|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Douglas

|
Zaslal: so leden 31, 2009 9:37 am Předmět: |
|
|
UFC 95
Vzhledem k tomu ze soucasne startovka UFC 94 je i pro vetsinu skalnich celkem nezajimava, tak toto asi nenadchne uz vubec nikoho, nicmene i tady je par zajimavych zapasu. Navic jmena v UFC posledni dobou zas az tak zajimave zapasy nedelaji (cest vyjimkam).
MAIN CARD
Diego Sanchez vs. Joe Stevenson
Dan Hardy vs. Rory Markham
Wilson Gouveia vs. Nate Marquardt
Demian Maia vs. Chael Sonnen
Josh Koscheck vs. Paulo Thiago
PRELIMINARY CARD
Junior dos Santos vs. Stefan Struve
Justin Buchholz vs. Terry Etim
Shannon Gugerty vs. Tom Lawson
Paul Kelly vs. Troy Mandaloniz
Neil Grove vs. Justin McCully _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so leden 31, 2009 10:39 am Předmět: |
|
|
UFC 95 - no tak tenhle line up neříká nic moc ani mně, ale stejně na to kouknu...
BTW Blíží se nám UFC 100 - zatím jsou to jen rumours, ale říká se, že by se mohlo jít o všechny UFC belty.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so leden 31, 2009 1:50 pm Předmět: |
|
|
Hakim píše z Ruska
| citace: | | Ahojte, vsechny moc zdravim z ruske Kazane. Muj souper je 2,05m merici Sergej Patuchin. Dneska vecer mi tedy drzte palce. Jinak Kazan je nadherny a absolutne zasnezeny mesto. Nalada je dobra. US! |
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: so leden 31, 2009 1:55 pm Předmět: |
|
|
Hakim ma taky 2metry:). Je nejvetsi a nejpomalejsi ceska tezka vaha, druhy misto Honza Muller
Drzim palce a doufam ze vyhraje..
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so leden 31, 2009 2:21 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | Hakim ma taky 2metry:). Je nejvetsi a nejpomalejsi ceska tezka vaha, druhy misto Honza Muller a jen těsně třetí za Honzou je Drago
Drzim palce a doufam ze vyhraje.. |
Nejpomalejší?
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: so leden 31, 2009 3:04 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | Drago napsal: | Hakim ma taky 2metry:). Je nejvetsi a nejpomalejsi ceska tezka vaha, druhy misto Honza Muller a jen těsně třetí za Honzou je Drago
Nejpomalejší? |
Ale to by pak uz nesmel byt nikdo dalsi
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so leden 31, 2009 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | Geroj napsal: | | Drago napsal: | Hakim ma taky 2metry:). Je nejvetsi a nejpomalejsi ceska tezka vaha, druhy misto Honza Muller a jen těsně třetí za Honzou je Drago
Nejpomalejší? |
Ale to by pak uz nesmel byt nikdo dalsi |
Hakim vyhráááááááL
| citace: | "Tak jsem vyhral. Ke konci druheho kola soupere pocitali po pravem haku a ve tretim kole na tu samou techniku uz nevstal. Tak jsem rad, jelikoz s Rusem v rusku vyhrat na body je tezky a on nebyl lehky souper. Tak jsem si dal peknej darek k mym kristovym letum.US!"
|
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so leden 31, 2009 7:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po únor 02, 2009 8:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
Zaslal: po únor 02, 2009 8:58 pm Předmět: kerka |
|
|
vzdy ma zaujimalo co to ma vykerovane na tom ramene...neviete niekto?
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: po únor 02, 2009 9:10 pm Předmět: Re: kerka |
|
|
| hobbyt napsal: | | vzdy ma zaujimalo co to ma vykerovane na tom ramene...neviete niekto? |
zeby podpis na obrazku ?
|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
Zaslal: po únor 02, 2009 9:11 pm Předmět: :D:D |
|
|
ale on ma daco vykerovane na ramene
ja som si myslel ze to je ta kerka
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po únor 02, 2009 10:28 pm Předmět: |
|
|
Hakim super
Wandovi to prospěje.
Na toho GSP se Silvou jsem po Pennovi myslel, ale neplánovalo se spíš posunout ho do LHW? S tím GSP by to bylo ale dobrý, GSP by byl nabušený jak patník, a Silva o půl metru vyšší:-))))) _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|