|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jarack
|
Zaslal: ne květen 23, 2010 8:14 am Předmět: |
|
|
Dneska mam tréningový volno.. Neví někdo, jak ten kreáč brát ve dny volna? Na obalu je napsáno 3 - 6 tablet před trenálem, ale nevim, jak ve volnu..  . Taky jsem slyšel od lidí, že se má brát ráno a večer, či před a po tréningu, tedy vždy rozdělen na 2 porce..? ? Velmi rád bych požádal někoho zkušenějšího o rady a předem děkuji.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jarack
|
Zaslal: po květen 24, 2010 1:01 pm Předmět: |
|
|
Rozhodl jsem se, že na ten kreáč kašlu - dokud nebudu kurevsky narvanej.  . Teď budu cvičit přírodně a pak to tam sýpnu a budu úplně neskutečně brutálně narvanej  .. Jinak dneska jsem dal klasickej oseknej, protože jdu na noční a navíc se oslava protáhla až cca do 2:00 ráno (nevožral jsem se  )
15 min kolo
rozpažky s kladkama
předpažování s jednoručkama
stahování provazu na kladce
shyby širokým úchopem
scottovka
zkracovačky
kosa s kladkou _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út květen 25, 2010 12:03 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem si naordinoval den volna, protože mam mezi nočníma.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: čt červen 10, 2010 12:01 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Všem. Tak jsem teď ňákej čas nepsal, protože nebyl čas. To ovšem neznamená, že jsem nechodil na trenály.. Tělo se mi odměnilo ztrátou některejch špeků, ale váhovka překvapivě nejde do pr...., čemuž se dost divim.. Zpětně to sem ale dávat nebudu, na to jsem moc línej. Za tu dobu se udály dvě změny. Za prvý jsem začal místo cíg kouřit fajfku (cca 1 za 2 dny - když už fakt přijde kurevská chuť a můžu jen doporučit - na fýze jí vůbec nepocítíte a chuťově je to taky někde jinde, akorát je to dražší sranda). Druhá změna spočívá v tom, že jsem si sestavil 4 trenály (klasický komplety), který pojedu pořád dokolečka.. Dneska jsem akorát jel místo rozpažek motýla, protože bylo plno a úplně jsem zapomněl na šikmý ( zítra holt dam double)..
Váhovka: 97,7kg
15min kolo
motýlek
multipress
stahování provazu
shyby šir. úchopem
scottovka
lehsedy
10min kolo
stretching _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so červen 12, 2010 3:16 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Všem, tak jsem byl včera na trenálu, ale už jsem línej to sem psát, protože musim za hoďku na noční.. Z cyklu 4 trenálů jsem nakonec slevil na 3, kde jsem zařadil ještě víc základních cviků a poněkud omezil kladky na 1 lehčí tréning uprostřed.. Zde je konkrétní rozpis, kterého se teď budu bržet, jelikož se mi cviky v něm osvědčili.. Na některé pozici jsou 2 cviky, tak je budu střídat. Tam kde je kladka je to myšleno tak, že se budou střídat všechny smysluplné kladkové cviky na danou partii. Partie jdou vždy v tomto pořadí:
Kozy
Bicák
Tricák
Záda
Bicák
Rovný břicho
Šikmý břicho
1
Tlakový cvik
předpažování, zdvihy (kladka nebo činka)
kliky na bradlech, kickback
shyby šir úchopem
ňáká osa
zkracovačky, zdvihy nohou ve visu
boční zk, vytáčení s osou
2
rozpažky
upažování
kladka
kladka
kladka
kladka
kladka
3
Pullover
Tlakový cvik
fr. tlak, úzkej bench
ňáká osa
ňáká osa
zkracovačky lehsedy
boční zk, lavice na šikmý
No, co k tomu dodat? Vím, že se teď půlka fóra bude chytat za hlavu, ale mě tento systém vyhovuje. Zkusil jsem cvičně první trenál a byla to nádhera. Od pondělka (až vylezu z poslední noční) začnu dle šichet naostro.. Ještě bych rád dodal, že kromě nezbytných případů (bude obsazeno) jsou vyškrtnuty všechny kundostroje a kladkové cviky pojedu opravu jen na kladkách (věž).
Jak jsem řekl, cílem je bejt zase alespoň trošku ve formě, nic víc, nic míň. Jinak pořád nekouřim cíga a s tou fajfkou se to dá celkem přežít. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so červen 12, 2010 3:34 pm Předmět: |
|
|
Ještě aktuálka cca 98,5 kg
Moc se nesmějte, neumim pózovat a máma zase moc fotit _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: so červen 12, 2010 4:12 pm Předmět: |
|
|
| Jarack napsal: | Moc se nesmějte, neumim pózovat a máma zase moc fotit |
a jseš si jistý, že problém je na straně pózingu? ale od minulý fotky vypadáš trochu líp myslím, nechce se mi ji hledat
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: so červen 12, 2010 4:31 pm Předmět: |
|
|
Mě to přijde podstatně lepší než minule... Za chvilku už to bude na ten kreáč _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so červen 12, 2010 5:22 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, děkuju Vám.. Se stravou to pořád neni ideální, protože k práci policajta to jde dost těžko, avšak snažím se vyřadit všechny párky, atd. a nahrazuju je uzenými kuřecími stehny, makrelami, sušenou šunkou, atd. Ve všední dny se dnažim tyhle věci nežrat vůbec, i když občas malinko zhřešim. Důležitá změna asi je, že nechlastam a nekouřim cíga. Ta dýmka je opravdu něco jinýho (nešlukuje se). Cítím obrovské zlepšení, co se fýzy a všeobecně chuti do všeho týká. Ve čt. jsem zhřešil (cca 13 dvanáctek  ) a musim říct, že jsem druhej den na trenál málem nedorazil, takže jsem toho potom dost litoval a byl jsem nasranej sám na sebe. Co se toho kreáče týká, tak si ho nechám na zimu, po novém roce. Zatím se cítím dobře i bez něj a nabírat opravdu nepotřebuju  Tak ještě jednou díky za reakce a budu se snažit to i nadále pořádně štípat.! _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: so červen 12, 2010 11:27 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | Mě to přijde podstatně lepší než minule... Za chvilku už to bude na ten kreáč |
nezlob se na mě, ale mě to přijde dost tragické
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: so červen 12, 2010 11:33 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Johny HaRd napsal: | Mě to přijde podstatně lepší než minule... Za chvilku už to bude na ten kreáč |
nezlob se na mě, ale mě to přijde dost tragické |
a ty si asi Coleman, Jarack je hovadák jak svina, vsadím se, že ty bys nedal 13 plzní ani hovnem co?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: ne červen 13, 2010 5:40 am Předmět: |
|
|
No, myslim, že na tom neni nic k chlubení, každopádně děkuju za podporu. Škoda, že mam dneska poslední noční, protože bych jinak rád zašel, jenže vim, že to je pak očistec.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne červen 13, 2010 7:08 am Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | vlkisekk napsal: | | Johny HaRd napsal: | Mě to přijde podstatně lepší než minule... Za chvilku už to bude na ten kreáč |
nezlob se na mě, ale mě to přijde dost tragické |
a ty si asi Coleman, Jarack je hovadák jak svina, vsadím se, že ty bys nedal 13 plzní ani hovnem co? |
po 13 plzních bych měl otravu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|