Ovesné vločky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 51, 52, 53  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ovesné vločky  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Ovesné vločky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Insano41

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2012 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

klasická snídaně - vločky+mléko+sladidlo -> mikrovlnka + kousek nějakého ovoce (jablko, švestky,..) ... pro mě nejlepší, co si můžu ráno dát:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mine

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2012 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Né nadarmo je Lidl už poněkolikátý obchodníkem roku. Pro mě je to taky nejlepší krám. Nejradši mam ty keci že to je shit a povl.. tohle slyšim od lidí kteří nakupujou v tescu, albertu atd. Přitom např. jenom v Tescu jsem koupil už tolik zkaženejch nebo prošlejch sraček že to ani neni možný spočítat. A to do tesca apod. chodim jenom vyjímečne málokdy když jsem někde mimo domov. Naopak v lidlu kde jsem nakoupil mnohonásobně víc věcí se mi tohle nikdy nestalo. O tom že půl kila vloček je tam za 15 korun kdežto 400g hnusnejch stoji v Tescu 25kc ani nemluvim. To samý tvaroh, eidam ...
TheGhost

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je z Lidlu není k jídlu :))))
TheGhost

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je z Lidlu není k jídlu :))))
Elwanelyn

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidl je hodně v pohodě obchod, jen mě štve, že ten náš nemá pul s masem...uzeninami, jinak jedna velká radost z něj.
Insano41

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2012 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mám takovou otázku, ohledně vloček - včera sem objevil kouzlo "zapékání vloček", dělám si takovy light homemade musli mix:D.. jenom ovesne+psenicne+stevia+trochu mleka, aby se slepily k sobě->pečící papír->péct dokad nejsou vlocky krupave (vysledek je paradní!)..no a ted k tomu dotazu, zajimalo by me, jestli se vlivem pečení zvyšuje en. hodnota vloček, zda vločky prichazeji o nejake vitamina a tak... ptám se jenom abych měl zhruba tak predstavu a vedel jak si to vhodně započítávat do příjmů. :) díky!
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2012 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Záleží, jak dlouho zapejkáš. Čím déle, tím více se škrob nakrátí na kratší polysacharidové řetězce a pak vznikají tzv. dextriny (kratší polysacharidy). Jenže ty obsahují narozdíl od škrobu určité vazby mezi glukosovými jednotkami, které naše enzymy neumí rozštěpit. Tudíž převedeno do lidské řeči, klesá využitelnost sacharidů přijatých právě z této tvé müsli směsi. Výsledek je právě potom chuťově parádní, protože se ti krácením sacharidového řetězce zintenzivňuje sladká chuť. Taky počítej s tím, že o nějaké ty vitamíny a minerály příjdeš. Mimo jiné bude GI této směsi vyšší, než jejich nezapečené verze.

Zní to asi dramaticky, ale pokud ti to takhle chutná a nedělá ti problém směs strávit, tak se tím vůbec nemusíš zabývat.

Naposledy upravil eSko dne čt listopad 01, 2012 5:24 pm, celkově upraveno 1 krát
Insano41

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2012 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky za odpověď:)
LadikGTI

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co myslite na to jist 500g-1000g vloček deně?Zkusil to nikdo pribral hodne?+normalni stravu ktomu?
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to Ti může povyprávět draper. A taky můj spolubydlící na privátě, ten zřejmě razí motto: "Když nevíš, co si dát, dej si vločky!". Zdravím Pr!nce. Ale 1000 g vloček je už přespříliš, spočítej si, kolik by si dostal do sebe vlákniny. Navíc z vloček nevyužiješ tak dobře minerály kvůli fytátům, které obsahují.
Draper

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 11:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LadikGTI napsal:
Co myslite na to jist 500g-1000g vloček deně?Zkusil to nikdo pribral hodne?+normalni stravu ktomu?

Mej jsem jiste zivotni obdobi asi ctvrt roku trvajici, kdy jsem jedl 1000-1500g ov denne (ano opravdu denne, nebyla to zadna jednodenni vyjmka, proste jsem miloval ovesne kase...). No co na to rict? Kyne se po tom pekne (15kg za nejakych 10 tydnu a svalu jsem tam moc nevidel ). Clovek se citi porad plnej a presycenej, ovsem pozitivum na tom je to, ze ve vlockach je opravdu hodne energie a nikdy jsem naturalne nemel tolik sily a energie v gymu jako prave po velkem prijmu ovesnych vlocek nebo ovoce. Ovsem ja jsem v mnoha vecech extremista a takove mnozstvi nikomu samozrejme nedoporucuji (viz. kolega Esko).
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2012 12:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nekupujte si vločky PENAM (pokud nechcete bílkoviny navíc) Ráno jsem si je dělal a našel jsem tam nějaký zvířátka
Pady Villa

PříspěvekZaslal: so prosinec 01, 2012 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mine napsal:
Né nadarmo je Lidl už poněkolikátý obchodníkem roku. Pro mě je to taky nejlepší krám. Nejradši mam ty keci že to je shit a povl.. tohle slyšim od lidí kteří nakupujou v tescu, albertu atd. Přitom např. jenom v Tescu jsem koupil už tolik zkaženejch nebo prošlejch sraček že to ani neni možný spočítat. A to do tesca apod. chodim jenom vyjímečne málokdy když jsem někde mimo domov. Naopak v lidlu kde jsem nakoupil mnohonásobně víc věcí se mi tohle nikdy nestalo. O tom že půl kila vloček je tam za 15 korun kdežto 400g hnusnejch stoji v Tescu 25kc ani nemluvim. To samý tvaroh, eidam ...

Musim souhlasit protoze jelikoz vyrobky co se vyrobi tak se vyvaži do vsech Lidlu vč. do německých takze kvalita potravin je nekde jinde.. Albert Tesco nejvic hnus . koukal sem aji na porad Peklo na talířu doporučuji je to na stream :D delaly testy na vepřove konzervy nejhur dopadlo tesco value 20 procent masa zbytek sračky tuk apod..:D a nejlip dopadlo prave z Lidlu 90 procent masa a tam to ten moderator rekl,ze je to diky tomu ze se to vyvazi do vsech lidlu i tech jak rikam nemeckych a to byl si nedovolily neco šmelit :D
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 01, 2012 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsak ona ta kritika na Lidl je z prevazne casti sirena tema, kteri tam nikdy poradne nenakupovali a vubec nechapu, proc mezi lidma obecne tenhle nesmyslny mytus koluje.
jachym

PříspěvekZaslal: so prosinec 01, 2012 11:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se mě týče... přiznávám, že většinu nákupu dělám v tesku, protože to mam hned vedle školy a kolikrát prostě neni čas jet jinam, nebo po cestě mam ještě Interspar. Ony ty základní věci se tam taky koupit daji levně a neřikal bych obecně že jsou to všechno šmejdy, ty najde člověk dneska bohužel všude, v Lídlu, tescu, kauflandu, sparu..... to že jednou nějaká inspekce najde něco prošlýho tam a po druhý jinde bych spíš bral jako místní problém a nelze říct o nějaké prodejně že je bezproblémová.
Do Lídla skoro nechodim, ale je to spíš proto, že v okolí v podstatě žádný neni a ten co je je dost z ruky. Co ale opravdu v Lídlu JE bezkonkruenční je nabídka šunek - nejen že jsou levné, ale s tak vysokým % masa jsem jinde snad ani neviděl - ani kdybych si připlatil... snad jen v globusu.
Co se ale třeba konkrétně těch vloček týče, v tescu jsem taky kupoval půl kila za cca 15Kč a byly naprosto v pořádku... nedá se to prostě říct obecně, obecně se dá jen říct, že bohužel u nás obchody dost hledí na to, že lidi radši hodně za málo než míň za víc ale kvalitnější.... a vzhledem k tomu, že lidi to tolerujou tak nemaji důvod to měnit.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ovesné vločky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 51, 52, 53  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: