Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rachela napsal:
Ah, skvele! Zavidim ti. Prakticky vsetko, co si spravil na dnesnom treningu

sme dvaja...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rachela : Mrtovolu máš lepší, nezapomínej, že některý BG kotouče nejsou váhově takový, jaký by měly být + pružná 15kg osa udělá taky svoje.
V dřepu jseš na tom taky líp, protože na ten jsem se radši vyprd potom, co jsem zjistil, jak jsem pod paralelem marnej.

Turakam : Jsem ti do logu chtěl napsat, ať se vysereš na přemka, protože už mě štveš na bp a přemka jdeš po dlouhé době a dáváš tam to stejný, co já. Pak jsem to radši nenapsal, abys moc nezpychl.

Takže dík chlapi, ale ještě budu muset dost máknout, aby tam mohla být nějaká spokojenost.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
spekounP

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2012 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodně slušná mrtvola
madball

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP : Děkuji pěkně, prosím. :)

13.03.2012 - A1

Snaha o větší objem (na mě :-)) ), kratší pauzy a dynamiku. Tejden pauza, trochu podseklý váhy, člověk by čekal, že se to odcvičí samo a ono ne. :-)) Díky kratším pauzám jsem myslel, že mě po bp a shybech praskne vršek. Gut.

veslo

powerclean

5/ 60 - 70 - 80
8x3x90
Těžký to určitě nebylo, ale mohlo to být dynamičtější.

dosed
5/ 70 - 110
3/ 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180 - 190

bp
6/ 60 - 80
cca 12x3x100
Skoro všechno stopky, pauzy 30-60s. A mám pocit, že asi zítra budou bolet kozy.
Rezerva určitě tak 8 sérek.

shyby podhmat
7x5xbw+5
Pauzy 30-60s.

břuch
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
madball

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15.03.2012 - B1

Opět trošku větší objem a rychlejší tempo. Gut. S přidáváním vah, budu objem a skoky regulovat. Nějakou chvíli si zkusím psát nazvedaný železo u cviku a zkusím z toho něco vydedukovat.

veslo

zákop + předkop

dl

5/ 60 - 90 - 120 - 140 - 160
3/ 170 - 180 - 190 - 200
5x160 překvapivě lehkých, 3x200 už těžších, než bych chtěl, ale při tomhle stylu rozcvičování jsem to čekal.
5070kg

military
10x5x55
Lehounké.
2750kg

spodní kladka
8/ 85 - 90 - 95 - 100 - 105 - 110
Ke konci už to těžklo.
4680kg

floorpress
6/ 55 - 65 - 75 - 85
6x6x95
Ke konci už to taky těžklo.
5100kg

břuch
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Nějakou chvíli si zkusím psát nazvedaný železo u cviku a zkusím z toho něco vydedukovat.

Tak to by me zajimalo co

Jinak abych nebyl OT, na ten FP ti nekdo cinku podava? Nekoukaji tam na tebe divne, kdyz to cvicis? Preci jen to tam neni zvykem.
madball

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nic si od toho neslibuju a možná se na to vyseru už příště, protože to asi opravdu moc smysl nemá. Ale byl to aspoň nějakej pokus o inovaci.

Činku si dávám na lavičku a hlavu pod ni. Ale u těžších vah už se to tak nebere moc dobře. Počítám, že u 120kg by to už byl docela problém.
Zrovna dneska se mě tam ptal borec, k čemu to je, tak jsem odpověděl, že to cvičím kvůli dotlaku na bp.
Řekl bych, že tam chodí dost exotů, takže se tam s něčím neobvyklým ztratím.
madball

PříspěvekZaslal: so březen 17, 2012 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Klasika.

17.03.2012 - A2

BW: cca 97kg, takže ještě dobrý, zatím "docent". Pokud to přeleze, začnu hlídat hranolky, tatarky atd. Možná.

veslo

powerclean

5/ 65 - 75 - 85
8x3x95
Gut.

dosed
5/ 55 - 95
3/ 125 - 135 - 145 - 155 - 165 - 175 - 185 - 195

bp
5/ 55 - 70 - 85 - 95
8x5x105
Pracovní sérky stopky, celkem těžký, ale gut.

shyby podhmat
7x5xbw+10
Ke konci už těžší, docházela síla, takže se pauzy prodlužovaly.

břuch
madball

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2012 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.03.2012 - B2

veslo

dl

5/ 55 - 85 - 125 - 155
3/ 175 - 185 - 195 - 205
12x155 - 12RM PR nadhmat (spíš v prstech, protože jsem si nechtěl odírat mozoly), pokládání, rezerva tam určitě byla, ale chtěl jsem si to odjet perfektně technicky.
V příštím cyklu asi hodím víc op., abych si odpočinul od těžších vah.

military
Snad jich bylo 8x5x60.

spodní kladka
10/ 80
6/ 90 - 100 - 110 - 120
Na poslední sérku už nebyla síla, takže nehezky.

floorpress
6/ 55 - 75 - 95
5x6x100
5x100 - mělo bejt 6op., ale dotlačil jsem to jen na lavku.
Stopky.
+3 sérky po 20op. sedlehů, který by se neměly podle lidi na mainwebu dělat.
spekounP

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K tomu DL - ono tech 12 opakování s touhle vahou mnohdy vyzaduje vic mentalni sily a energie nez nejaka trojka s tezkou vahou

Jinak koukam, ze docela casto pouzivas jako doplnkovy cvik na zada spodni kladku v sede. Ja mam tenhle cvik taky docela v oblibe, akorat u tezsich vah uz to cheatuju jako prase, ale myslim, ze i to ma svuj smysl, protoze zada u toho citim pekne.
madball

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Těch 12x155 bylo po 3x205 spíš taková pumpa. Žádná křeč, prostě abych něco odcvičil. Možná tam občas jednu takovou sérku na víc reps. pošlu. Podle času, nálady a chuti.

Spodní kladku mám rád. Je to taková flákarna oproti přítahům činky ve stoje (v předklonu), protože si u toho krásně sedím. :)
Dřív jsem zkoušel u přítahu nehejbat trupem, ale vedlo to většinou k tomu, že jsem to tahal rukama. Když pohyb rozjedu lehce spodníma zádama, tak dokážu zádový svaly zapojit daleko líp. Akorát u těžších vah, když už není síla, tak se to někdy zvrhává. :)
madball

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22.03.2012

Po - basket, ut - posilka, st - basket = dneska míň dynamiky, takže všechno těžší + lehkej spánkovej deficit. V sobotu by to mělo být už zas ok.

veslo

powerclean

5/ 65 - 75 - 85
8x3x95
Těžší než minule.

dosed
5/ 60 - 100 - 130
3/ 160 - 170 - 180 - 190 - 200
Taky žádná hitparáda, málo dynamiky.

bp
5/ 55 - 75 - 95
8x5x110
Poslední sérka bez stopek. Příště už asi 3ky nebo všechno bez stopek. Uvidím.

shyby podhmat
5/ 0 - 5 - 10 - 15 - 15 - 15 - 15
Na konci 3 sérky sedlehů.
spekounP

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty přemka máš moc pěkný, to ti docela závidím, pro mě je 80kg strop.

Navíc nechápu, jak můžeš po takovym objemu přemístění dávat ty těžký dřepy. Jseš docela slušný hovádko.
madball

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP: Já tam mám schválně na prvních šest posilek větší objem/menší skoky mezi sériema/kratší pauzy/stopky (u každýho cviku jinak), abych si to trochu ztížil a dalších šest už si zjednoduším. Třeba dneska u mrtvol už mi to nevyšlo a bylo to moc.
Myslím si o sobě, že nejsem vytrvalostní ani silovéj typ, ale spíš dynamickej, takže v tomhle mi přemko vyhovuje, ale výkonnostně je to daleko od mých představ. Zrovna v tom minulým tréninku bych řekl, že se mi dobře povedly tak 2 opáčka. :)
Já ti někdy ten dosed natočím, abys si o něm nedělal takový iluze. :) Ono to bude lehce nad paralel, ale na svou obranu musím říct, že patřím k těm, co tam maj dřep hlubší. Do tvýho to má ale daleko.

24.03.2012 - B3

veslo

zákop + předkop

dl

5/ 60 - 100 - 130 - 160
3/ 180 - 190 - 200
2/ 210 - měly bejt 3, ale už to tam nebylo a druhý op. jsem musel rozjet na druhej pokus :/
8/ 160
6/ 160
3ky střídavej, ostatní nadhmat. Slabota. Od příště skoky po 15-20 a 3ky už od kila.

military
cca 8x5x65
8x5x70 už asi nepude.

spodní kladka
8/ 70 - 80 - 90 - 100 - 110 - 120
Gut ale 120 už hodně cheatingu.

floorpress
6/ 55 - 75 - 95
6/ 105 - 105
5/ 105
6/ 105
Stopky. 3tí sérka nevyšla.

bp
3x3x120
Na spravení nálady.

sedlehy
3x20
madball

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2012 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi začnu zas střídat ob trénink objem a intenzitu a pomaleji přidávat. Je to tak zábavnější a pohodlnější. Nebo aspoň bylo.

27.03.2012

veslo

powerclean

3/ 60 - 65 - 70 - 75 - 80 - 85 - 90 - 95
5-10x3x100
Počtu sérií u stovky jsem nevěnoval pozornost, snažil jsem si hlídat techniku, na které je potřeba pořád hodně makat + se se mnou střídal borec, kterej chtěl poradit a pomoct s mrtvolou.

bp
nějaký rozcvičení
5/ 105
3/ 115 - 125 - 135 - 135
6/ 115
První 135ka gut, druhá už klasicky 2. a 3. dopomoc. Dneska ego záváží (8x15 + měkká osa), bez stopek, ale i tak celkem radost, protože jsem těžkej bench nějakou dobu nejel.

dosed
5/ 55 - 95
3/ 125 - 140 - 155 - 170 - 185 - 195 - 205
Nic moc (těžký a pomalý), po přemístění to bejvá lehčí a proto si ho i před dosedem dávám...

shyby podhmat
5/ 0 - 10 - 20 - 20 - 20
+ nějaký sedlehy.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: