|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MalajskyTygr
|
Zaslal: po únor 02, 2009 11:13 pm Předmět: |
|
|
Wandovi to prospěje jenom tak, že bude mít daleko menší konkurenci, ale Andersona stejně neporazí.
Na zápas GSP- Silva se rád podívám ale co to je zase za Whiteův výmysl "catch-weight"? To už bude Anderson vypadat jak z koncentráku. Být jím tak bych do toho nešel. At jde GSP do Silvovi váhovky. A ty marketingové kecy o nejlepších P4P fighterech se mi taky pranic nelíbí. Při vší úctě ke GSP , nemá ve srovnání třeba s LHW žádnou pořádnou konkurenci.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: po únor 02, 2009 11:56 pm Předmět: |
|
|
Wand potřebuje změnu a tohle změna je...myslím, že mu to jedině prospěje. Bude muset jít s váhou dolů, zrychlit, vylepšit dynamiku a techniku...tohle vše se mu může při případném návratu do LHW jedině hodit. Kdo koho porazí se vždy vidí až na konci v kleci.
A já to tedy pochopil spíš tak, že GSP pro ten fajt přibere k Silvovi, jako Penn přibral k němu....AS s ohledem na svoji výšku už moc shazovat nemůže. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út únor 03, 2009 12:07 am Předmět: |
|
|
ygg:
Jsem si skoro jistý že catch weight znamená že budou oba vážit přesně v polovině mezi svými váhovkami, aby neměl nikdo výhodu v souboji o nejlepšího P4P fightera. Prostě hloupost a výhoda pro GSP.
Mám obavu že Wand dopadne se Silvou přesně jako Henderson, ale možná by se s ním ani nemusel utkat kdyby šel Anderson o váhu výš.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út únor 03, 2009 1:09 am Předmět: |
|
|
Tak to potěš..by mne zajímalo, kolik teď Silva shazuje do MW.
K Wandovi se nevyjadřuji, stejně jako zásadně netipuji výsledky fajtů ... kdo vyhraje, vyhraje, jsou tam dva, tak jeden z nich to na 100% bude. Mně to stačí _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út únor 03, 2009 10:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: st únor 04, 2009 5:16 pm Předmět: |
|
|
Ted se hodně lidí zase nasere
Affliction payroll:
Arlovski 1500000
Fedor 300000
Barnett 500000
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st únor 04, 2009 5:35 pm Předmět: |
|
|
rampage proti jardinovi to je jasna jednicka, to kapesny v affliction to je bomba  mozna plati souperum fedora vic jinak by do toho ringu s nim ani nevlezli:)
myslim ze to ko za 30 milionu andreie zase tak nebolelo
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: st únor 04, 2009 5:52 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | rampage proti jardinovi to je jasna jednicka, to kapesny v affliction to je bomba mozna plati souperum fedora vic jinak by do toho ringu s nim ani nevlezli:)
myslim ze to ko za 30 milionu andreie zase tak nebolelo |
By mě zajímalo kolik je stojí příprava. To bude taky urcitě balík za trenery, sparingy a tak. Taky me překvapilo že taková podle mého megahvězda Babalu dostal jen 90000
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: st únor 04, 2009 5:58 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Bazzy napsal: | rampage proti jardinovi to je jasna jednicka, to kapesny v affliction to je bomba mozna plati souperum fedora vic jinak by do toho ringu s nim ani nevlezli:)
myslim ze to ko za 30 milionu andreie zase tak nebolelo |
By mě zajímalo kolik je stojí příprava. To bude taky urcitě balík za trenery, sparingy a tak. Taky me překvapilo že taková podle mého megahvězda Babalu dostal jen 90000 |
Já to stejně nechápu, ty výplaty pro Fedora. Poprví jsem to jakžtakž chápal, resp. vysvětloval jsem si to tim, že v USA nemá narozdíl od Sylvii takové jméno. Ale i teď taková směšná částka ve srovnání s Andrejem? Navíc tohle je jeho domovská organizace (M-1), tak proč nedá svýmu hlavnímu koni lepší prachy.
Ta příprava A.A. musela bejt dost mastná, jenom prvotřídní tréneři boxu co měl, si musí účtovat pěknou pálku.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st únor 04, 2009 7:09 pm Předmět: |
|
|
Vzhledem k výplatám fighterů za fight si troufám tvrdit, že Arlovskiho příprava víc jak 100k nestála.
A Fedor? Ten ty prachy dostal určitě taky, jen se nezohlednily přímo ve fight money...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 05, 2009 7:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 05, 2009 7:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|