|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:22 pm Předmět: |
|
|
Ty jsi marnej. A taky slepej a zabedněnej. Nikdo tu doprdele o složení neřek ani slovo.
Vlastně co tu plácám, patlej si do talíře co chceš - na vzhledu nezáleží, to hovno vypadá pokaždý stejně.
Ale někteří z nás dají na vizuální stránku věci, a to je přesně účel totohle tématu, jestli ti to doteď uniklo (předpokládám, že ses neobtěžoval to tu číst - asi pětkrát jsem to tu psal).
Naposledy upravil Smazaný uživatel (071) dne čt květen 17, 2012 9:22 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:22 pm Předmět: |
|
|
Kečup je krutej, taky sem ho cpal do všeho, ale na fotce ideálně nevypadá, to je fakt  nic víc _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | owar napsal: | | skvely ingredience, jen to to fakt vypada jak od toho prznitele..a jeste to zkurvi kecupem.. |
Jste všichni chytrý nevím co je špatný na HEINZ kečupu (Složení: rajčata (144g na 100g kečupu), kvasný ocet, cukr, jedlá sůl, extrakty koření a bylin (obsahuje celer), koření.) .... jo vlastně já zápomněl, Pohlreich a přední gastrohvězdy to zatracujou.... nevím kdo tu těsně po mě zkurvil tak krásný jídlo tatarkou ... tak nevím co je horší, jestli kečup z rajčat, nebo tatarka ze sraček proberte se lidi už kurva |
kecup se hodi tak maximalne na hranolky a do hamburgru, ale zes ho kydnul na parmazan, to bych ti urazil pracky, umelce..
kecup je nutricne podobnej humus jako tatarka, pokud si je nevyrabis sam..to slozeni to jen potvrzuje _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Ty jsi marnej. A taky slepej a zabedněnej. Nikdo tu doprdele o složení neřek ani slovo.
Vlastně co tu plácám, patlej si do talíře co chceš - na vzhledu nezáleží, to hovno vypadá pokaždý stejně.
Ale někteří z nás dají na vizuální stránku věci, a to je přesně účel totohle tématu, jestli ti to doteď uniklo (předpokládám, že ses neobtěžoval to tu číst - asi pětkrát jsem to tu psal). |
Omlouvám se, že jsem sem dal fotku z mobilu, příště až tohle jídlo budu dělat, vyfotím to fotákem na vysoký rozlišení a uvidíme co mi řeknete... hodně záleží na tom fotáku .... přiznávám, že kečup tam nesedí jako prdel na hrnec, ale bylo to s ním výborný...
PS.: aspoň uznám pravdu a netvrdím tu o lidech, jak jsou chudáci, mladí a marní, ty tatarko _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:29 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | Grimley napsal: | | owar napsal: | | skvely ingredience, jen to to fakt vypada jak od toho prznitele..a jeste to zkurvi kecupem.. |
Jste všichni chytrý nevím co je špatný na HEINZ kečupu (Složení: rajčata (144g na 100g kečupu), kvasný ocet, cukr, jedlá sůl, extrakty koření a bylin (obsahuje celer), koření.) .... jo vlastně já zápomněl, Pohlreich a přední gastrohvězdy to zatracujou.... nevím kdo tu těsně po mě zkurvil tak krásný jídlo tatarkou ... tak nevím co je horší, jestli kečup z rajčat, nebo tatarka ze sraček proberte se lidi už kurva |
kecup se hodi tak maximalne na hranolky a do hamburgru, ale zes ho kydnul na parmazan, to bych ti urazil pracky, umelce..
kecup je nutricne podobnej humus jako tatarka, pokud si je nevyrabis sam..to slozeni to jen potvrzuje |
Kečup:
Energetická hodnota: 75kcal
Bílkoviny: 1.1g
Sacharidy: 16.1g
Tuky: 0.1g
Tatarka:
energetická hodnota: 624 kcal
Bílkoviny: 1.1g
Sacharidy: 3.8g
Tuky: 66.6g
Jasně, úplně to samý a že jsem dal na parmazán kečup? ... nevím, mě to jako barbarství nepřijde... parmazán mám teda samozřejmě nejradši na mase jentak s těstovinama, ale do salátu jsem si to prostě ochutil kečupem... občas mi tu přijdete zbytečně zaujatí _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
to radsi nechtej _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:51 pm Předmět: |
|
|
Hmm, tak to já radši na žádnej sraz nepřijedu, když teď vypadám jak kok*t. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 10:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|