| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bosorka

|
Zaslal: so červenec 18, 2009 4:21 pm Předmět: |
|
|
| QAceJack napsal: | | Prosím vás, musej se ty vočky vařit k tomu, aby se dali jíst? Stačí to dát třeba do mikrovlnky nebo akorát zalejt tim mlíkem a jísta za studena? |
Stačí zalít studeným mlíkem nebo jogurtem, na oslazení přidat med, ale nemusí být a můžeš dlabat _________________ Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so červenec 18, 2009 4:24 pm Předmět: |
|
|
nasyp si to rovnou z pytliku do pusy a obcas zapi vodou
|
|
| nahoru |
|
 |
Serj
|
Zaslal: so červenec 18, 2009 4:28 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | nasyp si to rovnou z pytliku do pusy a obcas zapi vodou | nedělej si z toho prdel, to občas dělám u PC když nemám co žrát
|
|
| nahoru |
|
 |
QAceJack
|
Zaslal: so červenec 18, 2009 4:45 pm Předmět: |
|
|
Jasný díky, takže stačí mikrovlnka nebo horká voda, to je fajn teda :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so červenec 18, 2009 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Serj napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | nasyp si to rovnou z pytliku do pusy a obcas zapi vodou | nedělej si z toho prdel, to občas dělám u PC když nemám co žrát |
mne to tak chutna..akorat je to moc suchy a blbe se to polyka
|
|
| nahoru |
|
 |
Serj
|
Zaslal: so červenec 18, 2009 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Serj napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | nasyp si to rovnou z pytliku do pusy a obcas zapi vodou | nedělej si z toho prdel, to občas dělám u PC když nemám co žrát |
mne to tak chutna..akorat je to moc suchy a blbe se to polyka | to já to zapijím mlíkem či kefírem.. mňam mňam :D
taky míváš problemy se zažíváním kvůli vločkám? poslední dobou sem si je totiž oblíbil až moc, takže sežeru i přes 500g
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so červenec 18, 2009 9:03 pm Předmět: |
|
|
| Serj napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Serj napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | nasyp si to rovnou z pytliku do pusy a obcas zapi vodou | nedělej si z toho prdel, to občas dělám u PC když nemám co žrát |
mne to tak chutna..akorat je to moc suchy a blbe se to polyka | to já to zapijím mlíkem či kefírem.. mňam mňam :D
taky míváš problemy se zažíváním kvůli vločkám? poslední dobou sem si je totiž oblíbil až moc, takže sežeru i přes 500g |
se zazivanim mam jedine problemy, kdyz sem po kalbe a nebo kdyz se najim v cinskem bistru..jinak nikoliv
|
|
| nahoru |
|
 |
M.I.B
|
Zaslal: út červenec 21, 2009 12:29 pm Předmět: |
|
|
Nejlepší je namočit do mlíka přes noc a pak ráno ohřát a přidat med a marmeládu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
lejzr
|
Zaslal: út červenec 21, 2009 12:30 pm Předmět: |
|
|
Fuj... neumim si představit, že namočim do mlíka. Ta marmeláda a med to nespraví.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: út červenec 21, 2009 12:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: út červenec 21, 2009 12:33 pm Předmět: |
|
|
| Georgo_K napsal: | heh ja mel po nim zazivaci problemy... a kdyz jsem je vyradil.. vse je najednou v norme |
Ja mam po nich nafoukly bricho...ale mozna ze jim to prisuzuju nepravem
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: út červenec 21, 2009 12:38 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | Georgo_K napsal: | heh ja mel po nim zazivaci problemy... a kdyz jsem je vyradil.. vse je najednou v norme |
Ja mam po nich nafoukly bricho...ale mozna ze jim to prisuzuju nepravem |
presne... ja mel bricho jako kdybych spolknul celej meloun.... jakmile jsem vysadil vse je ok...
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: út červenec 21, 2009 12:39 pm Předmět: |
|
|
| Georgo_K napsal: | | TheLeague napsal: | | Georgo_K napsal: | heh ja mel po nim zazivaci problemy... a kdyz jsem je vyradil.. vse je najednou v norme |
presne... ja mel bricho jako kdybych spolknul celej meloun.... jakmile jsem vysadil vse je ok... |
A co tam rano poustis?
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: út červenec 21, 2009 12:42 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | Georgo_K napsal: | | TheLeague napsal: | | Georgo_K napsal: | heh ja mel po nim zazivaci problemy... a kdyz jsem je vyradil.. vse je najednou v norme |
presne... ja mel bricho jako kdybych spolknul celej meloun.... jakmile jsem vysadil vse je ok... |
A co tam rano poustis? |
ted jsem si zacal delat takovou mega omeletu...
CCa 300g brambor
7bilku 2 zloutky
cuketa, cibule, zampiony...
nejaky nizkotucny syr
Brambory nakrajis na platky a uvaris... mezitim predsmazis na panvi zeleninu
Pak je poklades na panev na dno nahazis zeleninu, hodis na to CCA 3 platky toho syra a zalijes vajickama... samozdrejme sul, pepr a koreni dle chuti... priklopis poklickou a nechas to tak 10 - 15 min delat... muzes to zakydat kecupem a je to fakt parada :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |