Fotky vašich (OKU LAHODÍCÍCH) domácích výtvorů

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 30, 31, 32  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Fotky vašich (OKU LAHODÍCÍCH) domácích výtvorů  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Fotky vašich (OKU LAHODÍCÍCH) domácích výtvorů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Chudák Grimley. Ale je mladej, třeba mu to jednou dojde :P

Děláš ze mě kokota úplně zbytečně :)) jestli do kečupu cpou shnilý rajčata... no tak ať cpou, ale nutričně pořád vyjde líp než tatarka ... starouši
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jsi marnej. A taky slepej a zabedněnej. Nikdo tu doprdele o složení neřek ani slovo.
Vlastně co tu plácám, patlej si do talíře co chceš - na vzhledu nezáleží, to hovno vypadá pokaždý stejně.

Ale někteří z nás dají na vizuální stránku věci, a to je přesně účel totohle tématu, jestli ti to doteď uniklo (předpokládám, že ses neobtěžoval to tu číst - asi pětkrát jsem to tu psal).

Naposledy upravil Smazaný uživatel (071) dne čt květen 17, 2012 9:22 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BUFU

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kečup je krutej, taky sem ho cpal do všeho, ale na fotce ideálně nevypadá, to je fakt nic víc
owar

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
owar napsal:
skvely ingredience, jen to to fakt vypada jak od toho prznitele..a jeste to zkurvi kecupem..

Jste všichni chytrý nevím co je špatný na HEINZ kečupu (Složení: rajčata (144g na 100g kečupu), kvasný ocet, cukr, jedlá sůl, extrakty koření a bylin (obsahuje celer), koření.) .... jo vlastně já zápomněl, Pohlreich a přední gastrohvězdy to zatracujou.... nevím kdo tu těsně po mě zkurvil tak krásný jídlo tatarkou ... tak nevím co je horší, jestli kečup z rajčat, nebo tatarka ze sraček proberte se lidi už kurva

kecup se hodi tak maximalne na hranolky a do hamburgru, ale zes ho kydnul na parmazan, to bych ti urazil pracky, umelce..
kecup je nutricne podobnej humus jako tatarka, pokud si je nevyrabis sam..to slozeni to jen potvrzuje
Grimley

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Ty jsi marnej. A taky slepej a zabedněnej. Nikdo tu doprdele o složení neřek ani slovo.
Vlastně co tu plácám, patlej si do talíře co chceš - na vzhledu nezáleží, to hovno vypadá pokaždý stejně.

Ale někteří z nás dají na vizuální stránku věci, a to je přesně účel totohle tématu, jestli ti to doteď uniklo (předpokládám, že ses neobtěžoval to tu číst - asi pětkrát jsem to tu psal).

Omlouvám se, že jsem sem dal fotku z mobilu, příště až tohle jídlo budu dělat, vyfotím to fotákem na vysoký rozlišení a uvidíme co mi řeknete... hodně záleží na tom fotáku .... přiznávám, že kečup tam nesedí jako prdel na hrnec, ale bylo to s ním výborný...

PS.: aspoň uznám pravdu a netvrdím tu o lidech, jak jsou chudáci, mladí a marní, ty tatarko
owar

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:

Ty máš nějaký genitální myšlenky poslouchej...

no zrovna jsem se holil ve sprse..
Luster

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
Octopuss napsal:

Ty máš nějaký genitální myšlenky poslouchej...

no zrovna jsem se holil ve sprse..

doufam, ze nebude fotecka
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Radši ne, ty bys z toho zase udělal nějakou montáž
Grimley

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
Grimley napsal:
owar napsal:
skvely ingredience, jen to to fakt vypada jak od toho prznitele..a jeste to zkurvi kecupem..

Jste všichni chytrý nevím co je špatný na HEINZ kečupu (Složení: rajčata (144g na 100g kečupu), kvasný ocet, cukr, jedlá sůl, extrakty koření a bylin (obsahuje celer), koření.) .... jo vlastně já zápomněl, Pohlreich a přední gastrohvězdy to zatracujou.... nevím kdo tu těsně po mě zkurvil tak krásný jídlo tatarkou ... tak nevím co je horší, jestli kečup z rajčat, nebo tatarka ze sraček proberte se lidi už kurva

kecup se hodi tak maximalne na hranolky a do hamburgru, ale zes ho kydnul na parmazan, to bych ti urazil pracky, umelce..
kecup je nutricne podobnej humus jako tatarka, pokud si je nevyrabis sam..to slozeni to jen potvrzuje

Kečup:
Energetická hodnota: 75kcal
Bílkoviny: 1.1g
Sacharidy: 16.1g
Tuky: 0.1g

Tatarka:
energetická hodnota: 624 kcal
Sacharidy: 3.8g
Tuky: 66.6g

Jasně, úplně to samý a že jsem dal na parmazán kečup? ... nevím, mě to jako barbarství nepřijde... parmazán mám teda samozřejmě nejradši na mase jentak s těstovinama, ale do salátu jsem si to prostě ochutil kečupem... občas mi tu přijdete zbytečně zaujatí
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Radši ne, ty bys z toho zase udělal nějakou montáž

Že by ho přimontoval třeba Draperovi?
Luster

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

panebože

Doufám, že se ukážeš na srazu (až/jestli nějakej bude). Vážně bych chtěl vidět, jak vypadá někdo kdo vymejšlí takovýhle píčoviny
Luster

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to radsi nechtej
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm, tak to já radši na žádnej sraz nepřijedu, když teď vypadám jak kok*t.
owar

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

Kečup:
Energetická hodnota: 75kcal
Sacharidy: 16.1g
Tuky: 0.1g

Tatarka:
energetická hodnota: 624 kcal
Sacharidy: 3.8g
Tuky: 66.6g

Jasně, úplně to samý a že jsem dal na parmazán kečup? ... nevím, mě to jako barbarství nepřijde... parmazán mám teda samozřejmě nejradši na mase jentak s těstovinama, ale do salátu jsem si to prostě ochutil kečupem... občas mi tu přijdete zbytečně zaujatí

je hezky, ze umis opsat nutricni hodnoty a nauc se cist..
to ostatni mluvi za vse, takze bez zbytecneho komentare..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Fotky vašich (OKU LAHODÍCÍCH) domácích výtvorů Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 30, 31, 32  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: