nebude je tady stejně k ničemu

Přijde mi to, že někteří jedinci tady se nemůžou smířit s tím, že k cíli nevede vždycky jen jedna cesta
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
raw

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
To je zas diskuze, proč mají lidi pořád tendence druhému dokazovat proč zrovna to jeho nefunguje a podobné nesmysly. Každý jsme jiný, každý si může zkusit co jemu padne, a když nepadne tak se sám pohne k něčemu jinému, nějaké omílání proč něco nemůže fungovat a nebude je tady stejně k ničemu

Přijde mi to, že někteří jedinci tady se nemůžou smířit s tím, že k cíli nevede vždycky jen jedna cesta

asi tak, nekdo si proste mysli, ze kazdy clovek je stejny, kazdy ma stejnou genetiku a na vsechny pusoby to stejne ...jako roboti z RUR, jen ciselko ma kazdy jine
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A to co cvičil Dorian to byl nějak upravené? Co jsem tak vypozoroval, tak dělal tak 3 série, z toho 2 rozcvik a jedna pracovní.

Pamatuji, že jsme to jednou s kámošem zkoušli ( jeho velke fanda), ale nějak to na mě nezafungovalo, tím neříkám, že je to píčovina.
raw

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
A to co cvičil Dorian to byl nějak upravené? Co jsem tak vypozoroval, tak dělal tak 3 série, z toho 2 rozcvik a jedna pracovní.

Pamatuji, že jsme to jednou s kámošem zkoušli ( jeho velke fanda), ale nějak to na mě nezafungovalo, tím neříkám, že je to píčovina.

no jenze dorian mel top genetiku a byl nasypany jak balkan, to je pak neco jineho a necvicil jen hd
Petey

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a plus teda Dorian sam ma nazor,ze za jeho zranenia moze to ako trenoval a neodporuca to nikomu
raw

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
a plus teda Dorian sam ma nazor,ze za jeho zranenia moze to ako trenoval a neodporuca to nikomu

za jeho zranenim pry udajne taky je to, ze to drtil s tezkyma vahama i pred zavodama a dost to prehanel

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - OT - heavy duty trénink Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: