|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sabatini

|
Zaslal: út červen 28, 2005 1:38 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Sabatini dne ne prosinec 02, 2007 12:58 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pat

|
Zaslal: út červen 28, 2005 3:02 pm Předmět: |
|
|
Já dělám zásadně s horkou! vodou.....nabydou tak 2* na objemu a mě se zdají lépe stravitelné.....ochutím skořicí a light sirupem, popř. kokao je taky fajn
|
|
| nahoru |
|
 |
K-lucie
|
Zaslal: so červenec 09, 2005 9:32 pm Předmět: |
|
|
na jemno nakrajene susene ovoce a smes orisku promicham s vlockami, zaleji vodou a na minutu a pul strcim do mikrovlnky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kharl
|
Zaslal: so červenec 16, 2005 3:21 pm Předmět: |
|
|
Předem připravím na pánvi s cukrem nebo medem, přidám ořechy a rozinky a je z toho domácí musli :)...pak už jenom každá ráno zaliju 0,5l ovocného jogurtu a snídaně je na světě...
|
|
| nahoru |
|
 |
luklin
|
|
| nahoru |
|
 |
marhor

|
Zaslal: st březen 08, 2006 5:07 pm Předmět: |
|
|
150g vloček dám to velké sklenice, dám 1 velkou lžíci cukru a zaleju mlékem, aby toho bylo půl litru. Promíchám a nechám přes noc v lednici. Ráno vstanu, vezmu tyčový mixér, rozmixuju, zahřeju v mikrovlnce 30 sekund (nemám to ráno rád ledový) a pak vypiju nadvakrát suprových 500ml hustýho koktejlu. Dochutit lze ale dále čímkoli. Bannem, skořicí, skořicovým nebo vanilkovým cukrem atd. Já to nedochucuju, je to o financích a o to mi jde. 150g vloček stojí asi 1,50 Kč + mléko asi 5,- Kč = 7,- Kč i s cukrem, když to přeženu ... _________________ Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř!
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: st březen 08, 2006 5:57 pm Předmět: |
|
|
| marhor napsal: | | 150g vloček dám to velké sklenice, dám 1 velkou lžíci cukru a zaleju mlékem, aby toho bylo půl litru. Promíchám a nechám přes noc v lednici. Ráno vstanu, vezmu tyčový mixér, rozmixuju, zahřeju v mikrovlnce 30 sekund (nemám to ráno rád ledový) a pak vypiju nadvakrát suprových 500ml hustýho koktejlu. Dochutit lze ale dále čímkoli. Bannem, skořicí, skořicovým nebo vanilkovým cukrem atd. Já to nedochucuju, je to o financích a o to mi jde. 150g vloček stojí asi 1,50 Kč + mléko asi 5,- Kč = 7,- Kč i s cukrem, když to přeženu ... |
Tohle vypadá hodně zajímavě, navíc se ušetří i dost času ráno - hned vyzkouším :)
|
|
| nahoru |
|
 |
janikjan
|
Zaslal: st březen 08, 2006 6:00 pm Předmět: |
|
|
Okrem toho mixovania to tak robim, myslim, ze som to cital niekde kde to schwaca spominal, tak som odkukal  ..vyskusam aj toto. _________________ Cvicenie je moj pozitok.
|
|
| nahoru |
|
 |
marhor

|
|
| nahoru |
|
 |
TR

|
|
| nahoru |
|
 |
marhor

|
Zaslal: st březen 08, 2006 7:06 pm Předmět: |
|
|
| TR napsal: | Ja uz problemy s pripravou vlocek neresim....nejlepsi sou ty od Emca (prdavaj je za par korun i v baleni po 4), ktery sou i suprove ochuceny a daj se udelat za minutu-jen se zalijou horkou vodou a sou hotovy |
Ano, to ano, ale řešíme tu i stránku finanční ... pokud mám totiž denně do sebe dostat cca 150g bílkovin a cca 500-700g sacharidů, tak je to i o financích ... Prostě nejlevnjší je: kuřecí prsa, vločky, hafo rýže a těstovin a tvaro. To vše každý den v různých úpravách, občas proložit něčím jiným, respektive vším, co dům dá _________________ Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř!
|
|
| nahoru |
|
 |
luklin
|
Zaslal: st březen 22, 2006 3:35 am Předmět: |
|
|
| marhor napsal: | | TR napsal: | Ja uz problemy s pripravou vlocek neresim....nejlepsi sou ty od Emca (prdavaj je za par korun i v baleni po 4), ktery sou i suprove ochuceny a daj se udelat za minutu-jen se zalijou horkou vodou a sou hotovy |
Ano, to ano, ale řešíme tu i stránku finanční ... pokud mám totiž denně do sebe dostat cca 150g bílkovin a cca 500-700g sacharidů, tak je to i o financích ... Prostě nejlevnjší je: kuřecí prsa, vločky, hafo rýže a těstovin a tvaro. To vše každý den v různých úpravách, občas proložit něčím jiným, respektive vším, co dům dá |
tak to je i u nás co dum dá
já si vločky dávám vždy s bílým jogurtem vitalinea je voda
můžu přimíchat rozinky nebo banan nebo sušenné ovoce nebo kakao nebo dextrozu a smlsnu si skoro každý den jinak v týdnu ráno -kombinovat a nechuť přijít nesmí _________________ SíLA NENI O SVALECH A TAKTEZ ZVITEZIT V BOJI NENI O SíLE...________________________________
NIKDY NEPOZNÁTE SVOJE HRANICE,POKUD SE JE NEPOKUSÍTE PŘEKONAT____________________________
NO BRAIN NO MUSCLES
|
|
| nahoru |
|
 |
Hydr0gen
|
Zaslal: čt březen 30, 2006 2:28 pm Předmět: |
|
|
| luklin napsal: | | marhor napsal: | | TR napsal: | Ja uz problemy s pripravou vlocek neresim....nejlepsi sou ty od Emca (prdavaj je za par korun i v baleni po 4), ktery sou i suprove ochuceny a daj se udelat za minutu-jen se zalijou horkou vodou a sou hotovy |
Ano, to ano, ale řešíme tu i stránku finanční ... pokud mám totiž denně do sebe dostat cca 150g bílkovin a cca 500-700g sacharidů, tak je to i o financích ... Prostě nejlevnjší je: kuřecí prsa, vločky, hafo rýže a těstovin a tvaro. To vše každý den v různých úpravách, občas proložit něčím jiným, respektive vším, co dům dá |
můžu přimíchat rozinky nebo banan nebo sušenné ovoce nebo kakao nebo dextrozu a smlsnu si skoro každý den jinak v týdnu ráno -kombinovat a nechuť přijít nesmí |
Přesně....vždyť možností je tolik...
Připravovat ze tepla/za studena, z mlíkem/vodou/jogurten/tvarohem/džusem, před tím opražit, zkombinovat s koupeným křupavým müsli, cornflakes...
Přidat všechny možné suché plody, čerstvé ovoce, kompotované ovoce, kokos, skořici.
Nebo hodit do řidšího pudingu a máte dalších x variant navíc.
Všechno výše uvedené je tak nějak jasné-tak si ale vemte ty kombinace a vyberte nějaké diametrálně odlišné a ty sřídejte podle chuti...A když se vám zají, zkuste třeba pšeničný vločky ... _________________ "World is small, nasty and complicated, everybody dies alone."
|
|
| nahoru |
|
 |
luklin
|
Zaslal: čt březen 30, 2006 2:44 pm Předmět: |
|
|
| Hydr0gen napsal: | | luklin napsal: | | marhor napsal: | | TR napsal: | Ja uz problemy s pripravou vlocek neresim....nejlepsi sou ty od Emca (prdavaj je za par korun i v baleni po 4), ktery sou i suprove ochuceny a daj se udelat za minutu-jen se zalijou horkou vodou a sou hotovy |
můžu přimíchat rozinky nebo banan nebo sušenné ovoce nebo kakao nebo dextrozu a smlsnu si skoro každý den jinak v týdnu ráno -kombinovat a nechuť přijít nesmí |
Přesně....vždyť možností je tolik...
Připravovat ze tepla/za studena, z mlíkem/vodou/jogurten/tvarohem/džusem, před tím opražit, zkombinovat s koupeným křupavým müsli, cornflakes...
Přidat všechny možné suché plody, čerstvé ovoce, kompotované ovoce, kokos, skořici.
Nebo hodit do řidšího pudingu a máte dalších x variant navíc.
Všechno výše uvedené je tak nějak jasné-tak si ale vemte ty kombinace a vyberte nějaké diametrálně odlišné a ty sřídejte podle chuti...A když se vám zají, zkuste třeba pšeničný vločky ... |
jasný s tvarohem taky dával sem nastrouhanej tvrdej ale klidně se dá i měkěj nebo třeba přisypat sušený mlíko s tim jogurtem atd ale to jsem nezkoušel. _________________ SíLA NENI O SVALECH A TAKTEZ ZVITEZIT V BOJI NENI O SíLE...________________________________
NIKDY NEPOZNÁTE SVOJE HRANICE,POKUD SE JE NEPOKUSÍTE PŘEKONAT____________________________
NO BRAIN NO MUSCLES
|
|
| nahoru |
|
 |
Essetka
|
Zaslal: pá duben 07, 2006 8:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|