Dík, ale žádná hitparáda to není. Na to, že jsem ho poprvé zkoušel tak před 4 rokama, tak by to mohlo bejt technicky lepší. Ale je to super cvik na dynamiku, takže se hodí pro basket a mě dynamický cviky baví, takže je to pro mě ideální zábava. :)
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Po mrtvolách namožený vzpřimovače, který se povedly včera na basketu naštětstí rozhejbat.
02.08.2012
dosed 5/ 55 - 85 - 105 - 135
3/ 155 - 165 - 175 - 175 - 185
11x5x145
Trojky měly bejt vejš, pětky dynamičtější, ale po basketu to stojí vždycky za houby. Obzvlášť, když mě nohy bolely už na něm.
lýtka ve stoje
bp 10/ 55
5/ 65 - 75 - 85
3/ 95 - 105 - 115 - 125
Trojky stopky, kromě posledního op. 125ky, to bych už nedal.
shyby podhmat na úzko 5/ 5 - 10 - 15 - 20
shyby nadhmat na široko 3x5
břuch
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Pro Toma.K., jestli sem mrkne.
Tak jsem se přece jen odvážil nafotit a zaroveň jako porovnávačka skoro po roce.
září 2011
srpen 2012
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Luster: Je to míň, jak 2 metry. To zrcadlo je celkem vysoko a chtěl jsem tam aspoň trochu dostat nohy.
Turakam: Asi kouknu, jak se tam zhoršila kvalita, dlouho jsem ten plátek nečetl.
Arnie_one: Protože na větší fotku tam není kvalita a takhle to vypadá líp, než ve skutečnosti.
powerclean 5/ 60 - 70 - 80
3/ 90 - 95
+ možná ještě něco, čekání na osu s kuličkovýma ložiskama
3/ 62,5 - 72,5 - 82,5 - 92,5 - 97,5 - 102,5
2/ 107,5 - 2RM PR - ale nasrat, měla bejt trojka, ale ta šla už jen na kozy
10x5x92,5
Řekl bych, že u pětek se malinko zlepšila fýza.
ručky rovná 8/ 20 - 25 - 30 - 35 - 40 - 40
6/ 40
Příště zatím ještě nepřidávat, zkusit víc osmiček se 40kama.
bic + tric ez Už konečně trošku lepší váhy.
břuch
ten PC je na kozy ne ? Nebo nevím,jak si to myslel.
Ideálně by se měla činka chytat na ramena, já beru jako dobrý opakování, když mi osa "pohladí" krk, proto nemá rád osy, kde je vroubkování uprostřed, protože z toho mám vždycky doškrábanej a červenej krk.
Když to vytáhnu jen na prsa, tak bych to přetočil jen do ruk a to nemám rád, protože zápěstí dostávají celkem sadu a je už to takový moc silový provedení.
Luster napsal:
madball napsal:
2/ 107,5 - 2RM PR - ale nasrat, měla bejt trojka, ale ta šla už jen na kozy
10x5x92,5
Minule to bylo horší, ale je pravda, že chvíli chytám dech. Pauzy se snažím držet kolem minuty.
dl 5/ 55 - 95 - 125 - 155
3/ 170 - 180 - 190 - 200
2/ 210
5/ 150
Dneska mě to těžce nebavilo, odjetá sotva půlka z toho, co jsem chtěl. Nějak mi to v poslední době připadá moc těžký.
ručky rovná 8/ 25 - 30 - 35 - 40 - 40 - 40
6/ 40
Tady jsem byl ještě nasranej kvůli mrtvole, ale ke konci se trošku zlepšila nálada.
bic + tric ez Tohle mě bavilo. Asi se vrátím k kozo-biceposvým splitům.
břuch
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru