Cesta za ztracenou kondicí...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 37, 38, 39  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cesta za ztracenou kondicí...  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Cesta za ztracenou kondicí...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jarack

PříspěvekZaslal: ne červen 13, 2010 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak trenál nebude, protože si musim udělat sváču (celej toastovej chleba, máslo, sýr, sušená vepř. kýta, pörek, směs koření - pepř, chilli, kari, sl. parika, hromada zeleniny ), jít ještě na chvilku spát a pak hurá do pakárny.. Otravu bys neměl.. Byl jsem dobře najedenej, sedělo se od cca 15:00 do cca 2:30 a hrál se u toho docela dlouho poker plus to byl Urquell, kterej sedá na pohodu (nepálí Tě žáha a nesereš kudy chodíš). Musim se ve volnu podívat na Bosorku.. Hrozně se mi líbí, jak vaří a rád bych se něco přiučil..
Jarack

PříspěvekZaslal: ne červen 13, 2010 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kurňa, našel jsem ještě jedny starý cigára v šuplíku, tak je teď na noční dokuřuju.. Doufam, že to zvládnu do půlnoci. No a od zítra začínam naostro
JOga

PříspěvekZaslal: ne červen 13, 2010 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jarack napsal:
Kurňa, našel jsem ještě jedny starý cigára v šuplíku, tak je teď na noční dokuřuju.. Doufam, že to zvládnu do půlnoci. No a od zítra začínam naostro

krabku do půlnoci snad stihneš ...máš na to ještě 2 hodiny, pak ti už začiná novej režim
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jarack

PříspěvekZaslal: út červen 15, 2010 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sem to dneska malinko nepodchytil se životosprávou (žízeň), ale na trenálu jsem byl.. Dal jsem variantu č. 1
Janze

PříspěvekZaslal: út červen 15, 2010 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jarack napsal:
Tak sem to dneska malinko nepodchytil se životosprávou (žízeň), ale na trenálu jsem byl.. Dal jsem variantu č. 1

chci se zeptat, zlepšuješ se vůbec nějak třeba v síle? protože nějakej tuk jsi shodil, svaly moc nevidím, váhy nepíšeš, takže by mě zajímalo, jestli tvoje otřesná životospráva dovoluje nějaký zlepšování
Jarack

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 5:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

co se týká síly, kondice a celkové pohyblivosti, tak se zlepšuju každým dnem.. Akorát teď je mi zrovna malinko nevolno, takže žádnej Hollywood.. Už budu ale sekat latinu.. Váhy - pro představu: Bench 45kg, stahování kladky záda 40, Olymp. osa biceps 25, tlaky na ramena 10, fr. tlak 20, atd. Jak už název logu napovídá jde mi hlavně o celkovou fýzu..
Jarack

PříspěvekZaslal: pá červen 18, 2010 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem dneska zavítal na klasickej komplet a otevřel tak další kapitolu svého strongmanství. Bohužel se to neobešlo bez ranní nevolnosti.. . Když jsem ale dorazil, tak jsem se celkem rychle hodil do normálu.. To, že jsem jel za minulý dva dny cca 120km na kole v práci mi asi taky moc nepřidalo.. Tak tady to je.. Jel jsem variantu číslo 1.

Váhovka: 99.1 kg

15 min kolo
Tlaky na nakloněné lavici
předpažování s jednoruč.
kliky na bradlech
shyby širokým úchopem
ez biceps. zdvih ve stoje
zkracovačky
boční zk.
10 min kolo
stretching

Po tom kole mi fakt kurevsky bolí nohy, tak uvidim, třeba to do zejtra přejde. Teď mam skoro 4 dny volna, tak bych rád pořádně pumpil

Naposledy upravil Jarack dne pá červen 18, 2010 3:48 pm, celkově upraveno 1 krát
Jarack

PříspěvekZaslal: ne červen 20, 2010 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice jsem včera přišel v 5 ráno z pokeru, ale cca ve 12:00 jsem nezaváhal a vyrazil jsem na klasický komplet (varianta č. 2)..

15 min kolo
rozpažky s jed. na rovné lav.
upažování s jednoručkama ve stoje
stahování provazu
stahování kladky
kladivové zdvihy s provazem
mohamedánky
kosa
10 min kolo
stretching

Podotýkám, že tento tréning je včerejší a dneska (až se trochu zkulturnim) mě čeká varianta č. 3 Jinak mě trošku z toho minulýho trenálu bolely kozičky, ale až na to, tak pohoda jazz
Jarack

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 6:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem jel variantu č. 3 (jsem línej to rozvádět). Kámošův vnuk udělal ve 12 letech mistra ČR v plavání na 1500m!!
Jarack

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem dneska dal osekanou variantu č. 1..

Váhovka: 100,1 kg*a04*

15 min kolo
bench
kladka
kickback
shyby
koncentr. zdvih jednoruč.
zvedání nohou ve visu
úklony s jednoruč.

Z toho jak držim váhovku a dou mi dolu špeky usuzuju, že se mi daří shazovat a nabírat svaly zároveň, cž je fajn.. Míň fajn je, že jsem celej víkend totálně prožral. Včera jsem dokonce pil domácí meruňku (byla vynikající). Dneska ráno jsem se dozvěděl, že ten kluk udělal 2 zlata, 2 stříbra a bronz - akorát nevim tratě a styly. Je to fantastickej výsledek a když se nic neposere, tak možná máme novýho olymp. šampiona v plavání!!
Sith_cz

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jarack napsal:
.. .Dneska ráno jsem se dozvěděl, že ten kluk udělal 2 zlata, 2 stříbra a bronz ...

Aspoň bude zas co slavit ne?

Jinak držím palce a hlavně neztrať formu!
Jarack

PříspěvekZaslal: út červen 22, 2010 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neslavilo se, protože jsem musel na noční, plus s tim chlastem musim něco dělat.. Dneska jsem se asi zbláznil a po probuzení (cca 14:00) jsem zavolal Lucce a šli jsme cvičit.. Dal jsem osekanou variantu č. 2, protože musim na dalším noční.. tady to je..

Váhovka: 99,4kg

15 min kolo
rozpažky s kladkou
upažování s kladkou za zády
stahování kladky (tricák)
veslování s kladkou
scottovka
kundostroj na břicho
vytáčení s osou (kladky obsazený)

Ještě, že jsem dneska měl lehčí vyriantu, jinak bych asi zhebnul.. Musim trénovat, protože jsem dostal nabídku, kterou zde prozatím radši nebudu publikovat, protože by mě to asi stálo život Když se nad tim zamyslim, tak tohle je 5. trenál v řadě!?
Jarack

PříspěvekZaslal: st červen 23, 2010 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

!!!TOTO JE PLZEŇ!!! - 6. Trenál v řadě

Dneska jsem se patrně zbláznil ještě víc a vyrazil jsem na trenál, kterej měl bejt původně osekanej a proběhl po cca 3 hodinách spánku.. Nakonec jsem to ale v rámci svého strongmanstv dotáhl na klasický komplet..

Váhovka: 98,7kg

15 min kolo
pullover
arnoldky
úzkej bench
přítahy olymp. osy podhmatem
biceps. zdvih ez. tyč
zkracovačky
boční zkracovačky
10 min kolo
stretchánek

Nechci se nějak chválit, ale mam pocit, že se to začíná dostávat do těch správnejch kolejí. Osekaný štípu za cca 1:10 a v kompletech nad 1:40 taky nejdu (když zrovna nečumim Lucce na zadek, atd.), což je paráda. Sice to neni úplně klasickej kruhovej trenál, ale mě to sedí výborně. S váhama už taky mávam daleko snáž, ale zvedat je ještě ňákej pátek nebudu, protože z nich chci vytěžit maximum a hlavně se vyhnout ňákýmu hitu..
Jarack

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

(NE)VONO - asi jsem se moc přechválil..
Jarack

PříspěvekZaslal: st červen 30, 2010 6:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem si byl sednout s kamarádkou, která dělá do výživy, atd. Dělá s ňákou váhou, která má za úkol zjišťovat aktuální stav.. Nechal jsem si 2 měsíce na to, abych nabral fýzu a pak uvidim.. Celej víkend jsem jezdil cyklo a pak proběhly 2 trenály. Dneska jdu na vyriantu č. 3 anapíšu to sem už teď, protože pak nebude čas..

15 min kolo
pullover
tlak
fr. tlak
osa
osa
lehsedy
lavice na šikmý

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Cesta za ztracenou kondicí... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 37, 38, 39  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: