|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 5:14 pm Předmět: |
|
|
Honzik to však nič nemení na to, že ty vďaka tvojej závratnej telesnej hmotnosti a telesným parametrom veľa strongmanských disciplín zvládaš napriek tomu, že borci, ktorí sú síce v gyme dvakrát silnejší ako ty, by to nedali. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 5:22 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Honzik to však nič nemení na to, že ty vďaka tvojej závratnej telesnej hmotnosti a telesným parametrom veľa strongmanských disciplín zvládaš napriek tomu, že borci, ktorí sú síce v gyme dvakrát silnejší ako ty, by to nedali. |
Přesně tak, trošku se na tom zapracuje a bude to paráda. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 4:31 pm Předmět: |
|
|
17.02.2012
Posilka o h*vně, váhy už jsem radši zapomněl. Kvadry totálně zničený z minulýho fsq a to tam byla houby váha.
bp
spodní kladka
military
biceps+triceps ez
břuch
19.04.2012
Taky o ničem, rozhodně nebudu jezdit podle nálady a pocitu, ale podle svýho nějakýho plánu.
veslo
přemístění silou
do 1x110
dl
do 2x210
dosed
do 2x200
shyby podhmat
do 5x+20
břuch
22.04.2012
Pořad bojuju s nějakým novým rozdělením, asi to bude spodek vršek. Nějaký rozdělení už v hlavě mám, vyzkouším a uvidím. Dneska vrch a celkem to šlo.
veslo
bp
do 6x125 - 6RM PR - už to chtělo aspoň nějaký malý PRko, aby z benche nebyla depka. 6tý op. sice už nebylo moc pěkný, ale lepší než u posledního 5x125.
1/ 135 - 145
spodní kladka
do 6x125
military
asi 3x3x75
snažil jsem lokty rvát víc k tělu a bylo to o dost lepší, ikdyž je to pořád slabota.
shyby podhmat
do 5x+20
tric ez
bic ez
břuch _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 4:38 pm Předmět: |
|
|
| citace: | military
asi 3x3x75
snažil jsem lokty rvát víc k tělu a bylo to o dost lepší, ikdyž je to pořád slabota. |
Jak k telu? Myslis tim tlacit je vice dopredu jakoby k sobe? Ja jsem to dosud nevedel a naucil jsem se to ted na zaklade CIZOva videa a ten tlak nebo vyraz cinky ned hlavu je o vazne snazsi nez kdyz jsem je mel vice do strany. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 4:46 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | military
asi 3x3x75
snažil jsem lokty rvát víc k tělu a bylo to o dost lepší, ikdyž je to pořád slabota. |
Jak k telu? Myslis tim tlacit je vice dopredu jakoby k sobe? Ja jsem to dosud nevedel a naucil jsem se to ted na zaklade CIZOva videa a ten tlak nebo vyraz cinky ned hlavu je o vazne snazsi nez kdyz jsem je mel vice do strany. |
Jasně, blbě jsem to napsal. Myslel jsem to stejně jako u bp k tělu, což u military je spíš před sebe. Taky jsem to zkusil na základě CIZOva videologu, protože mám s tlakama nad hlavu a slabýma ramena celkově problém a díky tomu i tak slabej bench. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 6:33 pm Předmět: |
|
|
Mňa ten log tiež inšpiroval, aby som si to pohlídal a zúročilo sa to, inak super benče/premká/mrťáky madballe, kurňa. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út duben 24, 2012 9:25 pm Předmět: |
|
|
Turakam: dobrý to bude, až bude stačit síla a bude se chtít trénovat vytrvalost. Takže v příštím životě.
27.04.2012
veslo
dl
5/ 90 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180 - 190
fsq
5/ 45 - 55 - 65 - 75 - 85 - 95 - 105
lýtka v sedě + břuch
předkop
zákop _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út květen 15, 2012 9:14 pm Předmět: |
|
|
Tak 14 dní zpátky střevní chřipka během které jsem zhubl tak 4kg. Kdybych počítal celkovej max. rozdíl vah, tak to mohlo bejt při největším rozdílu - 8-9kg. Samozřejmě síla v háji a počítám, že to bude trvat ještě tak 3 tejdny než se dostanu zas nějak rozumně zpátky.
Pár posilek bylo, ale to nestálo vůbec za řeč. Teď se budu snažit cvičit úplně minimalisitcky a hodně podle pocitu, jak se vrací síla, než to bude zas úplně OK a nebudu se cítit, jak úplnej chcípák (tím myslím bez energie). :)
15.05.2012
veslo
dl
10/ 55
5/ 95 - 125 - 155
5x5x185
Nic moc, těžký, ne úplně ideální, párkrát tuhle váhu na 5kách určitě ještě zopakuju.
bp
5/ 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100 - 110
3/ 120 - 4tý. s dopomocí
Měl bejt military, ale ramena nějaký unavený, tak aspoň bp.
spodní kladka
...
cca 6x6x95
břuch _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
17.05.2012
Zatím furt bez síly, ale vypadá to, že už se pomalinku rozežírám na standart, takže by to mělo být lepší.
veslo
přemístění silou
5/ 60 - 70 - 80
5x5x90
"speed" bp
cca 10x3x85
Rychlost tam teda moc nebyla, tak aspoň snaha o techniku.
dosed
5/ 55 - 85 - 115 - 135 - 155 - 165 - 175
4/ 185 - 5tý by asi šlo, ale pomalinku, žádnej spěch.
shyby podhmat
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so květen 19, 2012 1:49 pm Předmět: |
|
|
19.05.2012
veslo
dl
10/55
5/ 85 - 115
3/ 145 - 155 - 165 - 175 - 185 - 195 - 205 - 215
Řekl bych, že poslední sérka už byla celkem megaprasárna, ale už to moc nedokážu posoudit, protože když mě Draper natáčel, tak jsem si myslel, že to nebude nic moc, ale nakonec to bylo celkem v pohodě.
U minulých 3ek jsem nedotáhl 3.op na 195, ale spíš kvůli technické chybě, protože jsem šel s osou daleko od těla, tak dnes trošku spravení nálady.
Příště možná rozumněji.
bp
5/ 55 - 65 - 75 - 85 - 95 - 105 - 115
Spíš jen propagačně, ramena jsou furt unavený a ani nevím z čeho.
spodní kladka
cca 6/ 65 - 75 - 85 - 95 - 105 - 115
břuch
Kua, jestli má Poman 77kg a já 94-95kg, tak jsem si vedle něho připadal nějak chcíple. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so květen 19, 2012 3:58 pm Předmět: |
|
|
Chcíple jsem si připadal spíš já  už se to hlo dnes 80,8:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út květen 22, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
22.05.2012
Zas jeden z "lepších" tréninků, asi jako všechny po blitce.
veslo
powerclean
3/ 60 - 65 - 70 - 75 - 80 - 85 - 90 - 95
dosed
5/ 55 - 85 - 115 - 135 - 155 - 165 - 175
4/ 185
185ka 15kg pod aspoň 3 měsíce starým 5RM PR a při 5. opáčku to nedám, navíc do něho vydechnu, což se mi stalo v poslední době podruhé. Nějak moc technických chyb poslední dobou a dobrá cesta ke zranění.
bp
5/ 55
cca 5-8x5x85
5/ 95 - 105 - 115
Nevím, co to bylo.
spodní kladka
břuch
Objednaný nějaký suple. Dokoupím ještě 2-3kg mic. kaseinu a budu po tréninku a zároveň před spaním dávat cca 100g malty a tak 70-90g mic. kaseinu a whey proteinu (dohromady) a zkusím jít spát bez jídla a uvidím, jestli to půjde.
Až dorovnám PRka, dám poslední šanci kreatinu, jinak už na něj do konce života dlabu.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
24.05.2012
Pokus o lehčí trénink a bylo to taky tak o půl hoďky kratší než normálně.
veslo
dl
5/ 50 - 90 - 110 - 130 - 150 - 170 - 190
Zas jsem pokukoval po 5x210, ale rozum vyhrál, protože bych to pravděpodobně teď nedal a nebo by to byla solidní prasárna. Ligo osa.
military
8x5x50
shyby podhmat
3x8xbw
bp
8/ 45 - 60 - 75 - 90
7/ 105
Ke konci jsem si uvědomil, že jsem vlastně chtěl dát floorpress. Nějaká setrvačnost zase.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so květen 26, 2012 2:48 pm Předmět: |
|
|
26.05.2012
Nechal jsem se zítra ukecat na streetball v Blansku, ikdyž nevím, co tam budu dělat, když s basketem to nejde od 10 k 5, ale už od 5 k 1. :)
Takže pokus o lehčí trénink, nakonec celkem solidní dynamika spodní části a poškádlení vrchu.
Dynamika naštěstí není moc náročná na rege, tak snad bude zítra dost sil.
Asi nejlepší trénink za poslední 3 tejdny.
veslo
trh silou
3/ 50 - 55 - 60 - 65 - 70
gut
přemístění silou
3/ 75 - 80 - 85 - 90 - 95
gut
výtahy
3/ 100 - 105 - 110 - 115 - 120
Tady už to začlo celkem těžknout. Možná předchozí cviky i tenhle skončily o 5kg výš, už si to nepamatuju.
Celkem obdiv pro vzpěrače, že si dávají takový komba.
dosed
5/75
3/ 115 - 125 - 135 - 145 - 155 - 165 - 175 - 185
Všechno hezky dynamicky, asi všechny sérky až na 185, ikdyž tady by taky nějakej cenťák šel, s malým povyskočením v posledním opakování. U 185ky už jsem zas začal prodýchávat.
Kdyby byl sparing, zkusil bych asi i 3x195.
bp
6/ 45 - 75
3/ 85 - 95 - 105 - 115 - 125
celkem gut
spodní kladka
8/ 65 - 75 - 85 - 95 - 105 - 115
Poslední 2 sérky už nic moc technika. + 3 sérky sedlehů. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st květen 30, 2012 4:57 pm Předmět: |
|
|
Streetball dopadl nečekaně dobře, 2.místo, bohužel můj plán náhradníka nevyšel a hráli jsme jen ve třech, takže bez střídání. Finále už těžce vypuštěný, ale i tak byli lepší a prolezli jsme lehčí základní částí.
V pátek bude bečka, grilování, nějakej ten sportík v basketové hale, tak snad to bude rozumný, stejně už nějakou dobu nepiju.
29.05.2012
Všechno pocitově tak o 10% těžší, než by mělo bejt a zbytečně vydřený. Asi vybitý baterky, ve čtvrtek na posilku seru, stejně to bude jediný volno v průběhu 8mi dnů a v sobotu to bude už snad gut.
veslo
výmrd i při rozhejbávání
dl
výmrd
military
výmrd
floorpress
výmrd
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|