Momentalne mam system, ze idem raz do tyzdna hrudnik tazko, cize vela cvikov, "velke" vahy, ale zas menej opakovani (rovnaky system mam viacmenej na kazdu jednu velku svalovu partiu). Dalsi trening mam lahky a tam mam zaradeny jeden dva cviky s mensou vahou, ale opakovani je viac a dbam na techniku a pomale prevedenie. Neviem, ci je to najlepsie, co mozem robit, ale silovo idem hore a objemovo tiez. Stale to nie je ziadna slava, ale od zaciatku vedenia logu som siel hore na benchi zhruba 10kilo a to je cca rok (5. maja som zalozil log). Beriem to ako pomaly, ale stabilny progres, nemam sa kam hnat
Ako sa ma vcera pytal Diamond na svalovu vytrvalost - premyslal som nad tym odvcera a stale dojdem k jednemu zaveru - momentalny system treningu ma jednoducho bavi. Silovo to ide hore a bavi ma, ze urobim sice len 3-4 opakovania, ale zato s poriadne nalozenou cinkou. Tazko sa to chape, len si mozno prilis pamatam casy, ked som vazil o 15kg menej ako teraz a silovo som bol naozaj priemerny chlapec. Takze ma tesi, ze dvihnem, potlacim alebo potiahnem nieco, co uz trochu aj vazi. Cely zivot som bol vedeny skor ku kolektivnym a vytrvalostnym sportom, takze mam radost, ked dokazem svoj limit aspon trochu posunut aj v niecom silovom.
Pravidelne a podla nejakeho systemu cvicim len tri roky (z toho prvy rok a pol doma s maximalnymi vahami do 80kg, lebo som nemal viac zavazi a drepy som robil so 60kg max, lebo som nemal stojan a viac som zo zeme nevedel hodit na ramena) a za ten cas som sa pomalicky s minimalnou podporou doplnkov dostal na sucasne silove vykony a bodyweight okolo 84kg. Takze mozno pomaly, ale treningy funguju a hlavne je to funkcny telesny vykon a nie nejake kladkove izolovane saskovanie, ktore mi je naprd v rugby, v serme alebo v zapaseni, ci chodeni s batohom po horach.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Opísaný systém s ľahkým/ťažkým zaťažením danej partie v rámci týždňa je veľmi dobrý a funguje, to ozaj nie je čo meniť, duplom, ked je to spojené aj s citeľným celkovým progresom a ked to osobe sedí a vyhovuje, regeneruje to, tak nie je o čom, tohoto by som sa ešte nejakú chvíľu určite držal a pokračoval.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nejake to stahovanie kladky za hlavu a pritahu jednoruciek z dlhej chvile
Hodnotenie treningu: Tak dnes mrtvola pomerne zlahka, pretoze som ju tri tyzdne skoro nerobil (bolest hlavy, sluzobka...). Takze nechcem riskovat a zacinam ju zase tak zlahka, ale poctivo Drepy som siel len so stovkou, bez bandaze, koleno drzi, odkedy sa zlepsilo pocasie. Miesto toho ma nieco pichalo v pravom stehne, takze som to tiez nehrotil a po dlhom case som sa drzal toho, ze dnes su nohy len lahko Ale citil som ich, takze ten nezvykle vyssi pocet opakovani ma nieco do seba Po mrtvole som skusil zhyby, slo to, mal som rezervu v kazdej serii, takze som sa snazil pekne pomaly kontrolovane spustat a hore som drzal kratku, ale znatelnu stopku. Potom som dorazil chrbat na T-tyci a zvysok uz bol len take pumpovanie. Pekny trening, ale v gyme uz zacina byt horuco, ako tam pali slnko. Takze som si spomenul, ake tam bolo peklo minule leto a uz teraz sa netesim Kecam, jasne, ze sa tesim, gym bude prazdny a potim sa tak ci tak.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Military press:
1x10x20kg
1x10x40kg
3x4x60kg
3x3x60kg
3x5x50kg
3x5x40kg
Klokov press:
5x5x40kg
Pritahy k brade (kladka poleziacky ala Orava):
1x10x35kg
4x10x40kg
Upazovanie - kladka:
5x10x6kg
Upazovanie v sede - predklon:
5x10x8kg
Kliky na bradlach:
5x12xCarabas
Biceps JC v sede:
1x20x10kg
1x20x10kg
3x14x12.5kg
Stahovanie kladky jednorucne - podhmat:
5x12x15kg
Biceps - kladka:
5x10x40kg
Brucho:
6x15
Hodnotenie treningu: Po stvrtkovej mrtvole a vcerajsom florbale svalovka na spodok chrbta, z toho dovodu som mal trochu problem pri military. Nevedel som poriadne spevnit stred, takze som nesiel cez 60kilo a radsej len tak opatrne. Ako nahradu som si dal klokov press so 40kg, pekne pomaly a polozene na trapezy, slo to pekne. Skusil som pritahy k brade poleziacky, inspirovany Borisom Oravom, treba uznat, ze to odizoluje komplet vsetko okrem tych ramien. Parada, odporucam a este zaradim Biceps a triceps sa mi uz nacisto nechcelo, ale dal som si lahsie kliky na bradlach a potom uz som sa rozbehol natolko, ze som si namotivovane pridal aj par serii na brucho Celkom pekny, pohodovy trening, ale chybalo mi trochu viac zapriet sa do military.
V satni som si dal aspon par narcistickych fotiek, ako vzdy len na telefon, takze kvalita nie je uplne 100%
[/img]
Hodnotenie treningu: Ufff, dneska nejako tazko V gyme horuco a dusno, dlho som sa rozhybaval, nevedel som sa nabudit do tej spravnej nalady na drepy. Zlomilo sa to az pri celnych drepoch, ktore boli dynamicke a vybusne. Hadam to bolo sposobene vcerajsou a dnesnou slabsou stravou? Ktovie. Kazdopadne, dnes som mal davat este lahky hrudnik, ale na ten mi neostala chut, ani energia - vyskoky z drepu sli s kratkymi pauzami a vyflusal som tam posledne zvysky energie, co mi este ostali po drepoch Nohy uz pomalicky tuhnu, hrudnik si vynahradim v utorok.
Kliky na bradlach:
1x10xCarabas
4x4xCarabas+20kg
1x10xCarabas
1x9xCarabas
1x6xCarabas
Stahovanie kladky rovnymi rukami:
5x10x45kg
Protismerky:
5x10x20kg
Pullover:
5x10x17.5kg
Brucho:
8x15
Hodnotenie treningu: Dnes to slapalo pekne, konecne sa zas pohol benchpress. Ta vaha je stale skor smiesna, ked pozeram ine logy, ale hybe sa to a to ma tesi. Zhyby sli tiez prekvapivo pekne, kliky na bradlach tradicny zabijak, uz som fakt mlel z posledneho Ale myslim, ze som to ustal so ctou. Dnes to zbehlo aj celkom rychlo, siel som vsetko v supersetoch, takze to odsypalo. Parada a zasluzim si radostny tanec kvoli benchu:
Zhyby:
1x10xCarabas
1x8xCarabas
3x6xCarabas po mrtvole totalna slabota, ale snaha o striktny zhyb
T-tyc siroky nadhmat:
3x8x55kg
2x8x50kg
Military press:
2x10x40kg
1x8x40kg
1x6x40kg doj*any stred tela
Kruzenie ramenami:
5x10x25kg
Hodnotenie treningu: Brutal rychlovka s minimalnymi pauzami. Az na mrtvolu komplet vsetko v superseriach. Najvacsie peklo bol superset zhyb-drep, to bol fakt zazitok udychat a potom samozrejme t-tyc a military. Tam uz stred tela hlasil, ze ma dost Ale inak vyzivny trening, chrbat pekne precviceny z kazdeho uhla, nohy tak akurat dopohody a ramena len aby nezabudli, co od nich budem chciet v sobotu Bol som spoteny tak kvalitne, ze som sa bal, ze odniekial vylezie Rando a zacne ma onuchavat *20*
Po utorkovom benchi ma pobolieva lava klucna kost (mal som ju zlomenu kedysi) a citim tam ako keby nejaky tlak. Snad nic vazne, neobmedzuje ma to v nicom, len tam citim napatie. Uvidim, co to bude robit dalej.
Ja sledujem tiez viacere, medzi inymi aj tvoj. To je zrovna jeden z tych (+Turakamov a este zopar dalsich), co ma naplnaju zavistou, obdivom, depresiou a takym tym "jak je toto kurva mozne", ked vidim tie sialene cisla
Aby to nebol len taky suchy dakovaci zapis - dnes posledny florbalovy trening, cim sa mi uvolnil jeden den v tyzdni na regeneraciu. Alebo dalsie drepy, rozhodnem sa
Po hodine a pol florbalu, totalne vypoteny BW = 82.5kg.
Military press:
1x10x20kg
1x10x40kg
1x4x60kg
1x2x65kg
1x1x65kg
3x3x60kg
3x5x50kg
Tlaky s JC v stoji:
1x4x25kg
1x3x25kg zle nahodene
2x4x25kg
3x5x20kg
Pritahy k brade (kladka, poleziacky):
1x10x40kg
4x10x45kg
Klokov press:
5x10x20kg
Upazovanie v sede:
3x10x7kg
2x10x6kg
Upazovanie v sede v predklone:
3x10x7kg
2x10x6kg
Kliky na bradlach:
5x15xCarabas
Kladivove zdvihy:
5x10x12.5kg kazda ruka
Stahovanie kladky jednorucny podhmat:
5x10x15kg
Scottovka stroj:
5x10x15kg
Hodnotenie treningu: Jajaaaaj, military dnes neslo a neslo Neviem cim to bolo sposobene, ale obycajne by som v kazdej serii pridal este aspon jedno opakovanie. Ako urcitu nahradu som si dal jednorucky v stoji a holy shit, je to tazsie, ako to vyzera, takze este raz, Turakam, respekt, ako to tam hadzes s lahkostou Ja som sa vytrapil ako blbec, ale dal som si superset pritahov k brade a spontanne som k tomu hned zaradil klokov press s lahkou vahou - uplne dokonala vec a napumpovanie ramien. Nasledoval superset upazovania v sede, ramena uz horeli.
Kliky na bradlach dnes sli fakt pekne, trochu ma este trapi to napatie pod klucnou kostou, ale inak super. Biceps standard, naliate pracky, nazilovane fajne.
Na zaver trocha narcizmu, tielko som nestahoval, pod nim nie je co ukazovat
Drep zadny:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x8x110kg
1x3x140kg
1x2x150kg pri druhom lahucka dopomoc - neodhadol som hlbku
5x1x150kg
2x2x140kg pri poslednom tiez lahka dopomoc
Hodnotenie treningu: Zas v superseriach (okrem zadnych drepov, samozrejme, tam mam co robit aj bez supersetu), cize to zbehlo fajne rychlo, spoteny a utahany priserne Drepy dnes celkom sli, len pri tej dvojke so 150 som zisiel az prilis nizko a stratil kontrolu, tak som potreboval trochu pomoct. Inak pohoda a pekne som si makol. Legpress som nerobil sto rokov, tak som hodil taku pohodovu vahu a dal trochu viac opakovani, je to pekna pumpa. Na zaver vyskoky z drepu, to je uz standardny zabijak, z ktoreho ale nohy citim ukrutne Hrudnik len tak prepumpovany, paradicka. Dnes spokojnost, odsypalo to
Hodnotenie treningu: Nooo, dnes to hodnotim velmi pozitivne Tlaky sli, aj zhyby sli... To uz tu dlho nebolo. Spokojnost velka, len pri tlakoch sa zas zacala ozyvat ta klucna kost, resp tlak v nej. Takze kliky na bradlach som dal radsej bez zavazia. Ale uz je to ok. Na zaver som pridal par serii na brucho, nech som fesak paradny s plochym bruchom V piatok mi odpadol florbal, ale uz mam nahradu - dam si kondicny box do vreca. Budem nielen sexi, ale este aj zabijak
Ale aby to tu nebolo len take prizemne, fyzicke, upotene a hulvatske, rozsirme si spolu obzory a uzime si trosku umenia
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru