|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st prosinec 28, 2011 7:39 pm Předmět: |
|
|
Omlouvám se, ale teď na to nemám čas, přijdu jen zapsat trénink a zas jdu, až bude chvíle, odepíšu ti. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2011 8:05 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | 28. 12.
Dnes trénink vrchu. Jsem rád, že za těch 6 týdnů síla nijak výrazně neodešla |
Kam by taky sla, vzdyt to uz snad ani vic nejde
(ne promin to byl vtip, ale ty si ze me obcas taky delas prdel:-) ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
30. 12.
První trénink celého těla a dal mi pěkně zabrat. Následuje zasloužené dvoudenní volno. Od ledna začínám plavat, takže přemýšlím již o vhodném tréninkovém rozpisu. Zřejmě se bude jednat buď split SPODEK-VRCH, nebo 2x týdně FB, ale to ještě uvidím, jelikož bude 2x týdně plavání, při kterém dostane zabrat vrch a nechci přetrénovat ty mé tenké klouby a vazy.
Leg press - 10x80 kg, 10x90 kg, 2x8x100 kg
MT - 12x40 kg, 2x10x45 kg, 8x50 kg
Bench - 2x10x40 kg, 2x8x45 kg
Upažování - 3x15x3 kg (precizní technika až do absolutního pálení - trénink pro výdrž a laktátový metabolismus v plavání)
Zapažování unilaterálně - 3x12x2 kg (podržení ve vrcholné kontrakci)
Oslí výpony - 3x10x30 kg
Břicho _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 6:26 pm Předmět: |
|
|
Sorry esko ale ty si fakt príklad teoretika že strach, tvoje znalosti zo stravovania, chemických dejov a pod. ti neberiem, ale ako prijde na tréning, tak je furt len nejaké vymýšlanie a bohvie čo (tentokrát zas ten kec o kĺboch, čo je síce pravda, ale brať to ako limit sa to nemusí), a potom tie tréningy sú fakt v konečnom dôsledku dosť vtipné, dobre sa vyspi - toť vše, na toto fakt nepotrebuješ nejaký extra recovery time... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 7:38 pm Předmět: |
|
|
Bohuzel Esko, je to tak, jak pise Turakam a mozna hlavne proto jsou tve vysledky a vykony takove, jake jsou ( a ted se prosim neuraz) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 8:18 pm Předmět: |
|
|
mě to příjde jako by ses snažil napodobit fraimena, jak tréninkama tak těma popiskama tréninku :) akorát někde je asi chyba
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 8:43 pm Předmět: |
|
|
preco robis mrtvolu s rovnakou vahou ako bench?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 9:01 pm Předmět: |
|
|
Já nic proti Vašemu názoru nemám. Chápu, že to může takhle působit, ale jak jsem psal, teď se nesnažím ani o velké silové výkony, cíl mám někde jinde a pokud síla poroste, tak to bude jedině k dobru. Nebudu to šolíchat samozřejmě pořád s 50 kg, tohle je první týden po pauze, proto to vypadá, jak to vypadá. Nemám strach ani z přidávání vah, najděte si můj minulý log, kde jsem při BW 75 kg jel MT se 120 kg, dřep to samé a na benchi nebyl problém jít do maximálky na úrovni kila, ale to jsem měl čas se tomu věnovat naplno (čti: čas na školu, jídlo a fitko bez jiných aktivit). Až budu přijat na VŠ a udělám úspěšně absolutorium, tak se zas můžu soustředit jen na objemový trénink a bude to opět vypadat jinak. Hlavně honím zpátky ztracenou váhu po vyndání moudráku, ono se 68 kg a 187 cm není lehké začínat někde na velkých váhách.
| vlkisekk napsal: | | mě to příjde jako by ses snažil napodobit fraimena, jak tréninkama tak těma popiskama tréninku :) akorát někde je asi chyba |
Máme možná podobné vyjadřování, ale srovnávat můj trénink, co jsem si sám složil a Fomina, kterýho jede Lukáš (co mi teda říkal při společném tréninku), to jsi trochu vedle.
| seeya napsal: | | preco robis mrtvolu s rovnakou vahou ako bench? |
Nejedu klasickou mrtvolu, na který jsem schopnej i nyní utáhnout kilo, ale jedu ji víc s nataženými nohami a soustředím se jen na práci vzpřimovačů plus hamstringů. Z tohoto důvodu tam nebudu mít nikdy naložená taková čísla, se kterými jsem cvičil před rokem (viz vysvětlení výše). _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po leden 02, 2012 6:14 pm Předmět: |
|
|
2. 1. SPODEK
Dřep - 12x40 kg, 10x45 kg, 8x50 kg, 8x55 kg, 2x6x60 kg, 10x45 kg
Zákop jednonož - 12x5 kg, 2x8x7,5 kg + dojezd s 5 kg
Roznož - 15x30 kg, 15x40 kg, 15x45 kg
Oslí výpony - 3x12x30 kg
Lýtka vsedě - 3x12x10 kg
Břicho _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st leden 04, 2012 11:21 pm Předmět: |
|
|
4. 1. PLAVÁNÍ
45 minut plavání - střídavá intenzita
Zatím jsem stovku nezkoušel, jen 50 m s 90% intenzitou, ale bez startovního skoku a rychlé obrátky jsem dosáhnul času 35 s. Až naberu kondičku, naučím se pořádně plaveckou obrátku, zařadím i 100m úseky. Věřím, že do 1:25 se na přijímačkách vejdu, do 1:15 leda tak s neskutečnou formou a načasováním, ale nebudu předbíhat, mám na to 5 měsíců. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 2:40 pm Předmět: |
|
|
6.1. VRCH
Bench - 10x45 kg, 10x50 kg, 8x55 kg, 7x55 kg
Pullover - 15x10 kg, 3x12x12,5 kg
Přítahy VČ - 10x25 kg, 2x6x35 kg, 10x25 kg
Shyby - 2x8xjá, 6xjá + dojezd na stroji s dopomocí (-15 kg max, -30 kg max)
Biceps VČ - 3x8x20 kg
Triceps EZ - 12x5 kg, 10x5 kg, 8x5 kg (+ EZ tyč)
Břicho
Dnes jsem si všimnul gum, které jsou vhodné pro suchou přípravu plavců. Chtěl jsem si je koupit, zrovna jsem dneska na ně koukal na netu, ale jelikož je Prima fitkem jak má být, najdou se i zde takový věci, které by člověk v bývalém fitku nečekal ani za milion let, takže zařadím i suchou přípravu pro plavání přímo ve fitku. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 3:26 pm Předmět: |
|
|
Nebojím se ho, jen to beru vážně a chci vždycky udělat maximum pro danej cíl, pokud je to aspoň trochu možné. Kort když je teď v sázce VŠ, což je pro mě ohromná motivace, jelikož jsem se kdysi na LF MU nedostal, protože jsem se vykašlal na teoretickou přípravu, ačkoliv vím, že bych na tu školu měl. Vzhledem ke kvalitě výuce na naši VOŠ, můžu prohlásit, že jsem na ní promarnil 3 roky, které jsem mohl trávit již na VŠ, kdybych nelajdačil, a to mě poučilo. Z tohoto důvodu si neúspěch při přijímačkách vůbec nepřipouštím a příprava pak vypadá, tak jak vypadá. Jestli to bude čas 1:20 nebo 1:11 je jedno, já chci vědět, že jsem do přípravy dal vše, protože pak bych si to vyčítal. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne leden 08, 2012 4:28 pm Předmět: |
|
|
8. 1. PLAVÁNÍ
Nácvik obrátky, kontrola techniky. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|