|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dave1913

|
Zaslal: st srpen 20, 2025 9:19 am Předmět: |
|
|
Taková dřina si nese svoji daň.
Máš brutální formu, brutální sílu ale taky "brutální" věk
musíš asi zvolnit, příteli... tělo si to žádá _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: út srpen 26, 2025 7:35 am Předmět: |
|
|
Triset
Legpress:
20x40kg
3x30x100kg
+
Predkopávanie:
4x30x40kg
+
Rehab drepy:
3x10x70kg
Triset
Sťahovanie kladky zhora podhmatom:
2x10x80kg + 2x12x60kg + 2x20x40kg
+
Lýtka v legpresse:
2x20x100kg
+
Výpony jednonož:
2x10
Superset
Bench press:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x1x100kg
1x1x120kg
3x7x120kg + 3x7x100kg
+
Chest press:
3x10
4set:
2x
Hodnotenie tréningu: Tak potýždni späť. Dali sme si rodinnú minidovolenku v Budapešti, a prišlo to akurát tak vhod, keď som bol najviac dolámaný. Bohužiaľ, Soraya bookla hotel, ktorý oficiálne mal fitko, ale dva rotopedy a pár 4kilových činiek je asi také fitko, ako je nafukovacia žena vášnivá milenka.
Tak som strávil 4 smutné chladné rána zavesený na plote a robil zhyby a na ihrisku výpadoval a hindudrepoval. Ako rozcvička fajn a zrejme aj veselá kuriozitka pre partiu nemeckých dôchodcov a dôchodkýň, ktorí mi fandili a tešili sa, ako mi to ide, aby mi potom za odmenu zavadzali, keď som si pri raňajkách chcel nabrať kafe a vajíčka. Keď sa ako zombíci vrhli šuchtavými krokmi na bufet v plnom počte, nebola šanca ich obísť alebo preskočiť a rozhádzať ich naokolo mi predsa len prišlo trochu neúctivé.
V Budapešti sme sa nachodili,m strašné kilometre to boli, chalani to odšliapali poctivo s prestávkami na džúsiky a zmrzlinky a večer potom zaspali ako polená.
Ale každá sranda raz skončí a tak sme sa vrátili domov a prišiel čas na trochu ozajstnejší tréning.
Kombinácia legpress + predkop je hodne boľavá. Skúsil som do toho prihodiť aj drepy, nech akože si udržím zažitý pohyb. Samozrejme sa okamžite ozvali kríže, takže seriem aj na celý zažitý pohyb a na drepy proste nešahám, kým sa chrbát nedá dokopy. Z dnešnej svalovky je jasné, že s primeranou intenzitou aj ten legpress robí svoje.
Pri sťahovaní kladky ma seklo v krku  A to tak, že v noci som si musel odkrivkať po flector, lebo som nevedel otočiť hlavu a prudká bolesť ma budila zo spánku. Potom už lepšie, dnes už do toho buším masážnou pištoľou, tak verím, že to pustí.
Na benchi som pridal jedno opakovanie so 120, keĎ to lietalo úplne ľahko, až som nechápal. Žiaľ, v následnej zhodenej sérii so 100kou som tým pádom ubral, lebo už som bol unavený. A potom som už musel série clusterovať, priebežne sa vybíjali baterky. Najdôležitejšia je aj tak tá prvá "fresh" séria. Super bench, som spokojný.
Inak Erik splašil nové 20ky, niekde vyhrabal zľavu na jednoručky, tak vzal, čo mu prišlo najvhodnejšie. Potešilo, že sa snaží prispieť.
Tréning teda dobrý, škoda boľavých krížov a seknutého krku, ale v rámci možností spokojnosť. Už len pre to, že ma neočumovali zombie esesáci. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út srpen 26, 2025 10:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út srpen 26, 2025 10:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út srpen 26, 2025 11:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt srpen 28, 2025 8:36 am Předmět: |
|
|
Superset
Legpress:
1x20x40kg
1x20x80kg
3x20x120kg
+
Bulharské drepy (bez závažia):
3x12
Superset
Lýtka v legpresse:
2x20x120kg
+
Výpony:
3x12x25kg
Veslo - kladka:
1x10x50kg
3x12x80kg + 3x20x50kg
Decline bench press:
1x6x70kg
1x1x100kg
3x12x100kg + 3x12x70kg
Decline rozpažkotlaky:
3x8x32kg + 3x8x20kg
3set:
2x12
Hodnotenie tréningu: Nečakal som žiadne zázraky, keď mám stále seknutý ten krk. A veru sa ani nediali  Ale zaťal som zuby a šlo sa.
Legpress super, bez návlekov na kolená, nech si šľachy zvykajú. Akurát ako som mal ešte z pondelka svalovku, tak to štípalo o to viac. Aspoň ma to movitovalo, keď už tam nie sú ťažké drepy, tak aspoň bolesť.
Do supersetu predkopy, viacmenej ako rehabka, kvôli stabilite kolena. Ale podložil som si pätu, takže to kráááásne dopumpovalo kvadráky. V zrkadle z toho boli nakoniec pekné bandasky. Dnes svalovka úspšene pokračuje.
Chrbát bol trochu problém. Pod ľavou lopatkou svalová hrča a hoci som si ju rozmasíroval, bolesť vystreľuje až do ľavej strany krku a trapézu. Preto som to veľmi nehrotil s váhami. Aj tak som to cítil, ale zdá sa mi, že to trochu povolilo, keď som to ponaťahoval.
Pri tlakoch ale smola, zamostovať s tým nešlo, lebo hneď ma bralo do kŕčov a tak som zhodil váhu na groteskných 100kg a doprial si aspoň pumpovačky. A že teda boli riadne. V zrkadle som bol celý nafúknutý a spuchnutý ako chodiaci tumor.
Nakoniec to vôbec nebol zlý tréning, mal som svoje limitácie, ale dalo sa to obísť, pocvičil som pekne všetko a tak nefňukám, naopak. Teším sa, že som bol schopný cvičiť.
Jo inak je v procese debaty a merania priestoru, či si s Erikom nesplašíme samostatné predkopávanie/zakopávanie na kotúče. Ak by sme vyhodili rotoped (prepáč, mami!) a predkopávací adaptér od Riša, mohlo by to ísť... Nie som síce fanúšik nakladacích predkopov, lebo nezaťažujú stehná úplne ideálne, ale je na tom aj zakopávanie a to je celkom slušná motivácia. [/b] _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po září 01, 2025 12:39 pm Předmět: |
|
|
V piatok samozrejme prebehol tréning a v sobotu ruky a ramená zvlášť.
Ale nezapisujem, nepamätám si už, čo som robil  Ale zlepšil som sa na zhyboch paralelným úchopom, robil som sedmičky s 25 na opasku a potom hneď zhodené v BW.
Bude zo mňa kalistenik.
Kolená a kríže furt nejaké neisté, dám tomu ešte oddych. Serie ma to, ale radšej hamovať, ako banovať (pre cezpoľných - ešte odložím trochu drepy, aby som sa nezrakvil). _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po září 01, 2025 2:25 pm Předmět: |
|
|
vyborne, zachvilu pride nacvik muscle upov, potom swing 360, veltoce, stojky potom zhadzovanie do 74ky :D _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po září 01, 2025 3:17 pm Předmět: |
|
|
Treba. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po září 01, 2025 7:59 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | vyborne, zachvilu pride nacvik muscle upov, potom swing 360, veltoce, stojky potom zhadzovanie do 74ky :D |
Ach, radšej by som si zachoval trošku hrdosti, keby bola taká možnosť
Triset
Legpress:
1x10x40kg
3x30x100kg
+
Predkopávanie:
1x10x40kg
3x30x50kg
+
Goblet drepy:
1x10xBW
3x30x20kg
Triset
Sťahovanie kladky podhmat:
2x15x60kg + 2x20x40kg
1x20x40kg
+
Lýtka v legpresse:
2x30x100kg
+
Výpony jednonož:
2x10
Bench press:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x1x100kg
1x1x130kg
3x4x130kg + 3x8x100kg
Rozpažkotlaky:
2x10x32kg + 2x10x20kg
4set:
1x ale veľa!
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DOEdM1NjVZ7/
OK, tak pretože som pussy a musím regenerovať (také niečo by sa mi pred 5timi rokmi určite nestalo!!!!), tak som si aspoň naordinoval krutú pumpovačku na legpresse, predkopoch a gobletoch. A teda... Ono to vyzerá, že ľahké váhy, ale laktátik si išiel svoje a na tretiu sériu som nastupoval veľmi srandovným krokom s podlamujúcimi sa kolenami a stehnami nafúknutými ako meteorologický balón. Škoda, že také veľké nechcú ostať aj normálne, ale fakt to bola radosť pozerať Už menšia radosť to bola cvičiť a prežívať.
Na sťahovanie kladky som ubral. Naposledy dosť trpela technika, tak som sa na ňu trochu zameral a ubral váhu. Aby som si to ale vynahradil, dal som si o jednu sériu viac. Hneď som mal balónový pocit aj na krídlach a chodil som s rukami ako šofér neviditeľnej harleyky.
Potešil bench. Prihodil som na 130kilo a síce som urobil len 4 pauzované opakovania, ale fuuu, konečne niečo ťažké v rukách. Dobrý pocit a hrudník obrovitý jak Arnold. Keď mal 14.
4set som sfúkol rýchlo, iba jedna pracovná séria, ale zhadzovaná a do úplného zlyhania, takže žiadne šmrdlanie. Spokojnosť.
A potom som musel natočiť rieku, čo sa nám valila zo stropu, potom sa k nej pridali ešte menšie potôčiky, až som nestíhal podkladať nádoby. Neviem, čo sa zas kde posralo, ale fakt sa to valilo prúdom, počítam, že zajtra tam bude potopa. Poodťahoval som všetky kladky a vybavenie čo najďalej, ale keď som videl, ako to po stenách zateká pod linoleum, kde to predpokladám brutálne hnije, trochu mám cukanie zohnať si inú miestnosť Ono 4krát týždenne plnými dúškami inhalovať plesne asi nebude najzdravšia vec na svete. Erik skočí za domovníkom a skúsi ho zlomiť na nejaký iný priestor. A potom mi to je jedno a nech sa tam aj člnkujú.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st září 03, 2025 7:34 pm Předmět: |
|
|
Triset
Leg press:
1x20x40kg
1x10x80kg
1x6x120kg
1x3x150kg
2x20x150kg
+
Predkopávanie:
1x20x20kg
1x10x60kg
2x20x60kg
+
Bulharské drepy:
2x10
Superset
Lýtka v legpresse:
2x20x150kg
+
Výpony BW:
2x20
Veslo - kladka nadhmat:
3x12x80kg + 3x12x60kg
Facepulls:
3x20x20kg
Decline bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x100kg
1x1x120kg
1x1x130kg
3x4x130kg + 3x6x100kg
Superset
Rozpažky:
3x10x20kg
+
Brucho:
3x20
3set:
2x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DOJhPfsjYNb/
Asi som mal pocit, že mám málo do*bané nohy, hoci som mal z pondelka veľmi výživnú svalovku. Ale pretože môj otec vždy tvrdil, že "svalovku treba rozchodiť!" a ja som nemal veľmi kam ísť, tak som si dal leg press. A po leg presse predkopy (tie extra boleli, sakra) a po nich ešte bulhary, ktoré boli viacmenej rehabka.
Na začiatku som si nebol istý, koľko sérií si dám. Po druhej som vedel, že dve
Na kladke som uprednostnil techniku pred váhou. A pridal som si kvôli tomu sériu navyše. A cvik navyše v podobe face pulls. Jednak potrebujem trošku porobiť s vrchom chrbta, ktorý je vizuálne prázdny, jednak pred bench pressom je fajn sa trošku zamerať na zadné ramená.
Benche kruté a boľavé. Bodaj by nie, po pondelku. Tak som to veľmi nehrotil objemom. 130 kilo relatívne komfortných, ale už som cítil, že rotátory sú z toho nesvoje.
Veľmi fajn tréning, celkom epický kvôli nohám a benchom. Som zvedavý, čo zajtra koleno, ale počas cvičenia sa tvárilo celkom OK, tak sa nechám prekvapiť. Pre istotu ho zaľadujem ešte
Inak v posledné dni mám úplne extrémny príjem bielkovín. Mali sme tam nejaké kuracie tesne pred spotrebou, tak som sa podujal na tú ťažkú robotu a postupne som to spásal. Napríklad dnes tam mám už 250g bielkovín a deň ešte neskončil _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá září 05, 2025 8:21 pm Předmět: |
|
|
Zakopávanie jednonož na kladke:
3x20x10kg
Výpony jednonož:
3x20x25kg
Zhyby paralel:
1x6xCarabas
2x8xCarabas+25kg + 2x6xCarabas
Superset
Sťahovanie kladky zhora širokým úchopom:
2x12x50kg
+
Veslo - paralel:
2x12x50kg
Incline tlaky JČ:
1x10x20kg
3x10x32kg + 3x10x20kg
Incline rozpažky:
3x10x12kg
3set:
2x
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DOOtPTEjdOc/
Na predné stehná stále svalovka. Asi som sa dobre vybláznil aj v stredu  Nevadí mi to, skôr naopak. Ale samozrejme, v piatok sa robia hamstringy, aspoň trochu, nech vybalancujem tie svaly a odľahčím kolenám. Zakopávanie robím radšej takto, vo vysokom objeme a s menšou váhou. Mám vyskúšané, že akékoľvek silové pokusy majú za následok natiahnutý hamstring. A posledné, čo teraz potrebujem, je natiahnutý, alebo dokonca urvaný hamstring
Každopádne, toto som dokončil a kolienka šliapali "jako když másla ukrajuje". Preto sa teším, až budeme mať ten nový stroj, to budem môcť zakopávať v rámci rehabky bez zdĺhavého nastavovania kladky a lavičky, čo je otrava a presne preto sa na to stále po krátkom čase vyprdnem.
Zhyby bomba, osem opakovaní s 25kou na opasku mi urobilo radosť. Jasné, je to len paralelný úchop, takže sa to nedá porovnať s nadhmatom, ale funguje to, tak čo. A kľudne by som si to mohol zapísať aj ako PR, ale kašlem aj na to.
Pumpičku som si potom dokončil Ďalším supersetom na kladke, a veru som z toho mal chrbát jak vráta.
Incline tlaky viacmenej ľahko, skôr technicky. Rotátory schytali nemilosrdnú nálož (dvakrát som tento týždeň tlakoval 130 kilo) a tak bolo asi vhodné nechať ich odpočinúť len s jednoručkami.
A na záver triset (brucho sa mi nechcelo robiť), ktorý bol ale veľmi intenzívny, lebo každá séria pozostávala z troch cvikov hneď po sebe. Čiže zapísané to mám ako 2x, ale reálne to bolo 6 sérií na partiu  A pumpa hrozná, žily od krku po končeky prstov, koža napnutá jak blana na bubne. Parádička.
Fajn tréning, trochu som pomýšľal aj na nejaké ľahké mŕtvoly, ale nechám to všetko radšej poriadne oddýchnuť a zahojiť. Zbytočne sa náhliť a v konečnom dôsledku sa ešte viac zdržať kvôli zraneniu. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po září 08, 2025 7:00 am Předmět: |
|
|
Dnes vynechám tréning - nerád, ale musím. Celú nedeľu som strávil na hajzli s nejakou žalúdočnou pliagou. Telo totálne bez energie, dehydrovaný a slabý ako novonarodené mačiatko.
Tak radšej sa dám dokopy, než sa o niečo pokúšať v gyme. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po září 08, 2025 8:53 am Předmět: |
|
|
Zaludocne pliagy su znamenim odstartovaneho skolskeho roku a najma pritomnosti deti v skolkarskych kolektivoch!
Tak sa skoro uzdrav maciatko, to bude len crevna chripka, zajtra si ok. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po září 08, 2025 9:49 am Předmět: |
|
|
To hej, jasné, že to je len taká kravina. Je masaker, ako podžubané trávenie dokáže zrušiť človeka, že nie je schopný ani stáť na nohách.
Ale sixpack som vysekal, o tom potom  Ráno som vyzeral ako antická socha, až na tú strhanú prepadnutú tvár a kruhy pod očami. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|