|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po leden 09, 2012 4:39 pm Předmět: |
|
|
9. 1. SPODEK
Dřep - 10x45 kg, 10x50 kg, 8x55 kg, 7x60 kg, 2x5x65 kg, 10x50 kg
Zákop jednonož - 10x5 kg, 10x7,5 kg, 7x10 kg, dojezd 5 kg
Snož - 12x25 kg, 2x10x30 kg
Oslí výpony - 3x10x30 kg
v supersérii s
Lýtkami vsedě - 3x10x10 kg
Ramena upažování - 4x15x3 kg
Zapažování - 3x12x2 kg
Kladka rotátorová manžeta - 2x10x2 kg, 8x2 kg
Dnes jsem zařadil poprvé jeden z kompenzačních cviků na ramena. Na baru nebyl Péťa Weinlich, tak mi neměl kdo zkontrolovat techniku, ale pamatoval jsem si záběry z videa z daného cviku a podle mě jsem to špatně nejel, ale na stoprocent nemůžu říct, že technika byla ukázková. Můžu ale říct, že ramena mě pálila dost (hlavně zadní část, ale spíše více do hloubky). _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so leden 14, 2012 12:05 am Předmět: |
|
|
11. 1. PLAVÁNÍ
45 minut plavání plus nácvik obrátky _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so leden 14, 2012 12:10 am Předmět: |
|
|
13. 1. VRCH
Přítahy VČ - 2x10x25 kg, 2x8x30 kg, dojezd s 25 kg
Shyby - 2x8xjá, 6xjá, dojezd kladka
Bench - 12x45 kg, 10x50 kg, 8x55 kg, 6x60 kg, 8x50 kg (byl jsem v jiném fitku a museli tam mít těžší tyč než v Primě, protože těch 60 kg bylo podstatně těžších než minule, až jsem se zarazil)
Pullover - 12x10kg, 12x12,5 kg, 2x9x15 kg
Biceps rovná tyč - 3x22,5 kg
v supersérii s
Triceps EZ - 3x10 kg (plus tyč)
Jelikož jsem jel dnes do Prahy kvůli kurzu TSP, musel jsem si dát fitko u nás v Chodově. Samozřejmě tradiční všeználkové byli přítomni a jejich protějšci také, takže kdybych se někdy chtěl jít do fitka pobavit, tak vím kam jít. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Naposledy upravil eSko dne ne leden 15, 2012 11:38 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 14, 2012 11:23 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Jelikož jsem jel dnes do Prahy kvůli kurzu TSP, musel jsem si dát fitko u nás v Chodově. Samozřejmě tradiční všeználkové byli přítomni a jejich protějšci také, takže kdybych se někdy chtěl jít do fitka pobavit, tak vím kam jít. |
A schvalne, kolik tech vseznalku ma lepsi vysledky nez ty? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po leden 16, 2012 6:37 pm Předmět: |
|
|
16. 1. VOLNO
Jelikož mě včera začalo pobolívat v krku a nevím, zda se mi dostalo něco do díry po zubu (a dělá neplechu), nebo jsem chytil někde nějaký bacil, zařadil jsem raději volno a dopsal pokračování endomorfa - trochu jsem se rozkecal a 14 000 znaků mluví za vše.  Z tohoto důvodu se článek bude rozdělovat ještě na další dvě části, tudíž série bude mít celkově tři díly. Nadopoval jsem se céčkem a doufám, že zítra nejpozději pozítří už budu připraven zase cvičit, nemoc si teď nemůžu dovolit. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: po leden 16, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | Jelikož jsem jel dnes do Prahy kvůli kurzu TSP, musel jsem si dát fitko u nás v Chodově. Samozřejmě tradiční všeználkové byli přítomni a jejich protějšci také, takže kdybych se někdy chtěl jít do fitka pobavit, tak vím kam jít. |
A schvalne, kolik tech vseznalku ma lepsi vysledky nez ty? |
99 procent ? jedno procento jsou babička a těhotné ženy
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po leden 16, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
Vy jste mi ale chytráci, nemáte nic na práci? O jaké výkony Vám teď jde? Silové? Objemové? Psal jsem jasně, že mám určitý cíl a k tomu abych ho dosáhnul je pro mě fitko pouze prostředkem, nikoliv hlavní činnost, ve které chci oslňovat zdejší tuňti jako jste např. vy dva. Ale to zřejmě pochopí jen někteří, což je zde na fóru zvykem. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 2:57 pm Předmět: |
|
|
19.1. FB
Pauza mi pomohla odvrátit zřejmě nastupující nemoc a krásně jsem zregeneroval. Z důvodu toho, že odpočívaly všechny partie a nebudu mít nyní čas dostat se do neděle do fitka, jsem zařadil fullbody s 3 základními cviky. Dostal jsem i solidní brigádu, takže tenhle týden byl hektický (dojíždění do Prahy na školení, méně kvalitní strava atd.). Příští týden opět normálně.
Dřep - 6x6x60 kg
MT s nataženými nohami (kvůli hamstringům) - 4x7x45 kg
Bench - 5x7x50 kg _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st leden 25, 2012 9:39 pm Předmět: |
|
|
23. 1. SPODEK
Budu se muset poradit s někým, jaké cviky zařadit kvůli kompenzaci ramen a ostatních svalů, jelikož jsem si namohl levé rameno, což mě ujistilo jednoznačně v tom, že letos nebudu prostě zvyšovat rapidně váhy u cviků, kde se podílí ramena velkou částí na výkonu, protože si je pak jednoduše oddělám a mám po plavání (při kterém vznikají mikrotraumata jen to hvízdne), a to by bylo maximálně v prdeli, čeká mě ještě plavecký kemp začátkem března. Jdu do toho prostě se vším všudy a beru to jako investici do budoucna.
Ramena upažování - 2x15x3 kg, 2x12x4 kg
Ramena zapažování - 3x12x3 kg
Ramena rotátorová manžeta - 3x8x5 kg
Dřep - 12x50 kg, 10x55 kg, 8x60 kg, 2x6x65 kg
Zákop jednonož - 10x5 kg, 2x8x7,5 kg
Oslí výpony 3x10x30 kg v supersérii s
lýtkami vsedě - 3x10x10 kg
Břicho _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út únor 14, 2012 2:59 pm Předmět: |
|
|
Zpět k aktivitám
Po dlouhé době se vracím k logu, jelikož jsem prodělal velice "vítanou"  14denní virózu nebo co a už toho mám dost. Pořád smrkám, dokonce se mi rýma i během 14 dnů po doléčení vrátila, aniž bych začal s fyzickou aktivitou, což se mi ještě nikdy nestalo. Ty mrazy jsou, i přes pravidelné otužování před nemocí, dost na imunitu náročné.
Celou dobu si pohrávám s myšlenkou, že si vyzkouším různé hodiny u nás ve fitku. V první řadě mě napadl funčkní flowin, funkční zdravotní trénink, pak tzv. "ex-břicho", což je, jak bych to řekl, totální 15minutové zničení břišních svalů, ale správnou technikou pod vedením odborných lektorů. Rád bych se nyní soustředil na své svalové dysbalance a předcházel tzv. "plaveckému ramenu" správným cvičením a cílenými cviky, jelikož je očividně špatně zatěžuju, jak co se týče intenzity, tak i frekvence a způsobu (už nyní jsem po chození 2x týdně do bazénu, a cvičení ramen ve fitku, "zničil" před 14 dni levé rameno... stále není stoprocentní  ) . Dne 2. 3. mi také začíná víkendový plavecký kemp v Chrudimi, kam se moc těším. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út únor 14, 2012 8:13 pm Předmět: |
|
|
14. 2.
Na rozjezd po nemoci jsem si vyzkoušel Funkční zdravotní trénink a 15minutovku břicha s lektorem. Můžu říct, že mám střed těla zničenej tak na měsíc dopředu.  Ex-břicho budu zařazovat určitě každý týden a budu se snažit, aby mi to vyšlo vždy před činkami. A co se týče zdravotního tréninku, tak moc zdravotní nebyl, byla to docela makačka a příjemná změna oproti činkám. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so únor 18, 2012 12:45 am Předmět: |
|
|
16.2.
Vyzkoušel jsem si tentokrát Total body bosu v domnění, že se jedná o silové cvičení na bosu, ale bylo to spíše na způsob aerobikového cvičení na muziku se silovými prvkami, ale můžu říct, že jsem procvičil svalstvo na celém těle v takovém úhlu a vrstvách, o kterých jsem doposud nevěděl. Po tý necelý hodince jsem měl toho plný kecky, ale rodiče měli v plánu zajít na Pilates po této hodině a sama lektorka viděla, jak jsem splavenej, tak mě nalákala na hodinu zdarma, když jsme tam teda celá famílie  Naštěstí to bylo více s pauzami, takže jsem to ještě zvládnul, ale pro někoho, kdo na takovýhle cvičení není zvyklej, je to fakt dřina. Střed těla a HSS mám pěkně, jak bych to řekl slušně, zničenej. Ne nadarmo to doporučuje sám Péťa Weinlich, kterej na pilates občas chodí. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Naposledy upravil eSko dne čt únor 23, 2012 4:44 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st únor 22, 2012 4:28 pm Předmět: |
|
|
21. 2.
Včera jsem chtěl opět zajít na zdravotně funkční trénink, ale ještě se moc na veřejnosti nerozkřiknul, takže jsem byl jedinej na hodině a to nelze, takže jsem nakonec šel neplánovaně na nohy klasicky s činkami a musím říct, že paráda, takhle střídat různé druhy pohybu je opravdu něco parádního a člověk není v pohybovém stereotypu, jak se často při cvičení pouze s činkami stává a vznikají pak nekompenzované svalové dysbalance. Ač se mi to zdá vcelku předčasné, tak musím říct, že ty předchozí 3 hodiny speciálních cvičení mi posílily pěkně střed těla a na dřepu jsem se hrbil ve spodní tak o 50 % méně a krásně jsem cítil, jak držím rovná záda, což je se 187 cm je docela oříšek, kort když mám nohy dlouhý jak modelka z mola  Dnes plavání a zítra Total body bosu a možná opět Pilates, když zbyde energie.
Zápis tréninku:
Dřep - 12x45 kg, 4x8x50 kg
Zákop jednonož - 10x2,5 kg, 2x8x5 kg
Oslí výpony v supersérii s - 3x10x30 kg
výpony vsedě - 3x10x10 kg
Cviky na břicho a zpevnění středu těla + HSS a rotátorové manžety _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st únor 22, 2012 9:15 pm Předmět: |
|
|
22. 2.
Plavání - cca 1,2 km _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 6:58 pm Předmět: |
|
|
23. 2.
50 minut Pilates _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|