|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 10:38 am Předmět: |
|
|
Ono je to taky trochu individuální. Já myslím, že ten nižší tep mám danej i trochu geneticky, protože si myslím, že jsem v životě snad ani neměl klidovej tep vyšší než 60. Navíc jsem zvyklej od dětství sportovat, takže to v tom hraje taky nějakou roli. Dobrou fyzičku budu brát až to bude kolem těch 35. Nemyslím si, že bys měl horší fyzičku než já, spíš naopak, klidovej tep není zas až tak objektivní ukazatel mezi různými lidmi.
Navíc je to měřený v absolutním klidu a ráno, což tam hraje taky podstatnou roli. Jednou týdně to takhle změřit teď beru jako povinnost, abych viděl jestli to dělám dobře nebo špatně. Navíc se tím dá hlídat přetrénování, což teď ale opravdu u mě nehrozí.
U tebe by to chtělo změřit alespoň po denní pauze, jinak si myslím, že to nebude moc objektivní, protože nedáš tělu moc vydechnout. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 1:43 pm Předmět: |
|
|
PO
inc. bp - 2
do 3x90
6x6x80
pendlay na solár
do 3x90
6x6x73
plank
4x40s +15kg
švihadlo o pauzách
UT
powerclean
do 3x86
6x6x73
oly back squat
do 3x100
6x6x80
švihadlo o pauzách + sedlehy
ST
volno
ČT
tlak v sedě za hlavou z racku ve výšce ramen, ukazováky na ringu :)
do 2x62
6x6x52
shyby paralel
5x7
bp
do 3x98
6x6x88
plank
3x40s +15kg
švihadlo o pauzách
PA
dl
6x6x132
fsq
6x6x70
sedlehy, rychlovka bez švihadla
Teď bude na měsíc (doufám) hodně omezený švihadlo, protože není čas a potřebuju zkrátit tréninky.
Přibude 2-3x basket, kolo do práce zůstane. Snad s tím půjde fyzička pořád v pohodě nahoru.
Asi všechno stopky, až na nějakou rozcvičovací sérii. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st září 18, 2013 7:14 pm Předmět: |
|
|
Udržovací, nenabírací jídelníček.
Nechce se mi počítat všechno, ale jen pro prdel dnešní snídaně pro bořiče mýtů...
t: 60
b: 78
s: 198
= 1644kcal = 6880 kj = snad nejvyšší celodenní příjem Tsunami, co jsem u ní viděl a já absolutně nechápu, jak na tom může fungovat. Ale fotky v logu má pěkný.
Takže těch mých odhadovaných cca 3200kcal denně bude asi trochu mimo. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st září 18, 2013 7:17 pm Předmět: |
|
|
co se za tema hodnotama skrejva? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 18, 2013 7:29 pm Předmět: |
|
|
Vydatnejsi snidane pro sportujiciho chlapa no.... Doufam, ze na to jednou prijdou i experti typu Reiben a spol _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st září 18, 2013 7:34 pm Předmět: |
|
|
tak to neni zas tak hrozny  (az na ty rohliky)) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st listopad 13, 2013 6:29 pm Předmět: |
|
|
Asi můj největší úspěch v posilovně za poslední dobu.
Nové omítky, dveře, okno, dotáhnout elektřinu, podlaha. Všechno sám, s občasnou dopomocí ženy, za což jí děkuji.
Ještě se dokoupí pár blbostí, ale na základ to stačí, škoda nízkýho stropu.
Fotky nic moc kvalita, telefon.
Před:
Po:
Před:
Po:
Před:
Po:
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st listopad 13, 2013 9:22 pm Předmět: |
|
|
Jééj pekné, teším sa aj na zápisy dúfam, inak podlaha je ako vyriešená, budeš môcť aj búchať/odhadzovať, či nie? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st listopad 13, 2013 9:44 pm Předmět: |
|
|
Dík.
Na podlahu jsem vzal beton B30, což by snad mělo něco vydržet. Pod tím je hodně dobře udusaná hlína a kotouče jsou odhazovací, takže by to mělo být v pohodě. Ještě mi zůstala jedna OSB deska, tu zatím použiju na mrtvoly a přemka a časem (nebo hodně rychle, podle toho jak si budu myslet, že je to potřeba  ) dokoupím ještě gumy na podlahu.
Zapisovat budu, protože chci mít nějakej přehled a log mě donutí se aspoň trochu snažit, ale nic nečekej, rozhodl jsem se pro těžkej šmrdlink u vrchu a ještě větší u spodku.
Prostě to hodně podseknout, tak nějak měsíc přidávat, pak se zas vrátit na začátek + nějaký procento nahoru a vydržet u toho co nejdýl. Chtěl bych mít relativně dost síly a energie na basket a zbytečně se zas nedokurvit, takže tak.
Spíš takovej rehab. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: st listopad 13, 2013 9:50 pm Předmět: |
|
|
Cau, ta posilovna vypada paradne, aspon ve srovnani s "pred", asi to vyzadovalo spoustu prace a zrucnosti  .
Na log se tesim a budu ho sledovat, tak at to jde a zdravi at drzi.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st listopad 13, 2013 10:30 pm Předmět: |
|
|
Zručnej nejsem a zedničina je celkem hokna, navíc pro člověka, kterej to neumí, ale "chata" na důchod snad bude už postavená slušně :) . Na fotkách to vypadá samozřejmě líp, než v reálu.
A díky. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 9:45 pm Předmět: |
|
|
Zkusím tomu zas dát nějakej řád.
Klasika, pro mě nejosvědčenější FB A,B, 3x týdně s cca 60-75%. Do toho 2-3 týdně basket, takže pro nohy to bude frekvence 5-6 týdně.
V každým tréninku přidat cca 2-3%, po 6 trénincích na začátek + přidat cca 3-4% a furt dokola dokud mě to nepřestaně bavit. Je to sice pomalý, ale nikam nespěchám.
A1
powerclean
6x3x70
dosed
5x5x120
Je to nějaký hlubší, než jsem byl zvyklej z BG, ale to se časem poddá.
inc bp (2) - stopky
6x6x83
shyby paralel
6x6
břuch
strečink _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 9:14 pm Předmět: |
|
|
C1B1
dosed s výskokem
6x3x70
dl
5x5x120
bp, stopky
6x6x93
tlaky za hlavou z trapézu, stopky
4x8x40
břuch
strečink _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|