Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2009 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wandovi to prospěje jenom tak, že bude mít daleko menší konkurenci, ale Andersona stejně neporazí.
Na zápas GSP- Silva se rád podívám ale co to je zase za Whiteův výmysl "catch-weight"? To už bude Anderson vypadat jak z koncentráku. Být jím tak bych do toho nešel. At jde GSP do Silvovi váhovky. A ty marketingové kecy o nejlepších P4P fighterech se mi taky pranic nelíbí. Při vší úctě ke GSP , nemá ve srovnání třeba s LHW žádnou pořádnou konkurenci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2009 11:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wand potřebuje změnu a tohle změna je...myslím, že mu to jedině prospěje. Bude muset jít s váhou dolů, zrychlit, vylepšit dynamiku a techniku...tohle vše se mu může při případném návratu do LHW jedině hodit. Kdo koho porazí se vždy vidí až na konci v kleci.

A já to tedy pochopil spíš tak, že GSP pro ten fajt přibere k Silvovi, jako Penn přibral k němu....AS s ohledem na svoji výšku už moc shazovat nemůže.
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: út únor 03, 2009 12:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg:
Jsem si skoro jistý že catch weight znamená že budou oba vážit přesně v polovině mezi svými váhovkami, aby neměl nikdo výhodu v souboji o nejlepšího P4P fightera. Prostě hloupost a výhoda pro GSP.
Mám obavu že Wand dopadne se Silvou přesně jako Henderson, ale možná by se s ním ani nemusel utkat kdyby šel Anderson o váhu výš.
ygg

PříspěvekZaslal: út únor 03, 2009 1:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to potěš..by mne zajímalo, kolik teď Silva shazuje do MW.

K Wandovi se nevyjadřuji, stejně jako zásadně netipuji výsledky fajtů ... kdo vyhraje, vyhraje, jsou tam dva, tak jeden z nich to na 100% bude. Mně to stačí
c87

PříspěvekZaslal: út únor 03, 2009 6:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yggu, tak tu je ktory vitaz? na 100%jeden z nich?

ygg

PříspěvekZaslal: út únor 03, 2009 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:

yggu, tak tu je ktory vitaz? na 100%jeden z nich?

Vždy ten koho vyhlásí rozhodčí, ať už o tom ví nebo ne .... a jistě, ještě taky mohu pro upřesnění dopsat, že pokud někdo nakope naříklad CC do kulí, a místo diskvalifikace se vyhlásí NO CONTEST, tak nevyhrál nikdo. Ale to prostě ber jako statistickou odchylku od které abstrahuji
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2009 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted se hodně lidí zase nasere
Affliction payroll:
Arlovski 1500000
Fedor 300000
Barnett 500000
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2009 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oficiální poster...

Bazzy

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2009 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rampage proti jardinovi to je jasna jednicka, to kapesny v affliction to je bomba mozna plati souperum fedora vic jinak by do toho ringu s nim ani nevlezli:)

myslim ze to ko za 30 milionu andreie zase tak nebolelo
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2009 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
rampage proti jardinovi to je jasna jednicka, to kapesny v affliction to je bomba mozna plati souperum fedora vic jinak by do toho ringu s nim ani nevlezli:)

By mě zajímalo kolik je stojí příprava. To bude taky urcitě balík za trenery, sparingy a tak. Taky me překvapilo že taková podle mého megahvězda Babalu dostal jen 90000
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2009 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Bazzy napsal:

By mě zajímalo kolik je stojí příprava. To bude taky urcitě balík za trenery, sparingy a tak. Taky me překvapilo že taková podle mého megahvězda Babalu dostal jen 90000

Já to stejně nechápu, ty výplaty pro Fedora. Poprví jsem to jakžtakž chápal, resp. vysvětloval jsem si to tim, že v USA nemá narozdíl od Sylvii takové jméno. Ale i teď taková směšná částka ve srovnání s Andrejem? Navíc tohle je jeho domovská organizace (M-1), tak proč nedá svýmu hlavnímu koni lepší prachy.

Ta příprava A.A. musela bejt dost mastná, jenom prvotřídní tréneři boxu co měl, si musí účtovat pěknou pálku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2009 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzhledem k výplatám fighterů za fight si troufám tvrdit, že Arlovskiho příprava víc jak 100k nestála.

A Fedor? Ten ty prachy dostal určitě taky, jen se nezohlednily přímo ve fight money...
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2009 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arlovski podepsal s Golden Boy? Že by si dal boxík?
http://dreamfighters.com/?p=1360

P.S.Odkdy je Cizo adminem Bojových sportů? :-))
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2009 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Historie ATJ Lucko - Chorvatských speciálních jednotek, jejichž byl Crocop dlouho členem...
http://dreamfighters.com/?p=1365

Stan

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2009 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Ted se hodně lidí zase nasere
Affliction payroll:
Arlovski 1500000
Fedor 300000
Barnett 500000

Kdyz si clovek uvedomi,ze tady Fedor nechal 100k na danich,tak tech 200litru je opravdu usmevnych..trochu malo na jeho kvality..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: