|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zacharo

|
Zaslal: st duben 22, 2009 3:26 pm Předmět: |
|
|
Já vločky vařím s mlíkem. Parádní kaše, navic mne po ránu zahřeje (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tyrion
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: út duben 28, 2009 6:45 pm Předmět: |
|
|
To já jsem poprvé vločky vyzkoušel asi před půl rokem...a od té doby na ně nedám dopustit a každý večer se nemůžu dočkat rána jak si je dám...
Každé ráno asi 200g vloček vařených v 400ml mléka...asi tak 4 minutky....no a pak dochutím podle toho na co mám chuť....někdy jen tak bez ničeho někdy na to ještě naliju mléko s medem..
Nedávno jsem zkoušel s ovocem z plechovky ...třeba jahody....nemůžu se jich nabažit...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út duben 28, 2009 6:49 pm Předmět: |
|
|
jj vlocky, med a treba ananas z plechovky je super :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 28, 2009 6:54 pm Předmět: |
|
|
ja si td delam na jednu ze svych nocnich "snidani" :) ze si vecer zaleju vlocky horkou vodou, osladim sladidlem, necham vodu nasat a dam do lednicky. Az du pak za nekolik hodin jist, tak si udelam proteinovy napoj s mlekem, zaleju jim ty studene nasate vlocky a pridam med pripadne jeste dalsi sladidlo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út duben 28, 2009 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | ja si je nasypu z pytliku rovnou do pusy a jak si chrochtam |
jenže ty jsi starý čuně
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út duben 28, 2009 8:02 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | Iron.Pumping napsal: | ja si je nasypu z pytliku rovnou do pusy a jak si chrochtam |
jenže ty jsi starý čuně |
to bych si taky chrochtal, ale tim jak se davim
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá květen 08, 2009 11:45 am Předmět: |
|
|
Tak sem zkusil ten recept na palačinky z ovesných vloček :-D Taková otázka v čem drtíte ty vločky na prach? :-D
No jinak moc dobry kuchar nejsem tak se to moc nepovedlo, kdyby byl zajem muzu hodit i ilustracni foto  ale tak jist se to da :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
milannick
|
Zaslal: pá květen 08, 2009 11:54 am Předmět: |
|
|
Oddo: já ty vločky dám normálně do mixeru a rodrtí mi to v pohodě
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: pá květen 08, 2009 12:02 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | Tak sem zkusil ten recept na palačinky z ovesných vloček :-D Taková otázka v čem drtíte ty vločky na prach? :-D
No jinak moc dobry kuchar nejsem tak se to moc nepovedlo, kdyby byl zajem muzu hodit i ilustracni foto ale tak jist se to da :-D |
hoď odkaz na ten recept a i foto
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá květen 08, 2009 1:56 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | Oddo napsal: | Tak sem zkusil ten recept na palačinky z ovesných vloček :-D Taková otázka v čem drtíte ty vločky na prach? :-D
No jinak moc dobry kuchar nejsem tak se to moc nepovedlo, kdyby byl zajem muzu hodit i ilustracni foto ale tak jist se to da :-D |
hoď odkaz na ten recept a i foto |
Odkaz je na 23. stránce tohodle topicu :-D
Foto zde a zde
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá květen 08, 2009 2:03 pm Předmět: |
|
|
Oddo nebud zbytecne skromnej vypada to hodne dobre. Na to, ze je to prvni vytvor  moje prvni palacinky nesly ani smotat..to byly proste jenom takovy trhance  musis si pohrat hlavne s tim, kolik do toho pridavat mlika, v tom je cela veda..
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|