Ovesné vločky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 51, 52, 53  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ovesné vločky  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Ovesné vločky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kwaker

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2009 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj normalně to exnu, de to špatně a musíš trošku uvolnit krk. Kupuju jemny EMCO vločky a mixerem je ještě promixuju s tím vším - je z toho spíš takova kaše, čím víc mlíka tím líp se to pije, ale stačí i 2dcl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2009 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
zalezi na vykonu mixeru a take schopnostech kazdeho soudruha, kamos treba vyexuje velk pivo za cca 3 sekundy

Po hospodach machruju na holky stim ze exnu tvaroh s mlikem, ale ty vlocky mi nejdou. No je to jedno,asi spatnej oddil. Aspon si to vic vychutnam
Luster

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2009 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheLeague napsal:
yazi napsal:
zalezi na vykonu mixeru a take schopnostech kazdeho soudruha, kamos treba vyexuje velk pivo za cca 3 sekundy

Po hospodach machruju na holky stim ze exnu tvaroh s mlikem, ale ty vlocky mi nejdou. No je to jedno,asi spatnej oddil. Aspon si to vic vychutnam

ja to taky neexnu...piju to tak na 5napiti, s tim, ze to jeste prevaluju v puse a snazim se rozmelnit i ty nejmensi vlocucky co mixer nerozdrtil uplne na prach
Luster

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protoze uz mi piti vlocko-drinku leze krkem, tak sem ted najel na vlockovy placky. Priprava zabere i s pecenim cca 20min. Vlocky (cca 120g) rozmixuju na prach, vlozim do vetsi misy..pridam trochu oliv. oleje (2 pol. lzice), vrchovatou lzici masla, hodne kakaa, cukr (neni potreba), trochu medu a kyprici prasek (tak 1/3 sacku)..je mozny samozrejme pridat treba orisky, rozinky apod. vsechno poradne promicham. Potom se to nakyda na plech s pecicim papirem..vyjde to tak na 5 placek. Kdyz to udelate dobre, tak sou z toho takovy pekne nadejchany bochanky

Doufam, ze sem na nakou prisadu nezapomel
eob

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Protoze uz mi piti vlocko-drinku leze krkem, tak sem ted najel na vlockovy placky. Priprava zabere i s pecenim cca 20min. Vlocky (cca 120g) rozmixuju na prach, vlozim do vetsi misy..pridam trochu oliv. oleje (2 pol. lzice), vrchovatou lzici masla, hodne kakaa, cukr (neni potreba), trochu medu a kyprici prasek (tak 1/3 sacku)..je mozny samozrejme pridat treba orisky, rozinky apod. vsechno poradne promicham. Potom se to nakyda na plech s pecicim papirem..vyjde to tak na 5 placek. Kdyz to udelate dobre, tak sou z toho takovy pekne nadejchany bochanky

Muzes to delat i na panvicce a vysledek je stejnej ne?

Ja ovesny placky miluju s jahodovou marmeladou.
Luster

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eob napsal:
Luster napsal:

Muzes to delat i na panvicce a vysledek je stejnej ne?

Ja ovesny placky miluju s jahodovou marmeladou.

to sem jeste nezkousel, ale nezni to vubec spatne jinak ta marmelada se k tomu urcite hodi
BUFU

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster: hod foto Jinak mě to přivádí na nápad... Udělat si té ovesné "mouky" třeba z celýho balíčku, pak ráno vždycky smíchat jen trochu tý mouky se 2 vajcema, usmažit a jídlo je za 5 minut hotovo... Teda teoreticky Asi to v pátek zkusím.
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:

Ty ses gurman Mohli bysme udelat nejakej porad pro ty spravny kulturisticky nenasyty a znalce gastronomie. Neco jako "Kluci v akci"
Babiccin tunak s ryzi a proteinem na 103 zpusobu, cottage s proteinem po Anglicku, Ovesny rambo placky posypany proteinem, marmeladu ze syrovych vajec a proteinu atd. V prvnim dile bysme ugrilovali a posypali proteinem Jirku Babicu a pak ho s divakama sezrali Co ty na to?
Luster

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
Luster: hod foto Jinak mě to přivádí na nápad... Udělat si té ovesné "mouky" třeba z celýho balíčku, pak ráno vždycky smíchat jen trochu tý mouky se 2 vajcema, usmažit a jídlo je za 5 minut hotovo... Teda teoreticky Asi to v pátek zkusím.

tak ted sem si vzpomel na co sem zapomel ..jeste tam davam 1 vajicko Foto hodim, ale zrovna dneska mi dosly vlocky, takze asi az v patek..
eob

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:

to sem jeste nezkousel, ale nezni to vubec spatne jinak ta marmelada se k tomu urcite hodi

Marmelada jahodova od schwartzau (nebo jak se to pise) je k tomu dokonala

A nebo svetla ci tmava nutella je taky skvela.

Jinak samozrejme na panvicce s dostatkem oleje, ze :)))
eob

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty voe, jeste se kluci naucite varit
Luster

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheLeague napsal:

Ty ses gurman Mohli bysme udelat nejakej porad pro ty spravny kulturisticky nenasyty a znalce gastronomie. Neco jako "Kluci v akci"
Babiccin tunak s ryzi a proteinem na 103 zpusobu, cottage s proteinem po Anglicku, Ovesny rambo placky posypany proteinem, marmeladu ze syrovych vajec a proteinu atd. V prvnim dile bysme ugrilovali a posypali proteinem Jirku Babicu a pak ho s divakama sezrali Co ty na to?

Ok to je vybornej napad..stejne potrebuju ted sehnat novej job
joo a cetl sem, ze Babica je peknej fuser, takze z nej klidne neco uvarit muzem
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:

Taky bych to udelal z celyho baleni ale usmazil bych to vsechno hned v jeden den, a pak to treba pet dni jedl. Nebo dokud by to slo jist. Ale Luster asi rad vari a ma dost volnyho casu, tak si muze delat takovyhle maly jednohubky
Luster

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheLeague napsal:
BUFU napsal:

Taky bych to udelal z celyho baleni ale usmazil bych to vsechno hned v jeden den, a pak to treba pet dni jedl. Nebo dokud by to slo jist. Ale Luster asi rad vari a ma dost volnyho casu, tak si muze delat takovyhle maly jednohubky

kdyz to neni cerstvy, tak uz to neni vono, ale je fakt, za ja se ted jenom valim na kanapi a varim...takze zadnej casovej pres nezazivam
eob

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheLeague napsal:
BUFU napsal:

Jw to dobry si to udelat dopredu, ale pokud si to udelas na panvicce na oleji, tak je to skvele krupave a chutne, mno hotova palacinka, resp. z vlocek se delaji livanecky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ovesné vločky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 51, 52, 53  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: