|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kwaker

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: po leden 19, 2009 4:15 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | zalezi na vykonu mixeru a take schopnostech kazdeho soudruha, kamos treba vyexuje velk pivo za cca 3 sekundy |
Po hospodach machruju na holky stim ze exnu tvaroh s mlikem, ale ty vlocky mi nejdou. No je to jedno,asi spatnej oddil. Aspon si to vic vychutnam
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po leden 19, 2009 6:06 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | yazi napsal: | | zalezi na vykonu mixeru a take schopnostech kazdeho soudruha, kamos treba vyexuje velk pivo za cca 3 sekundy |
Po hospodach machruju na holky stim ze exnu tvaroh s mlikem, ale ty vlocky mi nejdou. No je to jedno,asi spatnej oddil. Aspon si to vic vychutnam |
ja to taky neexnu...piju to tak na 5napiti, s tim, ze to jeste prevaluju v puse a snazim se rozmelnit i ty nejmensi vlocucky co mixer nerozdrtil uplne na prach
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st leden 21, 2009 7:17 pm Předmět: |
|
|
Protoze uz mi piti vlocko-drinku leze krkem, tak sem ted najel na vlockovy placky. Priprava zabere i s pecenim cca 20min. Vlocky (cca 120g) rozmixuju na prach, vlozim do vetsi misy..pridam trochu oliv. oleje (2 pol. lzice), vrchovatou lzici masla, hodne kakaa, cukr (neni potreba), trochu medu a kyprici prasek (tak 1/3 sacku)..je mozny samozrejme pridat treba orisky, rozinky apod. vsechno poradne promicham. Potom se to nakyda na plech s pecicim papirem..vyjde to tak na 5 placek. Kdyz to udelate dobre, tak sou z toho takovy pekne nadejchany bochanky
Doufam, ze sem na nakou prisadu nezapomel
|
|
| nahoru |
|
 |
eob
|
Zaslal: st leden 21, 2009 7:26 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | Protoze uz mi piti vlocko-drinku leze krkem, tak sem ted najel na vlockovy placky. Priprava zabere i s pecenim cca 20min. Vlocky (cca 120g) rozmixuju na prach, vlozim do vetsi misy..pridam trochu oliv. oleje (2 pol. lzice), vrchovatou lzici masla, hodne kakaa, cukr (neni potreba), trochu medu a kyprici prasek (tak 1/3 sacku)..je mozny samozrejme pridat treba orisky, rozinky apod. vsechno poradne promicham. Potom se to nakyda na plech s pecicim papirem..vyjde to tak na 5 placek. Kdyz to udelate dobre, tak sou z toho takovy pekne nadejchany bochanky
Doufam, ze sem na nakou prisadu nezapomel |
Muzes to delat i na panvicce a vysledek je stejnej ne?
Ja ovesny placky miluju s jahodovou marmeladou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st leden 21, 2009 7:30 pm Předmět: |
|
|
| eob napsal: | | Luster napsal: | Protoze uz mi piti vlocko-drinku leze krkem, tak sem ted najel na vlockovy placky. Priprava zabere i s pecenim cca 20min. Vlocky (cca 120g) rozmixuju na prach, vlozim do vetsi misy..pridam trochu oliv. oleje (2 pol. lzice), vrchovatou lzici masla, hodne kakaa, cukr (neni potreba), trochu medu a kyprici prasek (tak 1/3 sacku)..je mozny samozrejme pridat treba orisky, rozinky apod. vsechno poradne promicham. Potom se to nakyda na plech s pecicim papirem..vyjde to tak na 5 placek. Kdyz to udelate dobre, tak sou z toho takovy pekne nadejchany bochanky
Muzes to delat i na panvicce a vysledek je stejnej ne?
Ja ovesny placky miluju s jahodovou marmeladou. |
to sem jeste nezkousel, ale nezni to vubec spatne jinak ta marmelada se k tomu urcite hodi
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st leden 21, 2009 7:30 pm Předmět: |
|
|
Luster: hod foto  Jinak mě to přivádí na nápad... Udělat si té ovesné "mouky" třeba z celýho balíčku, pak ráno vždycky smíchat jen trochu tý mouky se 2 vajcema, usmažit a jídlo je za 5 minut hotovo... Teda teoreticky  Asi to v pátek zkusím. _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: st leden 21, 2009 7:33 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | Protoze uz mi piti vlocko-drinku leze krkem, tak sem ted najel na vlockovy placky. Priprava zabere i s pecenim cca 20min. Vlocky (cca 120g) rozmixuju na prach, vlozim do vetsi misy..pridam trochu oliv. oleje (2 pol. lzice), vrchovatou lzici masla, hodne kakaa, cukr (neni potreba), trochu medu a kyprici prasek (tak 1/3 sacku)..je mozny samozrejme pridat treba orisky, rozinky apod. vsechno poradne promicham. Potom se to nakyda na plech s pecicim papirem..vyjde to tak na 5 placek. Kdyz to udelate dobre, tak sou z toho takovy pekne nadejchany bochanky
Ty ses gurman Mohli bysme udelat nejakej porad pro ty spravny kulturisticky nenasyty a znalce gastronomie. Neco jako "Kluci v akci"
Babiccin tunak s ryzi a proteinem na 103 zpusobu, cottage s proteinem po Anglicku, Ovesny rambo placky posypany proteinem, marmeladu ze syrovych vajec a proteinu atd. V prvnim dile bysme ugrilovali a posypali proteinem Jirku Babicu a pak ho s divakama sezrali Co ty na to?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st leden 21, 2009 7:34 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | Luster: hod foto Jinak mě to přivádí na nápad... Udělat si té ovesné "mouky" třeba z celýho balíčku, pak ráno vždycky smíchat jen trochu tý mouky se 2 vajcema, usmažit a jídlo je za 5 minut hotovo... Teda teoreticky Asi to v pátek zkusím. |
tak ted sem si vzpomel na co sem zapomel ..jeste tam davam 1 vajicko Foto hodim, ale zrovna dneska mi dosly vlocky, takze asi az v patek..
|
|
| nahoru |
|
 |
eob
|
Zaslal: st leden 21, 2009 7:35 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: |
to sem jeste nezkousel, ale nezni to vubec spatne jinak ta marmelada se k tomu urcite hodi |
Marmelada jahodova od schwartzau (nebo jak se to pise) je k tomu dokonala
A nebo svetla ci tmava nutella je taky skvela.
Jinak samozrejme na panvicce s dostatkem oleje, ze :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
eob
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st leden 21, 2009 7:38 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: |
Ty ses gurman Mohli bysme udelat nejakej porad pro ty spravny kulturisticky nenasyty a znalce gastronomie. Neco jako "Kluci v akci"
Babiccin tunak s ryzi a proteinem na 103 zpusobu, cottage s proteinem po Anglicku, Ovesny rambo placky posypany proteinem, marmeladu ze syrovych vajec a proteinu atd. V prvnim dile bysme ugrilovali a posypali proteinem Jirku Babicu a pak ho s divakama sezrali Co ty na to? |
Ok to je vybornej napad..stejne potrebuju ted sehnat novej job
joo a cetl sem, ze Babica je peknej fuser, takze z nej klidne neco uvarit muzem
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: st leden 21, 2009 7:41 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | Luster: hod foto Jinak mě to přivádí na nápad... Udělat si té ovesné "mouky" třeba z celýho balíčku, pak ráno vždycky smíchat jen trochu tý mouky se 2 vajcema, usmažit a jídlo je za 5 minut hotovo... Teda teoreticky Asi to v pátek zkusím. |
Taky bych to udelal z celyho baleni ale usmazil bych to vsechno hned v jeden den, a pak to treba pet dni jedl. Nebo dokud by to slo jist. Ale Luster asi rad vari a ma dost volnyho casu, tak si muze delat takovyhle maly jednohubky
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st leden 21, 2009 7:45 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | BUFU napsal: | Luster: hod foto Jinak mě to přivádí na nápad... Udělat si té ovesné "mouky" třeba z celýho balíčku, pak ráno vždycky smíchat jen trochu tý mouky se 2 vajcema, usmažit a jídlo je za 5 minut hotovo... Teda teoreticky Asi to v pátek zkusím. |
Taky bych to udelal z celyho baleni ale usmazil bych to vsechno hned v jeden den, a pak to treba pet dni jedl. Nebo dokud by to slo jist. Ale Luster asi rad vari a ma dost volnyho casu, tak si muze delat takovyhle maly jednohubky |
kdyz to neni cerstvy, tak uz to neni vono, ale je fakt, za ja se ted jenom valim na kanapi a varim...takze zadnej casovej pres nezazivam
|
|
| nahoru |
|
 |
eob
|
Zaslal: st leden 21, 2009 7:46 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | BUFU napsal: | Luster: hod foto Jinak mě to přivádí na nápad... Udělat si té ovesné "mouky" třeba z celýho balíčku, pak ráno vždycky smíchat jen trochu tý mouky se 2 vajcema, usmažit a jídlo je za 5 minut hotovo... Teda teoreticky Asi to v pátek zkusím. |
Taky bych to udelal z celyho baleni ale usmazil bych to vsechno hned v jeden den, a pak to treba pet dni jedl. Nebo dokud by to slo jist. Ale Luster asi rad vari a ma dost volnyho casu, tak si muze delat takovyhle maly jednohubky |
Jw to dobry si to udelat dopredu, ale pokud si to udelas na panvicce na oleji, tak je to skvele krupave a chutne, mno hotova palacinka, resp. z vlocek se delaji livanecky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|