Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 6:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:

Já ti někdy ten dosed natočím, abys si o něm nedělal takový iluze. :) Ono to bude lehce nad paralel, ale na svou obranu musím říct, že patřím k těm, co tam maj dřep hlubší. Do tvýho to má ale daleko.

Natoč, docela mě to zajímá.
Každej máme něco, já bych nemohl dřepovat na paralel, protože bych to prostě vůbec nerozjel nahoru. Prostě při dřepu od spoda funguju jak pružina (někdy si dokonce lehce pomáhám odrazem prdelí od lýtek ), kdybych se zastavil někde uprostřed dráhy, tak to by byl můj konec.
Jinak s těma přemkama mě začínáte tady všichni tak trochu srát.
Turakam 110kg, ty tam házíš hafo trojek se stovkou .
Budu se muset na to trochu zaměřit a nějak vás dohnat, i když u mě to bude složitý, protože já na tyhle koordinačně těžký cviky nějak nemám buňky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemyslím si, že bys měl mít s přemkem problém. Pokud si to nepletu a pamatuju si to správně, tak jsi říkal, že jsi hrával basket a to ti podle mě dává velkou výhodu u tohoto cviku, protože ten pohyb je hodně podobnej výskoku, akorát se musíš naučit energii předat čince a vést dobře její dráhu.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
madball

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29.03.2012

Pokus o "lehčí" trénink, no moc lehký to nebylo.

veslo

dl

...
8x5x155
Nadhmat, určitě to může být o dost lehčí, než dnes.

military
...
3/ 55 - 60 - 65 - 70 - 75 - 80
Poslední op. už trošku boj.

spodní kladka
...
5/ 85 - 95 - 105 - 115 - 125

floorpress
...
3/ 85 - 95 - 105 - 115 - 125
Stopky, poslední op. tlačený cm po cm snad 5 vteřin.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
madball

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31.03.2012

Tak až na dosed zase nic moc trenál. Začíná z toho bejt nějaká rutina.
Kritika k videím vítána, ale šetřete mě prosím.

veslo

powerclean

3/ 60 - 65 - 70 - 75 - 80 - 85 - 95
nějaký 2ky a 3ky se 100kou
1/ 105
1/ 110
0/ 115
Mám natočený nějaký videa, dám sem jen jedno a to 3x85. Po shlednutí nejsem vůbec spokojenej. Je to pomalý a nedotažený. Dnes to ani moc nešlo. 115ka tam za chvíli půjde, ale dneska jsem se s ní nechtěl srát.

dosed
cca 10x5x155
Od 4. sérky to celkem zlehklo.
Video pro spekounaP:

bp
3x5x115
5x5x105
Nějaký těžký, lokty šly od těla víc než bych chtěl a měly. Asi ještě unavený tricy z floorpressu.

shyby podhmat bw
10, 8, 6
Se zétěží mi to jde líp, než s bw na počet.
Nějaký sedlehy.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super videa, je to takový můj návrat do Blue gymu :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
spekounP

PříspěvekZaslal: ne duben 01, 2012 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty přemka mi přijdou perfektní, ale já nejsem moc odborník na tyhle cviky, takže čistě můj subjektivní pocit.

Ty dosedy jsou pro mě brutal, máš to na paralel a podle mě je to něco jako stopky u benche. Já kdybych si takhle kecnul s vahou, se kterou ty běžně cvičíš, tak by mě to srolovalo jak vánočku.
madball

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji pánové, ale na těch videích je vidět dost chyb, takže aspoň vím, na co si mám dávat víc pozor. Jediný, z čeho mám radost, je "hloubka" dosedu, čekal jsem, že to bude horší, ale tomuhle se dá už říkat mid box. :)
spekounP: dosed bych určitě nepřirovnával k bp se stopkou, ale spíš k floorpressu se stopkou. Aby se to dalo přirovnat k bp se stopkou, musel by to být dřep se stopkou. :)

03.04.2012

Plná posilka, málo času, takže trochu "improvizace".

veslo

dl

10/ 95 - 95
5/ 125
3/ 145 - 165 - 185
3x3x205
205ka žádnej orgáč, ale odcvičeno. Chvíli to teď nebudu hrotit, budu se trochu víc soustředit na techniku a nechám tělo zase trošku víc zvyknout.

bp
10/ 45
5/ 75 - 105
3/ 120 - 135
5x5x115
Dalo zabrat.

spodní kladka
8/ 75 - 85 - 95 - 105
5/ 115

military
3x10x55
+3x20 sedlehy.
madball

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

07.04.2012

Z úterý na středu jsem přes noc plival krev z krku, super. Na basket jsem samozřejmě šel. Ve čtvrtek jsem posilku vynechal, v pátek jsem ji vynechal na naléhání přítelkyně, ale dneska už jsem šel. Pral jsem do sebe nějaký ovoce a víc céčka než normálně a už je z toho jen rýmečka.

veslo
3min. na 10ku něco přes 900m - PR :)), až to bude přes litr, tak bude spokojenost, ale trénovat kvůli tomu nebudu.

trh silou
3/ 50 - 55 - 60 - 65 - 70 - 75
Lehký série na přemku flákám a je to strašně pomalý, tak teď chvíli před přemkem budu dávat trh silou.

přemístění silou
3/ 80 - 85 - 90 - 95 - 100 - 105 - 3RM PR
PRko bez rezervy, u třetího op. už moták, že jsem málem nevěděl, jak jsem činku položil, ale je to tam. Takže další meta 3x110, pak bych chtěl na nějakej čas vyzkoušet jedničky.

dosed
5/ 75 - 115
3/ 135 - 155 - 175 - 195
0/ 215 - pokus o 3RM PR, první 2op. cinknutí z jedné strany do činky, u třetího už mě museli zvednout
Nojono, bez snídaně a s minimem podvážených kotoučů to není žádná sláva. Stejně už je tam moc tlaku v bocích, takže na to půjdu opravdu pomalu.

bp
3x3x125
O ničem.

spodní kladka
5x8x100

břuch
secret78

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekne ideš tie premká aj trhy
madball

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78: Dík, od tebe to potěší, ale stojí to pořád za houby.

10.04.2012

Asi rozhodím tréninky A,B nějakým způsobem na A,B,C.

veslo

dl

-> 1x230 - 1RM PR
8x5x160
S debilní osou na mrtvolu (ale dobrou na přemka), která se pořád protáčí a nemůžu ji pořádně udržet nadhmatem, takže skoro všechno střídavej.

bp
-> 1x145 - malinká dopomoc
8-10x5x95
Je to pořád bída.

břuch
Turakam

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gratulácia k mrtvole, paráda.
madball

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík, ale gratulovat není k čemu. Ta 230ka byla jasná a bylo to jen potvrzení, protože jsem nevěděl, jak dneska mrtvolu jet. Ale pomalinku, krůček po krůčku to snad půjde.
madball

PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2012 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.04.2012

Nějaká splácanina bez hrocení, ale lehce to taky určitě nebylo.

veslo

trh silou

-> 3x75

powerclean
-> 3x100

dosed
-> 5x165

bp jč
-> 5x50

spodní kladka
-> 5x125

sedlehy
madball

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15.04.2012

Zas nějaká splácanina bez plánu. Na to, jak jsem včera těžce ojebal jídlo, tak dobrý.

veslo

fsq

5/ 45 - 55 - 65 - 75 - 85 - 95 - 105
Snažil jsem se hlídat rovný a řekl bych, že to zatím bylo pocitově asi nejlepší. + Jsem si zas připomněl slabý kvadry :)

dl
3/ 95 - 115 - 135 - 155 - 175 - 195
1/ 215 - 225 - 235 - 1RM PR
Podle toho, co jsem zahlídl koutkem oka v zrcadle, tak záda teda už nic moc. Zkusím ještě 240 a to natočit a snad se z toho nepobleju.

bp
5/ 55 - 65 - 75 - 85 - 95 - 105 - 115 - 125 - poslední opáčko dotlačený malíčkem pravé nohy
1/ 135
asi 5x5x100
Do 105ky všechno lehounký, 115ku jsem špatně chytl a 125ka na krev.

shyby podhmat
5/ 0 - 5 - 10 - 15 - 20

military
5/ 45 - 50 - 55 - 60 - 65
4/ 70

břuch
honzik833

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pane.. koukam na tebe a tvuj denik a docela drsne. Vahy tak o polovinu vetsi nez ja, nekde i vic. Mas silu jako bejk. :-) za chvili to bude parada a takove drobky jako jsem ja, prevalcujes co by nic

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: