|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 5:37 pm Předmět: |
|
|
a nejlepe kvalitniho holandskeho kakaoveho prasku _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 5:43 pm Předmět: |
|
|
hmm to ja uz cokoladove proteiny s ovesnyma vlockama jim minimalne rok kazdy den nekolikrat a kazdy den mne to chutna vic a vic....dokonala nahrada sledkeho _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 5:47 pm Předmět: |
|
|
vlocky s proteinem to je klasika... ale imho mejch 60g proti tvejm 700 to je ovsem panecku.... ja kdyz kupuju 5 pytlu vlocek pokladni na me kouka jak kdybych mel snad farmu na hlodavce..to ty asi na tyden kupujes tak 12 baliku...
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 5:47 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | hmm to ja uz cokoladove proteiny s ovesnyma vlockama jim minimalne rok kazdy den nekolikrat a kazdy den mne to chutna vic a vic.... dokonala nahrada sledkeho |
souhlasím ;)... jen ty příchutě je nutno střídat, aspon teda u mě... bude to znít divně... ale někdy si ji dělám i jako přílohu k masu na oběd
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 5:52 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | vlocky s proteinem to je klasika... ale imho mejch 60g proti tvejm 700 to je ovsem panecku.... ja kdyz kupuju 5 pytlu vlocek pokladni na me kouka jak kdybych mel snad farmu na hlodavce..to ty asi na tyden kupujes tak 12 baliku... |
60g? to máš 40kg nebo si v dietě?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 5:52 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | vlocky s proteinem to je klasika... ale imho mejch 60g proti tvejm 700 to je ovsem panecku.... ja kdyz kupuju 5 pytlu vlocek pokladni na me kouka jak kdybych mel snad farmu na hlodavce..to ty asi na tyden kupujes tak 12 baliku... |
jen si te dovolim opravit :) 700g je u me opravdu malo, ted nejdu pod kilo denne ani omylem, klasika je tak 1200, nekdy to ujede trochu vic :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 5:57 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | nanobeast napsal: | | vlocky s proteinem to je klasika... ale imho mejch 60g proti tvejm 700 to je ovsem panecku.... ja kdyz kupuju 5 pytlu vlocek pokladni na me kouka jak kdybych mel snad farmu na hlodavce..to ty asi na tyden kupujes tak 12 baliku... |
jen si te dovolim opravit :) 700g je u me opravdu malo, ted nejdu pod kilo denne ani omylem, klasika je tak 1200, nekdy to ujede trochu vic :D | ... asi musíš vstávat o hodinu dřív minimálně aby si to stihl sníst ne? ... jinak by mě zajímalo, jestli ti takové množství neleze do tuků?... A taky můžu jen tiše závidět
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 6:02 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | ... asi musíš vstávat o hodinu dřív minimálně aby si to stihl sníst ne? ... jinak by mě zajímalo, jestli ti takové množství neleze do tuků?... A taky můžu jen tiše závidět |
leze neleze nevim, neco jsem pribral, protoze jsem ted byl hodne zdechlej, ale jsem hodne v pohybu + trenink, takze to kompenzuji i kdyz zdaleka uz nemam tu na kost vysekanou formu, coz mne ale nesere naopak to ted uvitam. A jinak ja je nejim rano, ale behem dne a hlavne vecer pred spanim jich snim nejvic, ale sve odlisne stravovaci navyky tu nehodlam prilis rozvadet, nerad bych nekoho navadel spatnym smerem. tot vse k vlockam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 6:04 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Study napsal: | ... asi musíš vstávat o hodinu dřív minimálně aby si to stihl sníst ne? ... jinak by mě zajímalo, jestli ti takové množství neleze do tuků?... A taky můžu jen tiše závidět |
leze neleze nevim, neco jsem pribral, protoze jsem ted byl hodne zdechlej, ale jsem hodne v pohybu + trenink, takze to kompenzuji i kdyz zdaleka uz nemam tu na kost vysekanou formu, coz mne ale nesere naopak to ted uvitam. A jinak ja je nejim rano, ale behem dne a hlavne vecer pred spanim jich snim nejvic, ale sve odlisne stravovaci navyky tu nehodlam prilis rozvadet, nerad bych nekoho navadel spatnym smerem. tot vse k vlockam |
tak to je potom jiná
|
|
| nahoru |
|
 |
pr0

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 4:25 pm Předmět: |
|
|
Kupujete někdo celozrnné ovesné vločky z Lidlu, ty ve žlutém obalu? Dřív jsem kupoval ty modré, ale teď už mají jen tyto. Je v tom nějaký rozdíl? _________________ "You Got a Dream... You Gotta Protect It. People Can't Do Somethin' Themselves, They Wanna Tell You You Can't Do It. If You Want Somethin', Go Get It."
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 4:27 pm Předmět: |
|
|
| pr0 napsal: | | Kupujete někdo celozrnné ovesné vločky z Lidlu, ty ve žlutém obalu? Dřív jsem kupoval ty modré, ale teď už mají jen tyto. Je v tom nějaký rozdíl? |
tieto sú naj
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 4:33 pm Předmět: |
|
|
| pr0 napsal: | | Kupujete někdo celozrnné ovesné vločky z Lidlu, ty ve žlutém obalu? Dřív jsem kupoval ty modré, ale teď už mají jen tyto. Je v tom nějaký rozdíl? |
jo ja jsem je drive kupoval. rozdil je v tom, ze ty modre byly jemne (drcene) a tyhle ve zlutem obalu jsou normalni. Ted kupuji jen od Emca jemne s vlakninou, sice jsou drazsi, ale za to naprosto vyborne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
pr0

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 4:38 pm Předmět: |
|
|
Díky, tohle jsem potřeboval vědět. _________________ "You Got a Dream... You Gotta Protect It. People Can't Do Somethin' Themselves, They Wanna Tell You You Can't Do It. If You Want Somethin', Go Get It."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 4:56 pm Předmět: |
|
|
| pr0 napsal: | Díky, tohle jsem potřeboval vědět. |
jinak ty modry byly ale lepsi : ( _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|