Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2013 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dalo by se říct, že jo. 10kg kotouč je celogumovej. 15 a 25 jsou stejně tlustý (5cm) a úměrně tomu bude i část vnitřku kovová.
Osa je s ložiskama kvůli oly liftům, ale ve sklepě mám nízkej strop (240cm), takže budou jen přemka v různých variacích, pokud se nestane zázrak, o kterým pochybuju.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2013 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
To je pocit, mit to doma, je to jen tvoje a nikdo ti to nevezme co? :D

Jo jo, přesně kvůli tomu si to kupuju, však jsem měl včera radost jako malý děcko, když jsem to viděl.
Ale zatím to bude ještě nějakou chvíli v práci, než vyklidím a dám do pucu sklep.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
madball

PříspěvekZaslal: út červenec 02, 2013 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zatím provizorně v práci, tak na 1-2 měsíce.

zápis dnešní "cvičby", ať je sranda

hodně rozcvičování

dosed
...
6/ 120 - 121 - 122 - 123 - 124 - 125

bp stopky
...
6/ 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95

dl
...
6/ 120 - 121 - 122 - 123 - 124 - 125

hodně protahování a kompenzaček

tak snad by to teď už zas mohlo pomalinku jít. vzpřimovač u mrtvoly opět ok, takže gut.
bude to zas trochu chtít připomenout techniku.
skoky po kilech, abych nemusel počítat 6x6.
madball

PříspěvekZaslal: pá červenec 05, 2013 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

veslo

powerclean
5/ 50 - 55 - 60 - 65 - 70 - 75 - 80
3/ 85

dosed
6/ 125 - 130 - 135 - 140 - 145 - 150 - 155

bp stopky
6/ 85 - 90 - 95 - 100
3/ 105

dl
6/ 125 - 130 - 135 - 140 - 145
5/ 150 - u 6. ulítla prdel, takže by to šlo moc přes záda, takže nasrat

protahování
madball

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějaký cvičení proběhlo.
Psát moc nebudu, protože mě to dostávání zpátky kvůli zraněním už přestává bavit.
Cvičení bude ve stylu anitdrejprd, protože tréniky o větším objemu mě vždycky usmaží.
Dneska takhle a ideál a akorát.

Po cviku hned švihadlo na cca 30s, pak pauza.

fsq
10/ 20 - 30 - 40 - 50
6/ 60 - 70 - 80
jj, slaboučkej a zkrácenej a ještě s mini kotoučema pod patama

dl
6/ 70 - 100 - 120 - 125 - 130 - 135 - 140 - 145 - 150 - 155

bulhaři
10 l+p/ 20 - 30 - 40
u posledního op. stopka dole a lehký pérování kvůli protahování

Nějakej ojebanej strečink.
Draper

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ses sam proti sobe s antidrejprem
madball

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale houby. Za ty roky se už znám. Vždycky, když začnu lehounce drejprovatět, tak se to začne všechno srát.
Pro mě je ideál 2 cviky + možná nějakej doplněk, nějaký kompenzace a cviky na protáhnutí (klidně s činkou, jako dneska třeba bulhaři).
Až to budu mít doma, tak možná zkusím i dvoufáz 3xtýdně + basket. Ještě se budu muset donutit konečně rozumně cyklovat.
Ale zatím jsou to jen "nástřely v hlavě" a stejně se budu válet na gauču.
madball

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

šmrdlárna pokračovárna, snad to půjde rozumně nahoru

po každý serce tak cca 30s švihadlo, pak pauza

oly bsq s 0,5kama pod patama
10/ 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70
tenhle cvik beru a budu brát jako protahovací a rozcvičovací, dokud to budu tak cítit, poslední op. stopka dole a lehký pérování

powerclean
6/ 50 - 55 - 60 - 65 - 70 - 75 - 80
3+1+1+1/ 85
tady je teda taky co dohánět na 10x90 z loňska

dosed
6/ 70 - 120 - 125 - 130 - 135 - 140
nic moc

bulhaři vč
10+10/ 20 - 30 - 40 - 50
dobrej protahovací cvik

strečink
Smile04

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
šmrdlárna pokračovárna, snad to půjde rozumně nahoru

powerclean
6/ 50 - 55 - 60 - 65 - 70 - 75 - 80
3+1+1+1/ 85
tady je teda taky co dohánět na 10x90 z loňska

strečink

včera sem jel nadhozy a nedal sem 120kg : (...no byl sem nevyspalej ale jak sem shodil taky to neni žadna slava : (
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
madball

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 5:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A to má být jako co? Nějakej pokus o provokaci?
120 byl cíl, dokud byly záda ok, tak neser. Teď je cíl se dostat tam, kde jsem byl před rokem za 2-3 měsícem než začne sezóna basketu.
madball

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi můžu být rád, že mám v práci teplotu na cvičení 22-23C, že? :))
Každopádně, když jsem vylezl ven a jel na kole domů, tak jsem dostal pěkně horkou facku, na Metě teplota 41C.

Cvičení stále je, ale u noh, se zaměřuju na techniku a flexibilitu pro oly dřep a stejně jsem zas po dlouhé době začal jezdit na kole do práce, takže stejně moc zbytečný síly v nohách není.
U vrchu je malinko větší zaměření na ramena jako slabinu.
Tenhle týden jsem už přidal do švihadla i DU. Musím na to pomalu. Dnes max. 41 v kuse, snad se nějak časově rozumně dostanu aspoň na stovku.
Váhy radši nepíšu. Stačí napsat, že jsem nemobilní sráč.
madball

PříspěvekZaslal: čt srpen 15, 2013 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jen max. 69 DU v kuse, když se švihadlo zaseklo o stůl za mnou. Koukal jsem tak po 80, abych aspoň trochu nasral ty, co to tady poctivě trénujou. Rezervy v technice i kondičce jsou slušný, takže je se kam zlepšovat ještě dlouho, navíc je to teprve 6 nácvik tenhle rok.
Ale zas je malá výmluva, že to jedu hned po sérce, takže je tam menší únava.
madball

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Momentálně cíle zase víc přeorientovaný na basket se snahou max. zlepšit fyzičku. Ideál bych viděl klidovej tep 35, momentálně nejnižší naměřenej je 43, ale dýl, jak do doby než bude zima a bude se dát jezdit v pohodě na kole to prodlužovat nebudu, pak zas trochu změna.

kolo 7,5km

inc. bp - 2
10/ 20 - 50
3/ 58 - 68 - 78 - 88
6x6x78
Stopky.
O pauzách po cca 30DU.
Po poslední sérce cílová 100 na první pokus najednou, ale pěkně mě vyflusla. Ještě tak měsíc s něma budu pokračovat, než mě začnou nudit, pak asi TU.

pendlay na solár
10/50 - 60
3/ 70 - 80
6x6x72
O pauzách po cca 30DU, ale už jsem byl celkem KO.

plank
4x40s +10

kolo 7,5km

Celkem asi 700DU, večer ještě kolo cca 30-40km, pohodovým tempem se ženou, aspoň doufám teda.
madball

PříspěvekZaslal: ne srpen 25, 2013 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

UT

powerclean
3/ 52 - 62 - 72 - 82
6x6x72

oly back squat
6/ 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100
3/ 110

švihadlo o pauzách + sedlehy

ST
volno

ČT

tlak v sedě za hlavou z racku ve výšce ramen, ukazováky na ringu :)
10/ 20 - 30 - 40
3/ 50 - 60
2x6x52
2x5x52
2x4x52

shyby paralel
6x6

bp
10/ 20 - 50
3/ 70 - 80 - 90 - 100
5x6x86
5x86

plank
4x40s+10kg

švihadlo o pauzách

PA

dl
3/ 70 - 80 - 90 - 100 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170
6x6x128

fsq
3/ 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90
6x6x60

švihadlo o pauzách + sedlehy

+ samozřejmě nějaký kolo
+ tep dnes ráno bez mrkání :) byl na chvíli i 40 , takže zas malé zlepšení. Když by to šlo o jedničku týdně dolů, po dobu 2 měsíců, tak by to byla paráda
+ už ani nevím o vzpřimovači, takže dobrý
- střed těla je hodně slabej
- flexibilita pro oly dřep pořád nic moc, ale snad se to milimetr po milimetru lepší
- síla, ale s tím se počítá, její priorita je momentálně docela nízko, ale samozřejmě se na ní taky trochu pracuje, aby to nebyla taková tragédie
Draper

PříspěvekZaslal: ne srpen 25, 2013 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To musi byt kua dobra fyzicka. Ja si ten tep rano taky musim zmerit, jen si vzpomenout . Ale na beton to bude minimalne 70. Moje fyza stoji uplne za hovno, staci mne cesta do BG, coz mam asi 500m zavrsena takovym tim mirnym stoupanim tesne pred vstupem do budovy, vis co myslim, a to uz mam infarktove stavy
Neco malo nad 40 jsem mel kdysi davno. kdyz jsem byl o 30 kg lehci.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: