Zaslal: pá březen 30, 2012 7:14 pm Předmět: OUT OF HELL ...
Nazdar pardi, tak tu s Vámi zase chvíli pobudu. Ale nebude to žádný podrobný vypisování spíš video a fotogalerie z finální přípravy na OH.
Dosedy na bednu - 8x300kg
Hluboké střihy - 10x160kg
_________________ "Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Co na tyhle cviky úpony kvadricepsů a patelární úpony? Tuším že jsi hodně dával kryokomoru, jak jsi s ní byl spokojený?
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
to Cizo: jj kryo jsem dával dost, taky tady je 3-5°C bazén na rege což je podobný jako kryo, kolena zatím good ;)
_________________ "Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Tak koukám, že si se zase rozjel... nám se tu stýská a ty si užíváš...
Pěkně makej, ať se daří a pozdravuj všechny! :)
Za chvilu su zase zpět :)
Jak dopadla ta liga, nikde sem to nenašel.
Jedno videjko kolegy koulaře Martina Staška - bench 4x5x170kg (na videu poslední série)
nepolámal si komplet celú ribcage po tých tlakoch?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ty výskoky jsou teda pořádnej masakr Já jsem kdysi zkoušel jen dynamické goodmornings do výponu a už to se mi zdálo až moc divoký
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru