Já si teď naplánoval 4 týdenní cykly + týden pauza, kde by mělo vždy na konci padnout nějaký PR, tak jsem zvědavej jak to půjde (u bp to hrotit nebudu, tam je to teď trochu přestřelený...). Je to trošku inspirovaný Cizovým rozpisem na mainwebu, ale samozřejmě upravený pro mě a budu to korigovat podle pocitu. Když to bude fungovat, tak to bude super, a když to půjde třeba 3x za sebou, tak bych byl moc spokojenej. Ale radši už nebudu psát žádný cíle, protože mně to nějak nevychází.
Taky samozřejmě sleduju tvůj log. Pěkný dřepy a mrtvola 10x185 je paráda.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
dl[/b]
5/ 55 - 95 - 135
3/ 165 - 175 - 185 - 195 - 205
Těžký, všechno odtahaný zádama s minimem použití noh. Musím vždycky dát před dl nějaký lehčí nohy.
mě dobře fungujou před mrtvolou čelní dřepy. Člověk u nich nejede takovou váhu jako u klasickýho dřepu (alespoň teda u mě to platí) a perfektně mi to zaktivuje prdel a hamstringy na tahání mrtvol. Akorát mezi ty dřepy a mrtvolu vkládám ještě jeden cvik, při kterým si můžu lehnout na lávku (nějaký tlaky v leže), abych si trochu dáchnul před tou mrtvolou.
spekounP : Máš pravdu, mně to taky tak vyhovuje, dokonce je lepší si ty nohy dát opravdu lehce, nedávat mezi to cvik a jít hned na mrtvolu, bohužel jsem nestíhal.
24.12.2012
Začátek jakžtakž šel, ke konci málo času, takže rychlík a bp na pikaču. V nedělu bude klid a čas, tak snad to bude ok.
veslo 3min (10)
přemístění silou 3/ 70 - 75 - 80 - 85 - 90 - 95 - 100 - 100 - 100
Dnes těžší, u 100ky mezi op. občas trochu delší pauza a chytání do lehce pokrčených noh.
dosed 5/ 60 - 100 - 130 - 160 - 180
3/200
bp 5/ 55 - 65 - 75 - 85 - 95 - 105
3x4x115
://
shyby podhmat 5/ 0 - +5 - +10 - +15 - +15
+břuch.
Po 2 horších trénincích zas jeden lepší. Když je na cvičení klid, tak je to hned znát.
Dneska jsem si byl přeměřovat sklep, protože bych tam rád hodil powerrack. Nějak by to asi šlo i s nějakým tím nářadím na zahradu, jediná nevýhoda je výška něco málo přes 240cm, kam došáhnu ze špiček, takže by military asi byl problém a trhy by možná šly ultra širokým úchopem.
Osa + závaží 215kg vyjde asi na 20ku, powerrack bych si nechal udělat od kámoša, tak by se to snad vešlo do 15ky, nějaká lavka 5ku + nějaký úpravy ve sklepě tak 10ka. Jestli nebudou potřeba love na něco jinýho, tak by to snad do konce léta šlo.
Pokud někdo ví o nějakých levnějších varintách, nechám si poradit, dík.
veslo 1000m (10 )
3:28
fsq
dl 5/ 60 - 100
3/ 130 - 150 - 170 - 190 - 210 - vyrovnané PR, podržené 10s
Dneska radši trochu větší skoky, protože po minulým dl jsem byl rozstřelenej 2 dny (jak CNSka, tak i záda). Lehký to nebylo, ale lepší než minule.
military 5/ 45 - 50 - 55 - 60 - 65 - 70 - 75
Poslední op. dlačenou silou vůle. Moc si nejsem jistej těma plánovanýma 5x80, když dneska to šlo celkem dobře a poslední sérka byla na hraně.
spodní kladka 8/ 80 - 90 - 100 - 110
6/ 120
francie 10/ 25 - 30 - 35 - 40 +ez
7/ 40 +ez
bp 5/ 45 - 65 - 85 - 105 - 115
3/ 125
Poslední op. už celkem boj, ale spokojenost. Bylo to po military a francii a šlo to o hodně líp. než ta tragédie v pátek. Ze začátku o pauzách nějaký břicho.
přemístění silou/powerclean 3/ 60 - 65 - 70 - 75 - 80 - 85 - 90 - 95 - 100 - 100 - 100 - 100 - 100
100ka není úplně nejlehčí, ale každopádně dneska tam byla rezerva v (ne)snaze a tímpádem i technice. Zbytečně moc sérií.
dosed 5/ 75 - 115 - 155
3/ 175 - 185 - 195 - 205
Včera jsem na basketu zas po nějaké době trošku víc běhal, takže dneska lehčí svalovka a samozřejmě slabší nohy, proto na 205ku radši jištění, bylo tam asi lehký ťuknutí do činky a lehký to nebylo, ale vzhledem k okolnostem gut.
bp 5x5x115
Při 4. sérce křeč do pravýho hamu, takže přerušit a repete. Těžký.
shyby podhmat 5/ 0 - 5 - 10 - 15 - 20
Tady zas pro změnu křeč do levýho hamu, ale sérku šlo docvičit.
+ samozřejmě nějaký břicho.
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
jak casto mas ten basket? ja myslel, ze ted nechodis vubec
Jakože na něj seru, neznamená, že nechodím. Máme ho 2x týdně + zápasy (1 týdně), ale ty ignoruju. Sice to občas kluky sere, ale už si zvykli. Navíc si trénuju podle sebe, což znamená, že jen hraju a když se dělá něco jinýho, tak si skáču přes švihadlo. (takže technicky jsem na tom mizerně, ale co už)
Rachela: dík, ale už to taková paráda není a začínám se těšit na volno a podseklý váhy. (ještě 3 trenály ). btw, co to kardio u tebe? To bych tam určitě nečekal.
Rachela: dík, ale už to taková paráda není a začínám se těšit na volno a podseklý váhy. (ještě 3 trenály ). btw, co to kardio u tebe? To bych tam určitě nečekal.
Dosiel som vecer domov a pozrel som si mail. A zistil som, ze mam tak strasne vela prace, ze som si jednoducho musel najst nahradny program. Este aj to kardio vyzeralo lakavejsie, nez zabit vecer programovanim
Ozaj, preco myslis, ze si siel zbytocne vela serii na premiestneni?
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Ozaj, preco myslis, ze si siel zbytocne vela serii na premiestneni?
Protože, když vím, že půjdu tolik sérií, tak instinktivně šetřím síly a nejdu do toho naplno, což pro zlepšení maxka není moc dobrý. Lepší je zvolit si takovej optimální počet na xRM, což teďka u mě bude tak 6-9 sérií, a když bude chuť tak přidat něco navíc.
Pokud je teda pochopitelný to, co jsem napsal a jak to cítím.
Samozřejmě proti většímu objemu tréninku nic nemám a občas je potřeba, ale osobně se z něho rychle "odpaluju", protože to nikdy rozumně neodhadnu.
dl 5/ 55 - 95 - 125
3/ 145 - 165 - 155 - 175 - 195 - 215 - 3RM PR
Na tento cyklus je naplánovaný 3x220, snad jsem to nepřestřelil, to poznám příště, ale nějaká pidi rezerva tam furt byla.
Sérky nevím jak byly, protože jsem v půlce měnil osu, protože jsem měl tu nejkřivější a tam bude rozdíl mezi středem a krajama aspoň 5cm.
Budu muset zapracovat na setupu u prvního opáčka, protože mi vždycky ulítne prdel, ale 2. a 3. je už ok a je to mnohem lepší.
Poslední sérka 10s podržená.
3/ 80
75ka lepší než minule, 80ka gut, ale hodně nadoraz. Trošku se lepší technika. Ještě mám jeden pokus na 5x80, jinak to bude až v příštím cyklu, což je skoro na 100%.
spodní kladka 8/ 75 - 85 - 95 - 105 - 115
Poslední sérka už nebyla taková prasárna :)
franc
břuch
přemístění silou 5/ 60
3/ 70 - 75 - 80 - 85 - 90 - 95 - 100
cca 8x1x105 s caa 90s pauzama
Cíl pro tento cyklus byl 3x105, ale jestli bych to dal, tak by to bylo technicky otřesný, takže aspoň celkem pěkně 1ky. 3x105 zůstává do dalšího cyklu.
dosed 5/ 80 - 120
3/ 135 - 150 - 165 - 180 - 195 - 210 - 3RM PR
Tak tady to vyšlo úplně krásně tak, jak jsem si napsal před odchodem do posilky. 3x210 bylo tak akorát. Příští cyklus tedy 3x215.
bp 5/ 60 - 80 - 100 - 120 - 120
4x3x120
BP mě nějak sere, nemůžu chytnout techniku, chybí síla na dotlaku, cíl radši nebyl. Pro příští cyklus bude cíl 5x5x120 a asi budu muset zařadit floorpress.
shyby podhmat 5/ 0 - +5 - +10 - +15 - +20 - +25
Tak jak bylo naplánovaný, akorát poslední sérka už nic moc. Zatím nevím, jestli na ně bude v dalším cyklu místo.
břuch + hyper
Poslední "B" trénink v cyklu. Spokojenost. Další posilka za tejden.
veslo
předkop + zákop
dl 5/ 60 - 100 - 130
3/ 160 - 175 - 190 - 205 - 220 - 3RM PR
Technicky už to asi moc pěkný nebylo, ale to neva, protože teď bude volno a pak zas o něco lehčí váhy. Prdel se dařila tentokrát držet dole, bylo to plynulý, ale těžký, všechno uznatelný. Mise splněna. :))
No belt, magnezium, střídavej úchop.
Příští cyklus teda pokus o 3x225.
3/ 80
Tady cíl nesplněn, ale neměl jsem z čeho vycházet takže 5x80 zůstává do příště.
spodní kladka 10/ 70
6/ 80 - 90 - 100 - 110 - 120
S poslední sérkou snad bude za chvíli i spokojenost.
floorpress 6/ 55 - 65 - 75 - 85 - 95 - 105 - 115
Asi po půl roce. Všechno stopky. Spokojenost a hodně mě to bavilo. 115ka už těžká. Max. pro 6 op. bude asi 120. V příštím cyklu bude místo francie. Lepší technika než v poslední době u benche. Škoda, že to musím brát z lavičky, což není ideální, ale líp to asi u nás vymyslet nejde.
Ke konci o pauzách klasika kompenzačně 3 sérky na břuch.
Ah, skvele! Zavidim ti. Prakticky vsetko, co si spravil na dnesnom treningu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru