Benchpress - stopka na hrudníku + druhá stopka v 1/3 dráhy nahoru
4x7 90kg RPE8
Mrtvý tah - klasikou, z deficitu 3cm
4x7 135kg RPE 7
Incline DB flies 3x12 16kg
Přítahy JČ v předklonu 3x12 28kg
Kroužení JČ v upažení 3x12+12
+ facepulls 3x12
Biceps JČ 3x10 16kg
+ extenze EZ 3x10 28kg
Noo, dřepy byly ok, ale měl sem svalovku na zadku z bulharů ve čtvrtek, tak sem nechtěl hrotit váhu. Benche byly tak tak, stopky hodně ubíraly, hlavně triceps odcházel, ale to se poddá. Tahy ok a pumpy taky, vše jde, jak má ...
Dřepy byly ok, postnu video 220kg - chybělo mi tam do hloubky 3-5cm imho, ale to bylo spíš nejistotou než že by chyběla síla, provedení bylo celkem dynamické a příští týden zkusím 230-240kg, naposledy v měkkých bandech. Objemové série byly v pohodě, nějak to dobře zvládám.
Mrtvola těžká, na videu vypadala celkem s rezervou, ale asi bych už další opáčko neurval. Objemové série utrpení, první dvě bez trhaček, pak už s ...
Weeee, prolomena psychologická hranice 130kg, těch 35 bylo ještě pořád s rezervou - aneb co udělá dobrá lavice na bechni, kvůli tomu, že naše doma je podělaná, tak jsme byli ve Vsetíně :) příští týden, tj poslední týden cyklu, oťukám 140, když půjde, tak lehce přes, uvidíme, jak bude mana :)
Weee, to jde lehce :) pěkně to šlape, váha je kolem 107,5kg, síla roste jak cyp - příští týden chci určitě zkusit dřep 230-240, bench 140-145 a tah 250-255
Pondělí sem musel vzít hopem, končil sem pozdě v práci a když sem začínal trénink, tak už sem měl být jinde, ale tak co se dá dělat. Ořezal sem to na nezbytné minimum, cvičil ve Zlíně - v Olympii (tajně sem doufal, že potkám ewitch, ale nezadařilo se )
Dřepy byly luxus, u 240kg se mi dole rozvázala bandáž na pravé noze, ale bez zaváhání, 250 mi kontroloval kluk co závodí v IPF a podle jeho tvrzení byla hloubka i pro něj ok back off sety už byly jen tak light, mrtvola se mi jela líp jak doma - líp sem se k tomu srovnal, od země rychlejší ... Rezerva byla možná 5, 7,5kg.
První pokus na 140 byl takový nejistý, asi sem i lehce zvedl prdel, tak sem si řekl, že to dám znovu a lépe - a jak sem řekl, tak sem udělal jen sem si pak u těch objemových sérií sem si možná lehce hnul zádama, ráno jsem to trochu cítil, dal sem o sérii méně.
e-witch: možná tam ty anomálie jsou, třeba sem jen trefil tu pozitivní stranu hehe, to si trefila tu nejhorší pajzu co tam máme :D u zastávky Polanka obec v KD máme náš gym, obhlížíš terén? :D
Paused highbar SQ - stopka cestou nahoru na paralelu
4x4 140kg
Paused CG towel press
4x 90
4x 100
4x 110
4x 120 PR !!
Bulgarian SSQ 3x10 16kg
Zakopávání 3x12
Zdvihy nohou na hrazdě 3x10
+ sedlehy s jč 3x 4+4 17kg
Weee, benche jdou jak po másle, umím se k tomu srovnat, tlačit nohama, trefuju dráhu - začíná to být všechno moc fajn :)
Ale sakra, v sobotu dopoledne jsme přeháněli ovce, do tří hodin, pak oběd a šlo se na rozlučku se sezónou dobrovolných hasičů, pilo se a jedlo a neděli mi bylo neskutečně kurevsky blbě
Deload je jen ubrání objemu práce, inzenzita zůstává plusmínus stejná - dřep 240kg raketa, ale na 255 mě sparring uvázal bandáže nějak jinak a dole se mi posunuly kříže na obou nohách, takže support nula nula nic video snad dodám. Mrtvolu sem konečně trefil setup a šlo to hezky, 250 bylo snad ještě lepších jak 220 - uvažoval sem že i přidám, ale nakonec sem si to rozmyslel, než to zbytečně rvát na sílu - cns zůstala nabuzená jak stará buzna, vše se v dobré obrátilo
na 255 mě sparring uvázal bandáže nějak jinak a dole se mi posunuly kříže na obou nohách, takže support nula nula nic
kříže nedělej... je to blbost, pokud nemáš nějaký problémy s kolenama... kříže se dělaj většinou po nějakým zranění, pro tebe k ničemu...
motej buď jenom ze spodu nahoru a nebo ze spodu nahoru a pak zase zpátky dolu
příště se s tím sparringem domluv, nebo si to vázej sám, když ti to pak od něj nevyhovuje... já třeba si v tréninku vázám bandáže vždycky sám, pokud netrénuju s bandou v boru, kde jsem se fakt nebál, že by mi to někdo zavázal nějak blbě
Tyto střední bandy mám dlouhé 2m, takže mi chybí půlmetr do obvyklé délky a trochu mě to mate. Kříž mám odkoukaný z videí na elitefts, zkoušel sem vázat klasicky odspod nahoru a zpět a neměl sem takovou jistotu...
A sparinga učím vázat, abych se na soutěži na něj mohl spolehnout, tam to radši nechám na něm - vždycky mě to docela unaví, vloni sem dostával i křeče do rukou, když sem si -3w do soutěže, vázal sám.
Tyto střední bandy mám dlouhé 2m, takže mi chybí půlmetr do obvyklé délky a trochu mě to mate. Kříž mám odkoukaný z videí na elitefts, zkoušel sem vázat klasicky odspod nahoru a zpět a neměl sem takovou jistotu...
A sparinga učím vázat, abych se na soutěži na něj mohl spolehnout, tam to radši nechám na něm - vždycky mě to docela unaví, vloni sem dostával i křeče do rukou, když sem si -3w do soutěže, vázal sám.
Ty máš lepší zkušenost bez kříže?
u 2m je to horší no, ale doporučoval bych jenom ze spoda nahoru... dřív jsem taky vázal kříže, pak mě to odnaučil vašek češka a dost dalších dobrých lifterů mi říkalo to samí... super video o bandážích je třeba od malanicheva... ta voda vážně pomáhá, jednak to líp drží na tý noze a přišlo mi, že pak ty bandáže ani tolik neřežou
jo, na soutěži to chce, aby si to člověk nevázal sám... unavit to dokáže víc jak pak ten dřep... já debil jsem po dřepu vázal bandáže kámošovy, kterej mě o to požádal a pak mi vypadnul z rukou základ na mrtvole kvůli tomu... jestli si zatím není jistej a neváže to vždycky stejně, tak bych ho spíš nechával to vázat na nějaký menší váhy i v tom tréninku, než na ty nejvyšší... ale jestli to zvládáš i v blbě zavázaných bandážích, tak budeš mít aspoň větší rezervy až se to naučí
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru