|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vittus

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
U.B0B

|
Zaslal: po srpen 27, 2012 12:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: po srpen 27, 2012 3:55 pm Předmět: |
|
|
a jak přesně by sis představoval přípravu tohoto pokrmu? _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 1:23 pm Předmět: |
|
|
vločky se povaří v mléce, když jsou měkké tak se v hrníčku v mléce rozmíchá pudinkový prášek, rozmíchá se a přidá se to k vločkám, chvíli se povaří, osladí medem a je hotovo, můžeš dochutit skořicí či grankem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 3:05 pm Předmět: |
|
|
Ja ten puding rovnou nasypu do vlocek  vanilka a cokolada je nejlepsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne září 09, 2012 7:43 am Předmět: |
|
|
Dnes som si urobil vlockovu kasu, aj s cukrom a skoricou (vzdavajuc sa ambicii vyrysovat ako guruhonza) a na vrch som dal cucoriedky + polial som to tou cucoriedkovou stavou..a teda, to je kombo _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
daftruck
|
Zaslal: út říjen 02, 2012 6:26 pm Předmět: |
|
|
Zdravím. Nevíte,ve kterém obchoďáku se dají sehnat jemné vločky s vlákninou od Emca modrý obal. Zkoušel jsem Billu,Penny a Lidl ale nikde jsem ty modrý nenašel.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 6:29 pm Předmět: |
|
|
kauf _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
daftruck
|
Zaslal: út říjen 02, 2012 6:31 pm Předmět: |
|
|
Ok díky. Ten mám sice trochu mimo ale snad se tam dostanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
| daftruck napsal: | | Ok díky. Ten mám sice trochu mimo ale snad se tam dostanu |
Lídl je sice hroznej S-hit ale jejich vločky jsou nejlepší poměr cena/výkon na druhém místě jsou ty emco _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út říjen 02, 2012 7:06 pm Předmět: |
|
|
| Vittus napsal: | | daftruck napsal: | | Ok díky. Ten mám sice trochu mimo ale snad se tam dostanu |
Lídl je sice hroznej S-hit ale jejich vločky jsou nejlepší poměr cena/výkon na druhém místě jsou ty emco |
co je na lidlu shit? poměr cena výkon nejlepší výrobky. Perfektní 96 procentní šunka za 30, jinde 40 a víc, vločky za 15, jinde za 25, perfektní džem, špagety z tvrdé pšenice za 13, levné jogurty, tvarohy, sýry, dobrá kosmetika, skvělé džusy, podle mě lidl jeden z nej obchodů
Naposledy upravil vlkisekk dne út říjen 02, 2012 7:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 7:06 pm Předmět: |
|
|
| Vittus napsal: | | daftruck napsal: | | Ok díky. Ten mám sice trochu mimo ale snad se tam dostanu |
Lídl je sice hroznej S-hit ale jejich vločky jsou nejlepší poměr cena/výkon na druhém místě jsou ty emco |
V cem je prosimte lidl shit????? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 7:25 pm Předmět: |
|
|
Ostatní výrobky jejich značky ve mě nebudí důvěru. Ale na druhou stránku to ani u ostatních řetězců _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út říjen 02, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
| Vittus napsal: | | Ostatní výrobky jejich značky ve mě nebudí důvěru. Ale na druhou stránku to ani u ostatních řetězců |
až vyzkoušíš tak v tobě tu důvěru vzbudí
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 7:47 pm Předmět: |
|
|
Dobrá, příští týden tam nahlédnu :) třeba budou brát i naše stravenky...které se snažím marně udat _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|